Flyg till Kina

Flyg med SAS till Shanghai och upplev stadens multikulturella puls. Shanghai ligger på Kinas centrala kust och är landets största stad.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kina från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Shanghai.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok och Tokyo).

Flyg till Kina och provsmaka kinesisk street food

Du bör definitivt prova kinesisk street food under ditt besök. Du kommer att hitta allt från dumplings och doftande tofu till konserverade bär.

Du har antagligen redan provat kinesisk street food som exempelvis dumplings, nudlar och stekt ris. Men har du provat Jlan eller Xi’an bing eller pannkakor från Peking och Xi’an? Eller är du kanske sugen på ett kinesiskt ägg? Det är ett kokt ägg som har spräckts och kokats igen i te, sojasås och kryddor.

Andra rätter att prova kan vara en ångkokt brödbulle, baozi eller risbollar, cífàntuán.

Terrakottaarmén i Xi’an

Terrakottaarmén i Xi’an anses vara ett av 1900-talets viktigaste arkeologiska fynd. Armén består av ca 8 000 terrakottasoldater i full storlek, tillsammans med hundratals hästar, vagnar och vapen. Varje soldat har ett unikt ansiktsuttryck och de är utplacerade i enlighet med rang.

Terrakottaarmén sträcker sig tillbaka till 200-talet f.Kr. och upptäcktes av lokala bönder år 1974. Den skapades för att skydda Kinas första kejsare Qin Shi Huangdi i livet efter detta genom att vakta hans grav.

Flyg till <em>Kina</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Shanghai och Peking med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kina.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.