Flyg till Poznan

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Poznan i Polen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

SAS flyger även till Gdansk, Warszawa, Krakow och Wroclaw i Polen.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner som ingår på din flygning till Poznan

Boka din resa till Poznan i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe genom att besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Polen med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Poznan.

Flyg till Poznan – upplev historia och kultur

Poznan ligger vid floden Warta i västra Polen och är en kompakt stad som ståtar med renässansbyggnader och är full av polsk charm. Staden har en rik historia och landmärkena vittnar om det, men det finns även gott om familjevänliga attraktioner och aktiviteter.

När du inte utforskar den kullerstensbelagda gamla marknadsplatsen till fots eller besöker det kejserliga slottet i Poznan för att beundra den nyromanska arkitekturen, kan du roa dig med vattensporter på Maltasjön eller gå runt och titta på militärruiner i Park Cytadela.

Det finns gott om saker att göra i Poznan för alla typer av resenärer.

Flyg till Poznan

Den mindre kända polska staden Poznan har lyckats hålla sig undan turistradarn, vilket gör den till den perfekta destinationen för att få en autentisk inblick i den polska vardagen. Gör dig redo att utforska gömda innergårdar med lokala kaféer, äta på billiga restauranger och gå på livliga barer.

Flyg med SAS till Poznans flygplats så anländer du till Polen redo att börja semestern.

Poznans flygplats

Om du vill resa till en turistfri destination är det här platsen för dig. Poznan är en fristad för alla historie- och naturälskare. Staden kommer att charma dig och det är den perfekta platsen för en weekendresa eller en sommarsemester för hela familjen.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Poznan

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Poznan är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få fler förmåner. Få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden