sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Poznan

Flyg till Poznan

Flyg med SAS till Poznan

SAS erbjuder direktflyg från/via Köpenhamn till Poznan i Polen.  Flyg med SAS till Poznan nästan året om. Resan till den charmerande polska staden tar mindre än 3 timmar och 10 minuter, vilket gör den till en utmärkt destination att utforska under en helg eller liknande.

Boka din resa till Poznan här

Upplev fördelarna med SAS Go Light

Resan börjar ofta långt innan du når ditt resmål. Därför gör vi allt vad vi kan för att göra din resa så bekväm som möjligt. Det finns därför alltid en hel del fördelar inkluderade in din flygbiljett. Om du endast reser med handbagage rekommenderar vi SAS Go Light där bland annat val av sittplats 22 timmar innan avgång, gratis kaffe och te ombord på flyget och 1 x 8 kg handbagage ingår i biljettpriset.

Mer om SAS Go Light och våra andra reseklasser 
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Ta med dina barn ut på resa och ge dem upplevelser för livet. När du flyger med SAS får barnen alltid stor rabatt på flygbiljetterna. Barn under 2 år som sitter i knäet av en vuxen medresenär får upp till 90% rabatt, medan barn mellan 2 år och 11 år får upp till 25% rabatt.

Mer om att resa med barn

Res mer med SAS EuroBonus

Med vårt medlemsprogram, EuroBonus, får du möjlighet att se mer av världen. Varje gång du köper flygbiljetter hos oss har du nämligen möjlighet att tjäna poäng, som du kan samla ihop och använda till nya flygbiljetter, hyrbil och hotellvistelser.

Bli medlem i EuroBonus nu

Billiga flygbiljetter till Poznan 

I vår lågpriskalender får du en översikt över alla våra destinationer och avgångar samt kan hitta billiga flygbiljetter till Poznan. Om du är flexibel med datum, och om du bokar i god tid ökar dina chanser att hitta de billigaste flygbiljetterna. Kom ihåg att du har 24 timmars öppet köp när du bokar flygbiljetter hos oss.

Hitta din avgång i lågpriskalendern

Poznan flygplats 

Poznan flygplats öppnade 1913 och är därmed en av de äldsta flygplatserna i Polen. Flygplatsen ligger ca 5 km utanför centrum av Poznan och resan till och från flygplatsen Poznan är därför kort.

Kontakt:

Port Lotniczy Poznań-Ławica

285 Bukowska St.

60-189 Poznań

Tfn.: +48 61 849 23 43

Webbplats 

 

Transport till och från Poznan flygplats

Det är enkelt att åka buss in till centrum av Poznan från flygplatsen. Oavsett vilken tid du anländer finns det alltid en passande buss in till staden. Busshållplatsen hittar du utanför ankomsthallen. Bussbiljetter kan köpas i kioskerna på flygplatsen, i biljettautomater eller via en mobil. På några bussar finns det också möjlighet att köpa biljetter vid påstigning.

Mer om transport från flygplatsen till Poznan centrum

Biluthyrning på Poznan flygplats

Om du vill hyra en bil på Poznan flygplats finns naturligtvis möjlighet för det. Bokar du din hyrbil i god tid får du det bästa priset. Dessutom är bilen klar för avhämtning när du anländer till flygplatsen, och du kan vara säker på att du får den typ av bil som du vill ha. 

Boka en hyrbil i Poznan nu

Transport i Poznan

Kollektivtrafiken i Poznan består av spårvagn och buss. Både spårvagnarna och bussarna går regelbundet vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig runt i staden. Om det inte finns en direktlinje mellan det ställe där du är och det ställe du ska till, är det ändå enkelt att ta sig från punkt A till punkt B på grund av många avgångar.

Det finns flera olika typer av biljetter till kollektivtrafiken i Poznan. Med ett PEKA-kort beräknas priset per resa utifrån ett zonsystem och ditt pris beror därför på hur långt du ska åka. Du kan också köpa enkelbiljetter eller en-, två- eller tredagars-biljetter.

Upptäck Poznan – en av de äldsta städerna i Polen

Poznan är en av de äldsta städerna i Polen med mycket historia och charm. Staden, som är Polens fjärde största, ligger mittemellan Warszawa och Berlin och är ofta förbisedd som resmål – helt utan anledning. Poznan är nämligen fylld med bra upplevelser.

I Poznan hittar du bland annat gamla fina hus i olika färger, moderna gallerier, mysiga caféer och bra restauranger som serverar lokala rätter. Staden är dessutom tillräckligt liten för att du som regel kan gå till fots, vilket också ger bra insyn i stadens puls och det lokala dagliga livet.

Beställ en weekend till Poznan nu

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Fakta om Poznan

Valuta: polska zloty

Tidsskillnad: 0

Språk: polska

 

Den polska ambassaden i Sverige

Karlavägen 35

114 31 Stockholm

Tfn.: +46 8 505 750 00

Webbplats 
 

Den svenska ambassaden i Warszawa 

Ul. Bagatela 3

00-585 Warszawa

Tfn.: +48 22 640 89 00

Webbplats
 

 

Fler SAS destinationer