sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Poznan i Polen från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Poznan – boka nu

Boka din resa till Poznan i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe genom att besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon. 

  • cl--plane-right Flygplats: Poznans flygplats (POZ)
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Polska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Poznan med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Polen.  

flyg till Poznan för att njuta av en polsk stad bortom allfarvägarna

Poznan ligger vid floden Warta i västra Polen och är en kompakt stad som ståtar med renässansbyggnader och är full av polsk charm. Staden har en rik historia och landmärkena vittnar om det, men det finns även gott om familjevänliga attraktioner och aktiviteter. 

När du inte utforskar den kullerstensbelagda gamla marknadsplatsen till fots eller besöker det kejserliga slottet i Poznan för att beundra den nyromanska arkitekturen, kan du roa dig med vattensporter på Maltasjön eller gå runt och titta på militärruiner i Park Cytadela. 

Det finns gott om saker att göra i Poznan för alla typer av resenärer. 

Utforska Poznan
  • Varför Poznan?
  • Flyg med SAS till Poznans flygplats (POZ)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Poznan

Hos SAS vill vi att alla våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Poznan är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.  

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få fler förmåner. Få tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Bli medlem i EuroBonus för att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra plan när biljetterna bokas med ett EuroBonus-nummer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Poznan

Vill du göra några arrangemang i sista minuten? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Poznan