sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Solresor

Flyg med Scandinavian Airlines till vackra stränder och varmare temperaturer. Med oss kan du flyga till solen året runt.

Välj mellan många vackra destinationer nära eller längre bort som erbjuder en semester fylld med sol, vita sandstränder och utsökt mat.

Solsemester med SAS

 • Sol och varma temperaturer är något som de flesta av oss saknar under vissa delar av året – och det är kanske därför som solresor är bland skandinavernas favoriter.

  Varje år reser tusentals skandinaver till solen och de underbara stränderna i exempelvis Kroatien, Turkiet, Spanien och Frankrike

Solresor året runt

 • Solresor till Nice

  Oavsett om du vill ha en solsemester under sommarsemestern eller varmare temperaturer mitt på vintern så har vi en solresa för dig.

  Välj mellan många fantastiska destinationer i södra Europa som erbjuder sol, fina stränder och utsökt mat. Både Nice och Barcelona är underbara alternativ om du vill ha en blandning av strandliv, ett bra klimat och stadsliv. Här kan du njuta av ett stort utbud av restauranger, sevärdheter, kultur och shopping.

Solresor till Los Angeles och Miami

 • Solresor till Los Angeles

  Varför inte flyga till Los Angeles eller Miami om du föredrar att resa på vintern och vill vara säker på att få en varm och solig semester?

  Los Angeles
  L.A. är landet med oändlig sommar året runt. Utöver de fantastiska stränderna erbjuder staden underhållning och fantastiska sevärdheter för både kortare och längre besök. Hyr en bil och besök Disneyland för att uppleva en sagolik värld!

  Andra välkända landmärken är Santa Monica Pier, Venice Beach och Universal Studios. Oavsett om du är ung eller gammal har Los Angeles något för alla!

  Med SAS kan du flyga direkt till L.A. från/via Köpenhamn. 

 • Solresor till Miami

  Miami
  Miami – en av världens mest populära semesterorter. Staden är fylld med exklusiva restauranger, konstgallerier och fantastiska platser vid kusten som Miami Beach och South Beach. För familjen rekommenderas starkt ett besök i Miami Seaquarium och Zoo Miami.

  Vi flyger direkt till Miami från/via Köpenhamn eller Oslo.

   

Anpassa dina egna solresor

 • Anpassa din egen solresa

  Vad som anses vara en perfekt solresa varierar mellan olika personer. Bland våra destinationer hittar du flera platser med vackra stränder och vänlig lokalbefolkning. Gran Canaria är ett populärt resmål som erbjuder både uppfriskande bad, svart lava, vita sandstränder och fantastisk utsikt över bergen.

  Grekland är också ett utmärkt val, med sin vackra skärgård som omfattar tusentals öar, stränder och fina vitkalkade hus.

  Kolla i vår lågpriskalender för att få en översikt över alla våra destinationer och priser. När du planerar nästa solresa är den därför en bra plats att börja på. Om du är flexibel med dina resedatum ökar chansen att hitta billigare flyg.

  Boka dina drömmars solsemester hos SAS!

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Inspiration till din solsemester

Tjäna poäng på din resa

 • SAS EuroBonus

  Med vårt lojalitetsprogram SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygningar, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Du kan också tjäna poäng när du handlar i en butik eller äter på en restaurang.

  Ladda ner SAS App och ta en titt på kartan ”Where to earn points” för att se alla platser där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

 • Bli medlem i EuroBonus

  Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är kostnadsfritt.

  Som Guld- eller Diamant-medlem kan du börja din semester genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (om tillgänglig). Där får du tillgång till WiFi utan avgift, dagstidningar, mat och dryck så att du får lite energi innan du går ombord.

 • Bli medlem i EuroBonus idag!

  Som EuroBonus-medlem kan du tjäna poäng när du köper flygbiljetter och du kan använda dem för att betala för nya flygbiljetter, hyra en bil och mycket mer.

  Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din resa till solen, så att du kan delta i SAS förmånliga bonusprogram.

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete