sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Weekendresor

Packa väskan och förbered dig för en weekend med nya spännande intryck! Vi erbjuder weekendresor för alla, både nära och långt borta.

Njut av en romantisk weekend i Paris, utforska historierika Berlin eller ta en weekend till Amsterdam och dess många kanaler. Hitta dina drömmars weekendresa med SAS!

Billiga weekendresor med SAS

 • Weekendresor med SAS

  Boka en billig weekendresa och ge dig ut på ett romantiskt äventyr, en shoppingutflykt eller fotbollsresa eller utforska nya kulturella och historiska platser.

  Vi erbjuder direktflyg till några av de mest populära weekenddestinationerna i Europa, t.ex. Paris, Barcelona, London, Amsterdam, Rom och Lissabon.

  Om du vill se en överblick över alla destinationer vi flyger till samlade på ett ställe, kan du ta en titt i vår lågpriskalender. Ju mer flexibel du är med dina resedatum, desto större chans har du att hitta billigare flygresor.

  Boka din weekendresa med SAS idag!

SAS flyger till centralt belägna flygplatser

 • Med SAS flyger du alltid till centralt belägna flygplatser, vilket sparar tid på resan från flygplatsen till stadens centrum, så att du får ut det mesta av din weekendresa.

  Om du bokar SAS Plus får du flexibiliteten att boka om din biljett om du hittar en bättre dag att resa. Dessutom ingår Fast Track och tillgång till SAS Lounge (om tillgänglig) i biljetten.

  Eftersom 2 x 23 kg bagage ingår i din SAS Plus-biljett kommer du garanterat att ha plats för allt du kan tänkas handla på din weekendresa!

Weekendresor utanför Europa

 • Weekendresor utanför Europa

  Om du vill resa på en weekendutflykt utanför Europa erbjuder vi direktflyg från Skandinavien till många spännande städer som New York, San Francisco, Tokyo och Peking. Alla dessa är perfekta destinationer för en händelserik stadsweekend.

  När du flyger med oss på våra interkontinentala rutter får du mat och dryck ombord, såväl som en egen bildskärm för underhållning. Du undviker mellanlandningar och anländer enkelt och bekvämt till din destination.

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Populära weekenddestinationer

Inspiration till din weekendresa

Boka flyg och hotell samtidigt

Enkelt och bekvämt och du tjänar EuroBonus-poäng!

Alltid med SAS

 • SAS ungdomsbiljetter

  SAS ungdomsbiljetter
  Upp till 26 års ålder erbjuder vi dig ett lägre biljettpris. SAS koldioxidkompenserar dessutom alla ungdomsbiljetter.

 • 24 timmars öppet köp

  24 timmars öppet köp
  Vår flexibla bokningspolicy med 24 timmars öppet köp ger dig möjlighet att avboka din resa utan avgift inom 24 timmar efter bokningstillfället.

 • Barnrabatt på flygbiljetter

  Barnrabatt
  Visa dina barn en annan del av världen på en weekendresa och dra fördel av barnrabatt på flygbiljetterna.

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete