Billiga weekend- och Cityresor med SAS

Åk iväg på en weekendresa med SAS, vi har direktflyg till Europas mest populära storstäder. Om du längtar efter en weekend i exempelvis London, Paris, Barcelona, Berlin, Rom eller Prag kan du alltid hålla koll på vår lågpriskalender där vi har bra erbjudanden på billiga weekendresor inom Europa. Vare sig du är ute efter en lugnare romantisk weekend eller en weekendresa fylld med nöjen och aktiviteter så finns det något för dig.

Boka ditt flyg och checka in online. Med SAS flyger du alltid till centralt belägna flygplatser så att du snabbt och enkelt kan ta dig vidare och på det sättet få ut det mesta av din weekendresa. Reser du med SAS Plus kan du dessutom ändra din biljett om du hittar en bättre dag att resa på. Boka billiga flygbiljetter i vår lågpriskalender

 


CITYRESOR UTANFÖR EUROPA

Med SAS har du också möjlighet att resa på en weekendresa utanför Europa. Vad sägs exempelvis om en weekend i New York? När du besöker staden som aldrig sover hinner du med mycket på bara en långhelg. Vi flyger med direktflyg till storstäder som New YorkSan FranciscoTokyo och Peking, alla perfekta destinationer för en händelserik storstadsweekend.

När du flyger med oss på våra interkontinentala linjer kan du njuta av god mat och dryck samt en egen skärm för underhållning ombord. Du slipper mellanlandningar och kommer fram till ditt resmål enkelt och bekvämt.

 

Våra bästa priser just nu

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Populära weekenddestinationer

BLI MEDLEM I EUROBONUS

- Kostnadsfritt medlemskap
- Tjäna poäng på allt från flygresor till kläder
- Använd intjänade poäng till nya flygresor
Övrigt

Fler Temaresor