sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Boka billiga weekendresor när du känner att du behöver komma bort från vardagen. Ta chansen att boka weekendresor till Europas mest populära storstäder. Om du till exempel vill åka till London, Berlin, Paris, Barcelona, Rom eller Prag så kan du enkelt boka med SAS.

Ett tips är att alltid hålla koll på lågpriskalendern där du alltid hittar bästa pris på weekendresor, året runt. Hitta en billig weekendresa och åk på ett romantiskt äventyr, en shoppingresa, en fotbollsresa eller passa på att utforska nya kulturella och historiska platser.

Förgyll dina helger med billiga weekendresor

Boka ditt flyg och checka in enkelt online. Med SAS flyger du alltid till centralt belägna flygplatser så att du enkelt kan ta dig vidare och utnyttja din helg till fullo för att få ut det mesta av dina weekendresor. Som vanligt har du 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka en resa direkt när du hittar den för att sedan dubbelkolla datum och tider med ditt resesällskap.

Ge dig själv möjligheten att se världen, perfekt för romantiska getaways, gruppresor eller varför inte ge dig ut på ett äventyr själv för att uppleva allt som vår fantastiska planet har att erbjuda? Boka dina weekendresor med SAS!

Hitta din resa nu
 

Boka en weekendresa sista minuten med SAS

Håll koll på lågpriskalendern och de många erbjudanden som SAS har. Ett tips är att kontinuerligt hålla koll på de biljetter och weekendresor som erbjuds för att se till att du hittar det bästa möjliga erbjudandet.

Åk till den uppsjö av intressanta och dynamiska destinationer runt om i Europa som på grund av den korta flygtiden väl passar sig för kortare weekendresor. Dessutom flyger SAS alltid till centralt belägna flygplatser som ger dig möjlighet att nyttja tiden på din semester till fullo.

Är du sugen på en längre weekendresa? Varför inte lyfta blicken utanför Europas gränser och åka till USA eller Asien för att uppleva kultur, storstadsliv och en bultande stadspuls med allt det som exempelvis New York, San Fransisco och Miami har att erbjuda. Känns det mer lockande att åka österut kan Tokyo eller Peking falla dig bättre i smaken.

Låt inte en fylld kalender hindra dig från upplevelser, boka en billig weekendresa med SAS och upplev världen över en helg!

Populära weekenddestinationer

Boka flyg + hotell på samma gång

Enkelt och bekvämt, samtidigt som du tjänar EuroBonus-poäng.

Under 26? Hitta billiga weekendresor med SAS ungdom

Fram till 26 års ålder kan du dra fördel av specialpriser och boka dina weekendresor med SAS ungdomsbiljetter. Du får ett lägre biljettpris och SAS koldioxidkompenserar dessutom alla ungdomsbiljetter. Koldioxidkompensationen är en del av SAS miljö- och hållbarhetsarbete. SAS samarbetar med Natural Capital Partners, en organisation som arbetar med minskning av koldioxidutsläpp och hållbarhet. 

Ta chansen och boka din ungdomsbiljett redan idag, alltid med 24 timmars öppet köp så att du kan boka biljetten direkt när du hittar den för att sedan göra en djupdykning i kalendern och dubbelkolla så att den passar schemat!
 

Weekendresor för alla smaker

Oavsett vad du har för intressen så finns det intressanta weekendresor att åka på. Boka en billig weekendresa och se ditt fotbollslag live genom en fotbollsresa. Vill du hitta prylar som inte går att hitta hemma och uppleva shopping i absolut världsklass? Boka en billig weekendresa och lägg pengarna på shopping längst gatorna i New York eller London. Varför inte ta del av allt det som världen har att erbjuda och njuta av konst, kultur och gastronomiska upplevelser?

Weekendresor finns för alla smaker, hitta den som passar dig! Boka flygbiljetter med SAS redan idag.

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka en billig weekendresa – få barnrabatt på flygbiljetter

Visa världen för dina barn med en weekendresa och få barnrabatt på flygbiljetter. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att skapa minnen för livet även när kalendern är full, boka weekendresor med SAS.
 

Kom igång med SAS EuroBonus

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du påbörja dina weekendresor med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord.

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Bli medlem i EuroBonus innan du bokar dina weekendresor för att ta del av SAS förmånliga lojalitetsprogram.

Bli medlem i EuroBonus

inspiration till din nästa weekend

Inspiration till din resa

Övrigt

Fler Temaresor