sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

UPPTÄCK VÄRLDEN MED EUROBONUS

 

Med SAS EuroBonus får du mer av världen. Och ju mer du flyger, desto fler förmåner får du. Förmåner som förbättrar dina resor och poäng som tar dig till nya platser. Bäst av allt – det är helt kostnadsfritt. Är du inte medlem än? Bli medlem i SAS Eurobonus här.

Med SAS EuroBonus får du mer av världen. Och ju mer du flyger, desto fler förmåner får du. Förmåner som förbättrar dina resor och poäng som tar dig till nya platser. Bäst av allt – det är helt kostnadsfritt. 

 

✓ Tjäna och använd poäng på flyg, hyrbil och hotell

✓ Tjäna poäng på vardagsinköp

✓ Erbjudanden och rabatter

✓ Inga avgifter, inga förpliktelser

✓ Spara till drömresan
 

... och mycket mer!

TJÄNA POÄNG

Tjäna poäng på flyg, shopping, hotell och mycket mer ...

ANVÄND POÄNG

Använd poäng på flyg, shopping, hotell och mycket mer ...

ERBJUDANDEN & NYHETER

Här kan du se aktuella erbjudanden samt ta del av nyheter och information.

SAKNADE POÄNG

Se till att inte gå miste om värdefulla poäng. Registrera dina saknade poäng.

KÖP EXTRAPOÄNG

Har du inte tillräckligt många poäng? Köp Extrapoäng.

NIVÅER OCH FÖRMÅNER

Läs mer om EuroBonus, medlemsnivåer och förmåner.

BONUSRESOR OCH UPPGRADERING

Du kan använda dina poäng för att boka nya resor. Om du inte har tillräckligt antal poäng kan du betala med en kombination av poäng och pengar. Du kan också köpa fler Extrapoäng.

POÄNG

✓ Betala flygresan med poäng
✓ Fast poängpris
✓ Flyg med SAS och Widerøe
✓ 50 % rabatt för barn
✓ Du tjänar inga poäng på din resa

 

POÄNG + PENGAR

✓ Betala flyg med poäng och pengar
✓ Rabatterat biljettpris**
✓ Flyg med SAS och Widerøe
✓ 25 % rabatt för barn
✓ Du tjänar poäng på din resa

 

** Giltigt om du är medlem i EuroBonus Silver, Guld eller Diamant.

UPPGRADERA FÖR POÄNG

Vill du flyga med mer stil och komfort? Lämna oss ett bud på att uppgradera din biljett till SAS Plus eller SAS Business.
Gäller på alla flygningar som utförs av SAS. 

 

Star Alliance Bonusresor

Du kan nu kolla tillgänglighet och använda dina EuroBonus-poäng för bonusresor på alla Star Alliance-flygbolag. Bonusresor med Star Alliance är beroende av tillgänglighet. Skatter och avgifter ingår inte i priset för resan och beräknas när du slutför din bokning per telefon.

CODESHARE OCH CHARTER

Med EuroBonus tjänar du poäng på de flesta resor du gör. För så kallade codeshare-flygningar kan dock andra regler gälla.

Codeshare är en flygning som bokas via ett flygbolag, men utförs av ett annat (anges som "operated by" på din biljett). Beroende på vilket flygbolag som utför flygningen för vår räkning får du Baspoäng eller Extrapoäng eller i undantagsfall inga poäng alls. Det gäller exempelvis när du reser med en turoperatör som har chartrat ett SAS-flygplan. När du flyger med en chartrat flygplan kan du inte heller utnyttja dina EuroBonusförmåner.

 

SHOPPING

EUROBONUS SHOP

Använd dina EuroBonus-poäng till att köpa kvalitetsprodukter från välkända märken på alla prisnivåer. Betala med endast poäng eller en kombination av poäng och pengar. Du kan tjäna EuroBonus-poäng på allt.

HANDLA ONLINE

Tjäna poäng när du handlar i ca 400 online-butiker som G-Star Raw, Apple Store, Nelly, Microsoft och Sportamore. Vi lägger ständigt till nya partner.

HANDLA I BUTIKER

Du kan tjäna EuroBonus-poäng på många nya platser varje dag. Bara dra ditt EuroBonus-medlemskort i betalningsterminalen när du köper mat, besöker caféer och restauranger osv.