sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa
  • Medlemserbjudanden

   Tidsbegränsade erbjudanden från EuroBonus och partners

   • Tjäna 5 000 extra Radisson Rewards-poäng och få en kostnadsfri uppgradering hos Radisson

    När du bokar din vistelse på Radissonhotels.com innan den 31 oktober 2020 och bor på något av Radissons hotell innan den 31 December 2020 tjänar du 5 000 extra Radisson Rewards-poäng utöver det vanliga antalet Radisson Rewards. Den kostnadsfria uppgraderingen uppfylls i mån av tillgång och gäller på alla Radissonhotell i Sverige, Norge och Danmark. Intjänade Radisson Rewards kan konverteras in till EuroBonus Extrapoäng.

    Boka ett hotellrum idag
   • Tjäna 10 000 EuroBonus Extrapoäng med Avis

    Ta din resa ett steg längre med Avis. Boka och hyr din bil innan den 31 oktober 2020 för att tjäna 10 000 Extrapoäng för hyror mellan 4 till 27 dagar i Sverige, Norge och Danmark. Erbjudandet är giltigt för bilgrupp D och högre. Du tjänar 5 000 Extrapoäng för bilgrupp A till C. Det är tillräckligt med poäng för en inrikesflygning! Res iväg nu med Avis.

    Boka hyrbil
   • Fyll upp ditt poängkonto med Hertz

    Res säkert och fyll på ditt poängkonto i höst tillsammans med Hertz! Få nu upp till 5 000 Extrapoäng per hyra, beroende på hur lång tid du behöver din hyrbil. Erbjudandet gäller för hyra i deltagande länder i Europa och gäller till och med 15 december 2020. Boka din bil senast den 30 september.

    Boka hyrbil
   • Bättre växlingskurs: 20% extra poäng när du växlar poäng från Coop

    Just nu får du 20% extra EuroBonus-poäng när du växlar dina poäng hos Coop till EuroBonus-poäng. Erbjudandet gäller till den 20 september 2020.

    Växla dina poäng
   • Dubbla poäng på Samsung.se

    Har du lust och tid att uppgradera tekniken där hemma. Mellan 15-30 september tjänar du dubbla EuroBonus Extrapoäng på alla produkter på samsung.se. Registrera bara ditt EuroBonus-nummer vid köpet på samsung.se.

    Läs mer

   Mer från våra partners

   Vill du frigöra den fulla potentialen i vårt partnernätverk? Se alla våra partners och dina möjligheter att tjäna och använda poäng hos dem.