sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Boka jobbresor via din profil

Nyheter i SAS For Business

Vi utvecklar kontinuerligt SAS For Business med nya funktioner som gör det enklare att boka rabatterade resor i tjänsten. Som ett led i detta har du nu möjlighet att testa en beta-lösning som gör det möjligt att boka jobbresorna via din personliga profil på sas.se. Allt som krävs är att du adderar företagets företagskod i dina inställningar, så har du tillgång till allt du behöver via ETT konto! Bekvämt och enkelt. Har du inte en personlig profil på sas.se än? Det är lätt fixat.

Addera företagskod

Logga in på din profil på sas.se och klicka på "Inställningar" (upp till höger) eller direkt via länken nedan. I fältet "Företagskod" klickar du på "Lägg till" och fyller i företagets företagskod. Klart! Nu är du redo att boka tjänsteresor med rabatt via din profil.

Obs! Kontakta din Travel Manager om du inte har tillgång till din företagskod.

Logga in

Skapa en profil på SAS

Klicka på Logga in, uppe till höger på sas.se - eller direkt via länken nedan. Välj "Registrera", fyll i dina uppgifter och klicka på "Registrera-knappen". Sedan kan du lägga till företagskod under Inställningar/ Företagskod.

Skapa profil

Vilka funktioner är tillgängliga?

Bokning via din profil på sas.se är en smart funktion för dig som: själv håller koll på din resestatistik (statistikfunktionen är under utveckling) och som bokar din egen jobbresa på sträckor som opereras av SAS. Gör så här: Logga in på din profil på sas.se. Välj vilken sorts resa (SAS For Business eller Leisure) du vill boka. När du väljer SAS For Business, är följande funktioner tillgängliga:

  • Priser visas inklusive företagsrabatt
  • Bokning till SAS For Business destinationer
  • Ombokning
  • Avbokning och återbetalning

SAS For Business erbjuder den bästa funktionaliteten för dig som är Travel Manager. Vänd dig fortsatt hit för att: boka dina kollegors resor, boka resor som opereras av andra bolag än SAS (t.ex. Widerøe) och för att få tillgång till en komplett statistikfunktion.

Vänligen logga in för denna funktion