SAS Sport

Vi vill göra flygningen enklare för alla som är anslutna till en sportförening och flyger till/från sportevenemang. Oavsett om du flyger ensam eller med hela laget!

Vi erbjuder rabatterade biljettpriser för medlemmar i SAS Sport. SAS Sport-biljetter ger dig möjlighet att ta med extra bagage utan avgift. Detta gör researrangemangen enklare när du behöver ta med dig sportutrustning.

SAS Sport-biljetter är tillgängliga för medlemmar i de skandinaviska idrottsförbunden (SIF, NIF, DIF eller finska olympiska kommittén).

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

Förmåner och information

  • Rabatterade priser

  • Varje person kan ta med två incheckade kollin (2 x 23 kg)

  • Ändra resedatum utan avgift

  • Flexibla avbokningspolicyer

  • Ändra namn utan avgift

  • Tjäna EuroBonus-poäng

Medlemmar i SAS Sport kan dra fördel av rabatterade flygbiljetter när de reser som ett lag. Rabatten varierar beroende på flygningens rutt och reseklassen.

Vi förstår att det behövs mycket bagage på resor till sportevenemang och det är därför som vi erbjuder alla SAS Sport-medlemmar extra bagage utan avgift. Varje medlem i ditt lag kan flyga med två kollin som väger 23 kg vardera, så att inget behöver lämnas kvar hemma.

Du kan enkelt registrera din sportutrustning steg för steg på din flygning. Sportutrustning räknas som specialbagage och måste begäras och bokas i förväg för att transport ska garanteras. Skid- och snowboardutrustning, cyklar och golfutrustning ingår i denna kategori.

Ta reda på mer om hur du registrerar lagets sportutrustning för en flygning med SAS.

Ibland kan dina resplaner behöva ändras. Det är anledningen till att vi erbjuder medlemmar i SAS Sport möjligheten att ändra flygdatum utan avgift fram till en dag före avgången.

Om du ändrar till en högre prisklass debiteras mellanskillnaden.

Vi är medvetna om att sportevenemang, träningsläger och regelbundna tävlingar kan ställas in när som helst. Det är anledningen till att vi erbjuder alla medlemmar i SAS Sport avgiftsfri avbokning på europeiska och inrikesflygningar.

Du kan avboka din flygning i SAS Go och SAS Plus fram till en dag före avgång och få fullständig återbetalning. Om avbokningen görs senare än en dag före avgång medges återbetalning endast om ett bevis på att sportevenemanget har ställts in kan visas upp.

När du flyger till USA och Asien kan du avboka din flygning utan avgift fram till en dag före avgång, förutsatt att du inte har köpt en SAS Go Smart-biljett. I så fall kan du endast avboka din flygning mot en rabatterad avgift.

SAS Go Smart-, SAS Plus Smart- och SAS Business Smart-biljetter är inte återbetalbara om flygningen avbokas efter avgång. Delvis använda biljetter är inte återbetalbara.

Har du någonsin behövt byta ut en lagmedlem eller lämna en skadad spelare hemma? SAS Sport ger dig möjlighet att ändra namnet på flygbiljetter utan avgift. Namnändringar kan göras fram till en timme före avgången, så att du har frihet att göra ändringar i sista minuten utan extra kostnad, vilket är till stor fördel för ditt lag.

Resor med sportgrupper kan snabbt bli dyra, i synnerhet om ni regelbundet reser som ett lag. I syfte att hjälpa till att minska kostnaderna ger vi alla SAS Sport-medlemmar möjlighet att också bli medlemmar i vårt lojalitetsprogram EuroBonus, ett poäng- och bonusprogram som gör det mer prisvärt att flyga.

Med SAS EuroBonus kan du och ditt lag tjäna poäng på varje flygning med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Dessa poäng kan sedan användas för att betala för din nästa resa, uppgradera biljetter eller dra fördel av förmåner ombord.

Grupp med minst 10 personer

Om ni är minst tio personer som reser tillsammans för träning eller tävlingar kan du göra en gruppbokning för ditt lag och få tillgång till alla SAS Sport-förmåner. Skicka in din begäran nu så hjälper vi dig med bokningen.