Lågpriskalender

Kampanj

Njut av Europa i höst

Hösten är verkligen full av möjligheter. Nu kan du boka resor till utvalda destinationer i Europa och Skandinavien till kampanjpris – och hålla kvar sommarkänslan en bra stund till. Boka senast 8 augusti 2021. Gäller för resor i perioden: 30 augusti 2021–31 januari 2022.

Flexibilitet är extra viktigt just nu. Därför har vi flera biljettalternativ med generösa villkor. Utöver SAS Plus-biljetten, som är fullt om- och avbokningsbar, kan alla internationella resor bokas om utan avgift fram till 72 timmar före avgång och inrikesresor i SAS Go Flex fram till 1 timme före avgång. Läs mer.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

HITTA BILLIGA FLYGBILJETTER VIA SAS LÅGPRISKALENDER 

Med hjälp av SAS lågpriskalender kan du hitta billiga flyg till diverse destinationer över hela världen. Här kan du enkelt söka efter billiga flygresor och finna våra billigaste flygbiljetter just nu. Det är viktigt att uppmärksamma att pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Det resulterar i att prisavvikelser bland de billiga flygbiljetterna kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda. Se därför till att boka din drömresa här redan idag för att garantera så billiga flygbiljetter som möjligt! På SAS har vi alltid öppet köp i 24 timmar, så det finns ingen anledning att vänta.

BILLIGA FLYG 12 MÅNADER OM ÅRET

Via SAS lågpriskalender hittar du våra bästa erbjudanden för billiga flyg året runt. Lågpriskalendern är smidigt organiserad månad för månad så att du enkelt kan finna billiga flygbiljetter som passar just dig och din specifika semesterplanering. Oavsett om det är en solsemester i augusti, en skidsemester vid nyår eller en spontan weekendresa till en storstad så kan du via lågpriskalendern finna billiga flyg som förhoppningsvis når upp till dina önskemål. Desto mer flexibel du är med ditt avresedatum, desto fler billiga flygbiljetter kan komma att stå till ditt förfogande. Detsamma gäller om du är ute i god tid, så slå till redan idag!

BILLIGA FLYGRESOR TILL HELA VÄRLDEN

Vill du njuta av solens strålar och salta vågor i Miami, Florida, alternativt åka på skidsemester till härliga Alperna? Eller är det kanske billiga flygbiljetter för en kulturell upplevelse i Aten, Grekland, som lockar? Tack vare vårt samarbete med Star Alliance kan du via SAS flyga till 1300 destinationer i 191 länder jorden runt. Oavsett destination finner du våra bästa erbjudanden för billiga flyg i vår lågpriskalender där du enkelt kan skriva in vilken flygplats du önskar att resa från. Vi erbjuder billiga flygresor till flera av de hetaste resmålen, sorterade enligt kategorierna Skandinavien, Europa, USA & Asien, solsemester samt skidsemester – allt för att göra din bokning så enkel som möjligt! Vi önskar dig och ditt eventuella resesällskap en fantastisk resa!