Lågpriskalender

Kampanj

Love is in the air
Oavsett vart du längtar (och med vem) bokar du resan till alla-hjärtans-dag-pris hela veckan. Resperioder: Europa: 7 mars 2023 - 31 augusti 2023, Nordamerika: 13 mars 2023 - 15 juni 2023. Boka senast: 14 februari

24-hour money back guarantee

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Hitta prisvärda flygbiljetter i SAS lågpriskalender 

Med hjälp av SAS lågpriskalender kan du hitta billiga flyg till destinationer över hela världen. Här kan du enkelt söka efter lågprisflygresor och få en översikt på våra mest prisvärda flygbiljetter just nu. Var medveten om att pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Det kan göra så att prisavvikelser bland flygbiljetterna kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda. Se därför till att boka din drömresa redan idag för att garantera så lågt pris som möjligt! På SAS har vi alltid öppet köp i 24 timmar, så det finns ingen anledning att vänta.

Lågprisflyg året runt

I SAS lågpriskalender hittar du våra bästa erbjudanden för billiga flyg året runt. Lågpriskalendern ger en överblick månad för månad så att du enkelt kan hitta prisvärda flygbiljetter som passar just dig och din specifika semesterplanering. Oavsett om det är en solsemester i augusti, en skidsemester vid nyår eller en spontan weekendresa till en storstad så kan du via lågpriskalendern hitta billiga flyg som förhoppningsvis når upp till dina önskemål. Ju mer flexibel du är med ditt avresedatum, desto fler prisvärda flygbiljetter kan komma att stå till ditt förfogande. Detsamma gäller om du är ute i god tid, så slå till redan idag!

Prisvärda flygresor till hela världen

Vill du njuta av solens strålar och salta vågor i Miami, Florida, alternativt åka på skidsemester till härliga Alperna? Eller är det kanske flygbiljetter till lågt pris för en kulturell upplevelse i Aten, Grekland, som lockar? Tack vare vårt samarbete med Star Alliance kan du via SAS flyga till 1300 destinationer i 191 länder jorden runt. Oavsett destination finner du våra bästa erbjudanden för flyg med lågt pris i vår lågpriskalender där du enkelt kan skriva in vilken flygplats du önskar att resa från. Vi erbjuder prisvärda flygresor till flera av de hetaste resmålen, sorterade enligt kategorierna Skandinavien, Europa, USA, Kanada & Asien, solsemester samt skidsemester – allt för att göra din bokning så enkel som möjligt! Vi önskar dig och ditt eventuella resesällskap en fantastisk resa!