Lågpriskalender

Kampanj

Just nu har vi våra bästa priser på resor över hela världen. Reseperiod: 15 april 2023 – 15 december 2023. För Asien, USA och Kanada gäller erbjudandet resor i perioden: 14 augusti 2023 – 29 februari 2024. Boka senast 27 mars

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Hitta prisvärda flygbiljetter i SAS lågpriskalender 

Med hjälp av SAS lågpriskalender kan du hitta billiga flyg till destinationer över hela världen. Här kan du enkelt söka efter lågprisflygresor och få en översikt på våra mest prisvärda flygbiljetter just nu. Var medveten om att pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Det kan göra så att prisavvikelser bland flygbiljetterna kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda. Se därför till att boka din drömresa redan idag för att garantera så lågt pris som möjligt! På SAS har vi alltid öppet köp i 24 timmar, så det finns ingen anledning att vänta.

Lågprisflyg året runt

I SAS lågpriskalender hittar du våra bästa erbjudanden för billiga flyg året runt. Lågpriskalendern ger en överblick månad för månad så att du enkelt kan hitta prisvärda flygbiljetter som passar just dig och din specifika semesterplanering. Oavsett om det är en solsemester i augusti, en skidsemester vid nyår eller en spontan weekendresa till en storstad så kan du via lågpriskalendern hitta billiga flyg som förhoppningsvis når upp till dina önskemål. Ju mer flexibel du är med ditt avresedatum, desto fler prisvärda flygbiljetter kan komma att stå till ditt förfogande. Detsamma gäller om du är ute i god tid, så slå till redan idag!

Prisvärda flygresor till hela världen

Vill du njuta av solens strålar och salta vågor i Miami, Florida, alternativt åka på skidsemester till härliga Alperna? Eller är det kanske flygbiljetter till lågt pris för en kulturell upplevelse i Aten, Grekland, som lockar? Tack vare vårt samarbete med Star Alliance kan du via SAS flyga till 1300 destinationer i 191 länder jorden runt. Oavsett destination finner du våra bästa erbjudanden för flyg med lågt pris i vår lågpriskalender där du enkelt kan skriva in vilken flygplats du önskar att resa från. Vi erbjuder prisvärda flygresor till flera av de hetaste resmålen, sorterade enligt kategorierna Skandinavien, Europa, USA, Kanada & Asien, solsemester samt skidsemester – allt för att göra din bokning så enkel som möjligt! Vi önskar dig och ditt eventuella resesällskap en fantastisk resa!