Lågpriskalender

Hitta våra billigaste flygresor till destinationer över hela världen.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras vid varje ny sökning, så prisavvikelser kan förekomma.

Hitta billiga flygbiljetter i SAS lågpriskalender 

Med hjälp av SAS lågpriskalender kan du hitta billiga flyg till destinationer över hela världen. Här kan du enkelt söka efter billiga flygresor och få en översikt på våra billigaste flygbiljetter just nu. Var medveten om att pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Det kan göra så att prisavvikelser bland de billiga flygbiljetterna kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda. Se därför till att boka din drömresa redan idag för att garantera så billiga flygbiljetter som möjligt! På SAS har vi alltid öppet köp i 24 timmar, så det finns ingen anledning att vänta.

Billiga flyg året runt

I SAS lågpriskalender hittar du våra bästa erbjudanden för billiga flyg året runt. Lågpriskalendern ger en överblick månad för månad så att du enkelt kan hitta billiga flygbiljetter som passar just dig och din specifika semesterplanering. Oavsett om det är en solsemester i augusti, en skidsemester vid nyår eller en spontan weekendresa till en storstad så kan du via lågpriskalendern hitta billiga flyg som förhoppningsvis når upp till dina önskemål. Ju mer flexibel du är med ditt avresedatum, desto fler billiga flygbiljetter kan komma att stå till ditt förfogande. Detsamma gäller om du är ute i god tid, så slå till redan idag!

Billiga flygresor till hela världen

Vill du njuta av solens strålar och salta vågor i Miami, Florida, alternativt åka på skidsemester till härliga Alperna? Eller är det kanske billiga flygbiljetter för en kulturell upplevelse i Aten, Grekland, som lockar? Tack vare vårt samarbete med Star Alliance kan du via SAS flyga till 1300 destinationer i 191 länder jorden runt. Oavsett destination finner du våra bästa erbjudanden för billiga flyg i vår lågpriskalender där du enkelt kan skriva in vilken flygplats du önskar att resa från. Vi erbjuder billiga flygresor till flera av de hetaste resmålen, sorterade enligt kategorierna Skandinavien, Europa, USA, Kanada, Afrika & Asien, solresor, weekendresor samt skidsemester – allt för att göra din bokning så enkel som möjligt! Vi önskar dig och ditt eventuella resesällskap en fantastisk resa!