Lågpriskalender

Hitta våra billigaste flyg till destinationer över hela världen.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras vid varje ny sökning, så prisavvikelser kan förekomma.

Hur man hittar de billigaste flygresorna i SAS lågpriskalender

Med hjälp av SAS lågpriskalender kan du hitta billiga flygresor till destinationer över hela världen. Här kan du söka enkelt efter billiga flygresor och se en översikt över våra billigaste flygbiljetter just nu. Tänk på att priset och tillgängliga sittplatser uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Detta kan innebära att prisskillnader mellan de billiga flygbiljetterna kan uppstå när du går vidare till bokningen om inga sökningar görs. Se därför till att boka din drömresa idag för att garantera de billigaste flygbiljetterna! Hos SAS erbjuder vi alltid 24 timmars öppet köp, så du behöver inte vänta.

Vad är lågprisflyg?

Genom att använda vår lågpriskalender hittar du de billigaste flygen vi erbjuder just nu för dina valda datum och destinationer. Röda siffror anger de billigaste biljetterna för den valda destinationen.

Vilken är bästa tiden att hitta billiga biljetter?

Det spelar ingen roll vilken veckodag eller specifik tid på dagen du söker. Det vi rekommenderar när det gäller att boka billiga flygresor är framför allt två saker, nämligen:

Boka i förväg

Allmänt sett gäller att ju längre i förväg du bokar flyg, desto billigare blir biljetterna. Exakt när våra bästa erbjudanden är tillgängliga varierar, men du bör sikta på att boka ett flyg minst några månader i förväg för att få de billigaste flygbiljetterna.

Sök efter specialerbjudanden och reor

Det lägsta pris vi kan erbjuda är oftast tillgängligt under en av våra många kampanjer. Det bästa sättet att säkerställa att du inte missar dem är att registrera dig för vårt lojalitetsprogram EuroBonus. På så sätt informerar vi dig när de bästa billiga flygen erbjuds, om andra exklusiva erbjudanden och om hur du tjänar EuroBonus-poäng som du kan spendera på allt från flygbiljetter till hyrbilar och allt däremellan.

Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

Det korta svaret är att det inte finns någon gyllene regel för vilken dag som är den billigaste dagen att flyga. Med medan du söker efter flygresor kan du hålla ett extra öga på tisdagar, onsdagar och torsdagar, eftersom dessa ibland är resdagar med mindre beläggning jämfört med helger och måndagar och därför kan ge dig en bra chans att hitta en billig flygbiljett. Ett annat tips är att undvika skolloven, eftersom priserna ofta är högre under dessa perioder.

Vilka är de billigaste månaderna att flyga?

Den billigaste månaden att flyga beror både på destination och när du bokar. De lägsta priserna för många destinationer kan normalt hittas under lågsäsong. När du söker efter billiga flygresor bör du undvika sommarmånaderna och december, eftersom dessa månader oftast är dyrare på grund av en högre efterfrågan. Du bör även överväga lokala helgdagar och evenemang som kan komma i vägen för att hitta ett bra erbjudande. Resor under lågsäsong har dessutom den extra fördelen att det är mindre trängsel!

Är det billigare att köpa en flygbiljett i sista minuten?

Det bästa sättet att hitta låga biljettpriser är att planera framåt. Billiga flyg i sista minuten är mycket sällsynta, framför allt på grund av att tillgången är lägre och efterfrågan högre, i synnerhet på de mest populära rutterna. Om du måste köpa flygbiljetter i sista minuten är det bästa tipset för att spara pengar att vara flexibel med dina resedatum och söka efter icke-direktflyg.

Billiga flygerbjudanden året runt

I SAS lågpriskalender kan du se våra bästa erbjudanden om billiga flygresor året runt. Lågpriskalendern ger en översikt månad för månad, så att du kan hitta billiga flygbiljetter som passar dig och din specifika semesterplanering snabbt och enkelt. Oavsett om du är ute efter en solsemester i augusti, en skidsemester för nyår eller en spontan weekendutflykt till en storstad kan du använda lågpriskalendern för att hitta billiga flygresor som förhoppningsvis uppfyller dina önskemål. Ju mer flexibel du är med ditt avresedatum, desto fler billiga flygbiljetter kan du hitta. Detsamma gäller om du är tidigt ute, så agera nu!

Våra bästa flygerbjudanden runt om i världen

Vill du njuta av solen och salta vågor i Miami i Florida eller åka på en skidsemester till de vackra Alperna? Eller är det kanske ett lågprisflyg till en kulturell upplevelse i Aten i Grekland som lockar? Tack vare vårt partnersamarbete med Star Alliance erbjuder vi rutter med våra partnerflygbolag till 1 300 destinationer i 191 länder runt om i världen. Oavsett destination kan du se våra bästa erbjudanden om billiga flygresor i vår lågpriskalender, där du enkelt kan ange den flygplats du vill resa från. Vi erbjuder billiga flyg till flera av de mest populära destinationerna för din nästa resa, sorterade enligt kategorierna Skandinavien, Europa, USA, Kanada, Afrika och Asien, solresor, weekendresor, golfresor och skidresor – allt för att göra din bokning så enkel som möjligt! Vi önskar dig och din resekompis en fantastisk resa!