Flyg till Tokyo

Oavsett om du vill gå vilse på de livliga gatorna i centrala Tokyo, hitta ditt inre zen i en av alla stadsparker och gröna oaser eller äta sushi och smutta på sake långt in på natten, så är Tokyo en stad som aldrig sover.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Tokyo i Japan från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Bangkok och Shanghai i Asien.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Kanada (Toronto).

Förmåner inför ditt flyg till Tokyo

Boka din resa med SAS i god tid så har du större chans att hitta billigare flyg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tokyo med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Tokyo.

Flyg till Tokyo och upplev en unik storstad

Tokyo är en stad som har lyckats att sömlöst blanda det gamla med det nya. I Tokyo hittar du historiska tempel och neonskyskrapor, fantastiska helgedomar och höga portar, och kejsarpalats och otaliga museer, så du kan vara säker på att det finns något för alla här.

När du inte tar dig upp på observationsdäcket på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower kan du besöka shintohelgedomen Meiji Jingu eller Kejsarpalatset i Tokyo för att gå på en guidad tur med en lokal historiker.

Listan över saker att göra i Tokyo är lång, så gör dig redo för ett minnesvärt äventyr i Japans livliga huvudstad.

Flyg till <em>Tokyo</em>

SAS flyger till Haneda International Airport, med en daglig direkt rutt från Köpenhamn. Från Haneda kan vi erbjuda anslutningar till 30 destinationer i Japan, med vår Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA).

Haneda International Airport

Centrala Tokyo ligger på bekvämt avstånd från Haneda International Airport – endast 30 minuter med tåg.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Tokyo

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Tokyo.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.