sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Tokyo i Japan från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (ShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygresa till Tokyo – boka nu

Boka din resa med SAS i god tid så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer vi flyger till och hur mycket det kostar – allt samlat på ett ställe – ska du besöka vår lågpriskalender. Som SAS-kund har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare.  

 • cl--plane-right Flygplats: Naritas internationella flygplats (NRT)
 • cl--credit Valuta: Japansk yen
 • cl--clock Tidszon: JST: UTC+9
 • cl--globe Officiellt språk: Japanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tokyo med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Tokyo. 

Gå ombord på ett flyg till Tokyo för att uppleva en unik storstadsresa 

Tokyo är en stad som har lyckats att sömlöst blanda det gamla med det nya. I Tokyo hittar du historiska tempel och neonskyskrapor, fantastiska helgedomar och höga portar, och kejsarpalats och otaliga museer, så du kan vara säker på att det finns något för alla här. 

När du inte tar dig upp på observationsdäcket på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower kan du besöka shintohelgedomen Meiji Jingu eller Kejsarpalatset i Tokyo för att gå på en guidad tur med en lokal historiker. 

Listan över saker att göra i Tokyo är lång, så gör dig redo för ett minnesvärt äventyr i Japans livliga huvudstad.

Flyg till Tokyo med SAS
 • Tokyos stadssilhuett
 • Tokyos natur
 • Utforska Tokyo
 • Varför Tokyo?
 • Flyg med SAS till Hanedas flygplats (HND)
 • Vill du ha mer komfort?
 • Upplev världen med SAS

Det här ingår alltid i din resa till Tokyo

SAS vill alltid se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Tokyo är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen vid dina fingertoppar. Som medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu kan koldioxidkompensera mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och transport i Tokyo

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Tokyo blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Tokyo