Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookie policy

T/R FRÅN
Boston

flyg till boston

Direktflyg till Boston med SAS

SAS erbjuder direktflyg från/via Köpenhamn till Boston 7 dagar i veckan.
 

Alltid inkluderat i din flygbiljett till USA

Flyg till Boston, en av USA:s äldsta städer, också känd som en av USA:s främsta universitetsstäder samt för sina sport- och kulturevenemang. Att flyga till Boston tar 8 timmar och 30 minuter (från Köpenhamn). Oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på mat & dryck ombord samt ger dig bästa möjliga service. Ett stort underhållningsutbud i form av video on demand samt musik finns att tillgå för att göra din resa extra trivsam.

Vi tänker på det mesta före, under och efter flygresan. Mycket ingår i din flygbiljett när du flyger till USA med oss:

Hitta din flygresa till Boston och kolla priserna direkt i bokningsdialogen här på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Boston direkt från mobilen!
 

Köpenhamn - Boston, 7 dagar i veckan

SAS har 7 avgångar i veckan till Boston Logan International Airport som ligger ca 6 km öster om citykärnan. Från flygplatsen tar du dig enkelt downtown med bil eller med allmänna kommunikationer.
 

Billiga flyg till Boston – boka tidigt

Boka din flygbiljett till Boston i god tid och öka dina chanser att hitta flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner.

Håll koll på våra aktuella erbjudanden
 

Belöningar och fördelar

Gå med i EuroBonus, vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, där du tjänar poäng varje gång du flyger med oss. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Boston - gå med kostnadsfritt i EuroBonus.
 

Upp till 90 % barnrabatt

Flyg med SAS till Boston, med oss får du alltid dina barns flygbiljetter till rabatterade priser. Har du barn under två år får de upp till 90 % rabatt och barn mellan 2–11 år får rabatt på upp till 25 % på flygbiljetten. Om ditt barn är under 2 år får du dessutom alltid ta med en sittvagn eller barnvagn gratis som incheckat bagage.
 

Viktiga råd inför din USA-resa

Vid resa till USA finns det några saker du behöver tänka på som exempelvis adress den första natten samt att du behöver ett inresetillstånd, ett s.k. ESTA. Ta del av fler viktiga råd i vår USA-guide
 

Kort om Boston

Valuta: US Dollar (USD)
Tidsskillnad: - 6
Landsnummer: 1
Språk: engelska

Hitta billiga flygbiljetter till Boston

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Övrigt

Reseförsäkring
Flyg till USA
 

Fler USA-destinationer