Flyg till Bangkok

Bangkok är en stad som är full av historia och kultur, med palats och tempel som ger en inblick i Thailands anrika historia. Om du är en matälskare får du inte glömma bort att Bangkok är allmänt känd för dess maträtter, och erbjuder allt från restauranger i världsklass till utsökt streetfood. Stadens uteliv är också berömt runt om i världen och du kan välja mellan ett stort urval av nattklubbar och takbarer med fantastisk utsikt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Bangkok i Thailand från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende. Vi erbjuder också flyg till Tokyo och Shanghai i Asien.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington, DC) och Kanada (Toronto).

Förmåner inför ditt flyg till Bangkok

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flygningar. En fullständig översikt över alla SAS destinationer finns i vår lågpriskalender. Som kund hos SAS har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du hittar ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare.

Biljetter med barnrabatt

Låt dina barn uppleva Bangkok. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på semesterresan till Bangkok. En stad med ett stort utbud av familjevänliga saker att göra.

Flyg till Bangkok och upplev en stad fylld av kontraster

Thailands livfulla huvudstad erbjuder allt från höga skyskrapor till antika tempel och livliga marknader. Bangkok är en plats där det gamla möter det nya och det finns många olika saker att göra. Besök det magnifika Grand Palace, upplev det berömda templet Wat Arun eller ta en båttur på floden Chao Phraya.

Flyg till <em>Bangkok</em>

Flyg med SAS till Bangkok Suvarnabhumi flygplats så landar du i Thailand utvilad och redo att utforska staden.

Besök Bangkok Suvarnabhumi flygplats.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Bangkok

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt får du alltid tillgång till vissa kundförmåner med SAS. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Bangkok.

Om du vill resa med ännu mer komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass med SAS och få fler förmåner. Dra fördel av tillgång till SAS Lounge, Fast Track, prioriterad ombordstigning och kostnadsfria snacks eller måltider på din resa.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.