Flyg till Thailand

Antika tempel, livfulla festivaler och trevliga marknader är några av de saker att hålla ögonen öppna för när du besöker Thailand. Här finns några av världens vackraste tempel. Besök det majestätiska Wat Arun i Bangkok eller det heliga bergstemplet i Chiang Mai. Glöm inte bort att besöka marknaderna, där du kan köpa allt från exotiska kryddor till vintageskatter. Oavsett om du är där för att göra ett fynd eller bara njuta av atmosfären är marknaderna ett bra sätt att upptäcka landet och träffa lokalbefolkningen.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Thailand från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

SAS flyger till Bangkok i Thailand.

Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg till Thailand med SAS

Det är lätt att förälska sig i Thailand. Thailand erbjuder ett stort urval av upplevelser, från de livliga gatorna i Bangkok till de fridfulla stränderna i Phuket, som gör att du vill komma tillbaka och se mer. Thailand är också känt för dess vackra natur och de höga klipporna i Krabi, och det smaragdgröna vattnet runt Koh Samui gör landskapet helt fantastiskt. Oavsett om handlar om avkoppling eller härliga äventyr har Thailand något för alla.

Ett kulinariskt äventyr

Ingen resa till Thailand är komplett utan att prova av de berömda thailändska maträtterna. De är en riktig fröjd för sinnena, med smakkombinationer som får dig att längta efter mer. Allt från den läckra tom yum-soppan till krämig grön curry gör det thailändska köket till ett riktigt kulinariskt äventyr, oavsett om du är vegetarian, köttätare eller fisk- och skaldjursälskare.

Flyg till <em>Thailand</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Bangkok med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Thailand.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete