Flyg till Atlanta

Tack vare ett mångfaldigt utbud finns det alltid något spännande att utforska i Atlanta. Besök Piedmont Park och titta på grönskan, njut av stadens sydstatsrätter eller promenera genom det historiska distriktet där Martin Luther King Jr. växte upp.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Atlanta i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco och Washington, DC.

Vi flyger från samtliga av våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Atlanta

Boka din resa med SAS tidigt, så hittar du sannolikt en billigare flygbiljett. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en fullständig översikt över alla SAS-destinationer.

Som kund hos SAS har du alltid tillgång till 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Tveka inte med att boka om du hittar ett fantastiskt erbjudande – du kan alltid göra ändringar senare om det visar sig att datumet eller tidpunkten inte passar.

Barnrabatt

Upplev Atlanta med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Atlanta.

Flyg till Atlanta och fördjupa dig i popkultur och historia

Atlanta är delstaten Georgias livliga huvudstad, där du kan uppleva muséer i världsklass, sportarenor och en livlig musikscen. Staden är känd för dess sydstatscharm och moderna känsla och erbjuder en blandning av historiska landmärken, kulturella sevärdheter och blomstrande grönområden.

Ta en promenad genom de historiska stadsdelarna, njut av sydstatsrätter på charmiga matställen eller fördjupa dig i Atlantas rikliga musikarv. Oavsett vad du är intresserad av säkerställer Atlantas mångfaldiga utbud att det alltid finns något för alla.

Flyg till <em>Atlanta</em>

Flyg med SAS till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport och starta din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Atlanta

SAS strävar alltid efter att se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du dra fördel av vissa av SAS förmåner. Enkel incheckning online, kostnadsfritt kaffe och te ombord och användning av SAS app ingår alltid med din flygbiljett till Atlanta.

Dra fördel av ännu högre komfort genom att uppgradera din reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track genom säkerhetskontrollen, SAS Lounge på flygplatsen och kostnadsfria måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.