Flyg till USA

Flyg med SAS till USA, från norr till söder, öster till väster. Åk på en resa till Chicago i Illinois eller besök Los Angeles och San Francisco på västkusten, Atlanta, New York, Boston och Washington på östkusten eller Miami i sydost.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Flyg till USA – upplev rymden i Houston

På NASA:s rymdcenter i Houston kan du känna på en äkta sten från månen och uppleva rymden via några av de 400 rymdartefakter som du kan se där. Låtsas att du är en astronaut på riktigt när du upplever känslan av att resa genom rymden i en av simulatorerna.

Rymdcentret har en kopia av rymdfärjan i full storlek som är monterad ovanpå det ursprungliga transportplanet NASA 905. Gå in i den åtta våningar höga byggnaden för att utforska rymdfärjan Independence.

Bilresa på Route 66

Ett bra sätt att se olika delar av USA är att åka på en bilresa längs Route 66 som är en av världens mest berömda vägar. När du utforskar Amerika med bil leder vägen dig genom flera delstater – från utgångspunkten i Chicago till slutpunkten i Santa Monica. Res förbi neonskyltar och fantastiska landskap på vägen genom centrala USA.

Route 66 sträckte sig ursprungligen från Chicago i Illinois, genom Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico och Arizona och avslutades i Santa Monica i Kalifornien. Det är en resa på 3 940 km.

Den välkända låttexten är: Get your kicks on Route 66.

Flyg till <em>USA</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev USA med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Amerika.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.