sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
USA

Flyg till USA

Flyg med SAS till USA

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka en flygresa till USA och upplev allt ifrån pulserande storstadsliv till unik natur. I USA är det billigt att hyra en bil och därför är det perfekt för en klassisk bilresa där du enkelt kan utforska delar av USA. Om du vill resa i USA rekommenderar vi att du bokar ditt flyg tidigt.

På alla våra flygresor till USA har vi WiFi, och du får gratis kaffe eller te samt dagens tidning. 

 

Flyg från Stockholm till USA

SAS flyger från Stockholm till sju storstäder i USA och täcker både östkusten, västkusten och centrala USA, så du kan enkelt resa vidare mot ditt favoritresmål. Boka ditt flyg till antingen New York, Chicago, Boston, Washington, San Francisco, Los Angeles eller Miami

Om du reser med barn under 2 år (utan egen sittplats) reser de antingen gratis eller med 90% rabatt på flygdelen av biljetten beroende på resmål. Barn i åldern 2–11 år får 25 % rabatt. Rabatten gäller inte på skatter och avgifter. 

 

Upplev The Big Apple

Upplev skyskrapor, fascinerande museer och shopping i världsklass i New York. Staden är en metropol du aldrig kommer att glömma tack vare alla sevärdheter, unika stadsdelar och tonvis med utmärkta restauranger och barer. Utforska till exempel New Yorks pulserande stadsdelar Brooklyn, Bronx, Queens och inte minst Manhattan, och ta en paus på något av alla mysiga caféer och se på de myllrande gatorna med dess många olika minoriteter.

New York betyder också shopping. Ta en sväng förbi Upper West Side och Madison Avenue där stadens exklusiva butiker ligger sida vid sida. Besök även SoHo där du kan gå runt och titta i små konstbutiker och gallerier.

I New York finns några av världens mest intressanta museer och historiska byggnader – besök Empire State Building och Frihetsgudinnan, se fantastisk konst på storslagna museer som t.ex. Metropolitan Museum of Art, Solomon R. Guggenheim Museum eller Museum of Modern Art, MoMA. 

 

Vita huset och världens bästa museer i Washington

Ett besök i USA’s huvudstad Washington D.C. bjuder på unika monument och några av världens allra bästa museer. Missa inte minnesstatyn av Abraham Lincoln och Washingtonmonumentet som uppfördes för att hedra USA:s första president, George Washington. Missa inte heller att besöka Vita huset där det finns flera guidade turer dagligen.

 

Oförglömlig bilresa genom Kalifornien

USA är ett vidsträckt land och det är enklast att utforska med bil. I USA är det billigt att hyra en bil vilket gör det till det perfekta resmålet för en klassisk bilresa genom delar av USA. En bilresa genom Kalifornien har blivit ett populärt val för många svenskar och bjuder på unika upplevelser för hela familjen. Ta ett flyg från Stockholm till San Francisco, hyr en bil där och utforska USA:s västkust med härligt klimat och attraktiva städer som Los Angeles och San Diego. Gå också på fotvandring i fantastiska naturmiljöer och besök nationalparkerna Yosemite, Grand Canyon och Yellowstone där berg, klippor, floder och vilda djur och växter blir en del av din vandring.

Kombinera din aktiva semester med en solsemester och besök några av västkustens bästa stränder. Här finns det även många möjligheter att surfa på höga vågor och chansen är stor att du får se en delfin eller en val.