sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger direkt till Stockholm i Sverige eller från/via Oslo eller Köpenhamn (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Stockholm – boka nu

Boka tidigt med SAS så kan du hitta billigare flyg. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe i vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på sina biljettbokningar. Om du hittar ett bra erbjudande får du gärna boka det direkt och bestämma dig senare om du vill resa. 

  • cl--plane-right Flygplats: Stockholm Arlanda (ARN)
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Stockholm med barnen. På SAS kan du hitta barnbiljetter med upp till 90 % rabatt för att göra det billigare att resa med familjen.  

flyg till Stockholm och njut av en härlig skärgårdssemester  

Stockholm är utspridd över 14 öar och utgör en del av en omfattande skärgård i Östersjön. Den imponerande staden är känd för sina klassiska köttbullar, det stora Kungliga slottet och Gamla stan. 

När du inte friskar upp dina kunskaper i stadens marinhistoria på Vasamuseet kan du njuta av långa sommardagar ute på Djurgården, ett imponerande grönområde mitt i stadens hjärta. 

Listan över saker att göra i Stockholm är oändlig och det finns något för alla.   

Utsikt över Stockholm, Sverige
  • Besök Stockholms skärgård
  • Weekend i Stockholm
  • Besök Gamla stan i Stockholm

ingår alltid i din resa till Stockholm

Vi vill att alla våra kunder får en avkopplande och trevlig resa genom att erbjuda SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Stockholm är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App. Extraförmånerna varierar beroende på flygrutt och reseklass

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus, vårt populära lojalitetsprogram, ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Dina poäng kan senare användas för att betala för en ny resa, uppgradering, hyrbil och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Stockholm

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Stockholm