sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Stockholm

Flyg till Stockholm med SAS

 

Flyg Stockholm tur och retur med SAS dagligen från ett flertal flygplatser runt om i Sverige. SAS erbjuder avgångar till Stockholm nästan när som helst under dagen och det är därför enkelt för dig att planera din resa efter dina egna planer. Vi flyger till Stockholm Arlanda flygplats vilken ligger 3,7 mil norr om Stockholms City. Det är sedan väldigt smidigt att ta sig in till stadskärnan med kommunaltrafik i form av buss, pendeltåg eller Arlanda Express. Även taxi finns tillgänglig för den som föredrar det.  
 

Boka billigt flyg Stockholm tur och retur året runt

Vi har gjort det enkelt att hitta alla våra flyg till Stockholm från diverse flygplatser runt om i landet. I vår lågpriskalender kan du hitta de lägsta priserna på flyg till Stockholm från flygplatsen närmast dig. SAS erbjuder avgångar morgon, middag och kväll vilket gör det smidigt för dig att anpassa din resa efter dina specifika behov. Glöm inte att lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att erbjuda de bästa priserna marknaden har att erbjuda, så vänta inte med att boka din biljett! Det är alltid 24 timmars öppet köp när du bokar ditt flyg till Stockholm med SAS så det finns ingen anledning att tveka. Boka dina biljetter först och prata med dina medresenärer efteråt. 

Se vår lågpriskalender
 

Flyg till Stockholm för att uppleva en av världens vackraste huvudstäder

Det är inte ovanligt att Stockholm refereras till som en av världens vackraste huvudstäder vilket har lockat mängder av besökare att boka flyg Stockholm tur och retur genom åren. Det är dock inte är svårt att förstå med tanke på stadens kombination av vackra byggnader, grönskande natur och stora mängder vatten. Stadsdelen Djurgården består av vackra, grönskade promenadstråk och fungerar som en port till Stockholms skärgård och dess cirka 30 000 öar vilka ligger enbart en kort båttur bort.

Utöver naturens fantastiska skönhet som förgyller huvudstaden, så gör dess vackra byggnader likaså. I Gamla Stan kan du finna gamla byggnader med vacker arkitektur som avslöjar Stockholms otroliga historia. Befinner du dig bara i staden några få dagar, men ändå vill hinna uppleva allt vackert staden har att erbjuda? Oroa dig inte! Världens största runda byggnad, Globen, erbjuder en fantastisk upplevelse som kallas Sky View Stockholm. Attraktionen som tar dig upp längst sidan av Globen erbjuder en otrolig utsikt över staden och tillåter dig se ut över Stockholms olika stadsdelar.

Flyg Stockholm tur och retur för en otrolig kulturupplevelse 

Flyg Stockholm tur och retur för en otrolig kulturupplevelse som inkluderar allt från museibesök, stadsvandringar och en vistelse på det vackra slottet. Ett museum som utmärker sig extra är Vasamuseet. På Vasamuseet får du ett förstklassigt besök där du får se Vasaskeppet, som efter 333 år på botten fick ett nytt liv och som idag är det enda bevarade 1600-talsskeppet. Om historia inte är något för dig så finns det självklart fler museer som gör det värd att boka flyg till Stockholm, däribland ABBA The Museum. Museet handlar om den svenska, kända gruppen ABBA och visar arkiverade originalföremål från gruppens storhetstid. Däribland finns scenkläder, en rekonstruktion av gruppens studio, arkiverade fotografier och mycket mer.

För barnfamiljen är ett besök på Skansen obligatoriskt. Precis som Abba The Museum, ligger Skansen på Djurgården och är världens äldsta så kallade ”open air-museum”. Skansen gestaltar hela Sveriges historia och är en unik plats där historia och nutid möts. Utöver den historiska tolkningen så finns det ett brett utbud av Nordens vildliv på Skansen i form av diverse djur såsom älgar, björnar, ugglor, grisar, vildsvin och mycket mer. Ytterligare en sevärd attraktion på Skansen är den årliga julmarknaden som har lockat mängder med besökare sedan starten 1903. 
 

Barnrabatt på flygbiljetter 

Visa vår vackra huvudstad för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan till Stockholm. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. 

Mer om att resa med barn

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Detta är bland annat väldigt förmånligt för dig som ofta pendlar med flyg till Stockholm i arbetet, då det möjliggör en ännu smidigare resa. Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och kan då börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord.

Bli medlem i EuroBonus

Inspiration till din resa