GOT

ENKEL FRÅN
Stockholm

Flyg till Stockholm

Stockholm är känd som en av de allra vackraste städerna i världen och den kallas ofta Nordens Venedig. Stockholm är byggt på 14 öar – ungefär som det riktiga Venedig. Detta innebär att staden omges av vacker natur och vatten. Varje stadsdel har sin egen speciella atmosfär – i synnerhet Östermalm och Södermalm. Stockholm erbjuder ett rikt utbud av kulturupplevelser, nattliv och shoppingmöjligheter, för att inte nämna en lång och intressant historia att upptäcka. 

Boka din billiga flygbiljett till Stockholm nu. Vi har många dagliga avgångar från flygplatser i hela Sverige och upp till 13 avgångar dagligen från Göteborg till Stockholm. Få extra förmåner och belöningar med EuroBonus varje gång du flyger. 

 

FLYG TILL STOCKHOLM MED NÅGON AV ALLA VÅRA DAGLIGA AVGÅNGAR

Du kan hitta en avgång till Stockholm nästan när som helst under dagen när du flyger med SAS. Vi flyger morgon, middag och kväll så att du kan flyga till Stockholm med en avgång som passar din planering och dina behov. 

Vi flyger till Stockholm Arlanda flygplats som ligger 37 km norr om Stockholm. Den är lätt att ta sig till och från med kollektivtrafiken. Flyg direkt till Sveriges huvudstad från Göteborg och många andra svenska städer.

Hitta din avgång

 

BOKA BILLIGA FLYGBILJETTER

Vi har gjort det enkelt att hitta alla våra billiga flygbiljetter till Stockholm. Använd vår lågpriskalender för att hitta de lägsta priserna till Stockholm från en flygplats nära dig. Vi uppdaterar både priser och tillgång vid varje ny sökning. 

Du har alltid öppet köp i 24 timmar när du köper flygbiljetter hos SAS. Detta gör att du enkelt kan utnyttja våra fantastiska erbjudanden och prata med dina medresenärer efteråt. Det blir inte enklare.

Hitta billiga flygbiljetterINKLUDERAT I DIN FLYGBILJETT TILL STOCKHOLM

När du flyger med SAS är det mycket som ingår i din flygbiljett helt avgiftsfritt. Allt för att ge dig en sådan trevlig och behaglig flygresa som möjligt. 

I din flygbiljett ingår alltid:


Ladda ned vår app
för en smartare resa. Vår App har utsetts till den bästa i Europa av experter. 
DIREKTFLYG DAGLIGEN TILL STOCKHOLM FRÅN GÖTEBORG 

Vi har upp till 13 avgångar dagligen till Stockholm från Göteborg. Det gör det väldigt enkelt att uppfylla dina behov både när det gäller affärsresor och semester. Med alla våra flygresor till Stockholm reser du bekvämt och behagligt.

När du köper en flygresa med SAS tar vi hand om dig före, under och efter din resa. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och koppla av och låta oss ta hand om allt det praktiska.

Hitta direktflyg från Göteborg

 

UPP TILL 90 % BARNRABATT

Vi erbjuder barnrabatter på upp till 90 % när du tar med dig dina barn på din resa.

Barn under 2 år (0–23 månader) får upp till 90% rabatt när de delar sittplats med en förälder. Om du bokar en egen sittplats till barnet blir rabatten 25 %.

Barn från 2–11 år har sin egen sittplats ombord och får en rabatt på 25 % på sin flygbiljett.

Bra att veta när du reser med barnFÖRMÅNER OCH BELÖNINGAR MED EUROBONUS

Med vårt lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. Ladda ner SAS App och se kartan "Where to Earn points" för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis.

Du kan lösa in dina poäng och få gratis flygbiljetter, uppgraderingar, hotellvistelser och ett brett urval av andra förmåner. Alla förmånerna kommer snabbt att göra din reseupplevelse med SAS ännu bekvämare och smidigare.

Anmäl dig nu och börja tjäna poäng

 

 

 

 STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATS

Arlanda är den största flygplatsen i Sverige och är en viktig medelpunkt för många internationella flyg – speciellt med anknytning till SAS. Det är enkelt att resa mellan flygplatsen och Stockholms City som ligger 37 km ifrån varandra.

WiFi finns tillgängligt på hela flygplatsen gratis i 3 timmar upp till 100 MB.

Det finns gratisbussar mellan terminalerna samt till parkeringsplatserna och flygplatshotellet. Det finns även bussar till andra städer och hotell i Stockholm – dessa bussar är inte gratis.

Flygplatsen har en hög servicenivå med service för både semesterresenärer och affärsresenärer. Om du behöver övernatta finns det många hotell precis i närheten – Radisson Blu Arlandia Hotel och Rest and Fly är några av de mest populära.

Du hittar många restauranger, caféer och barer som serverar bra mat och dryck på flygplatsområdet. Dessutom finns det ca 50 butiker att välja bland. I samband med flygresor inrikes får du inte lov att handla i taxfreebutikerna på flygplatsen.

Om du behöver lugn och ro för att arbeta kan du stanna till vid en SAS Lounge. Du behöver inte boka i förväg och du får tillgång till en tyst arbetsplats, TV, fax, kopieringsmöjligheter och många andra tjänster och faciliteter. BILUTHYRNING PÅ STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATS

En hyrbil kan vara en bra idé under din vistelse i Stockholm. Du blir extra flexibel och kan även besöka platser utanför Stockholm utan att vara beroende av kollektivtrafiken. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil.

Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen i världen. Du kan boka när du anländer till flygplatsen eller göra det enkelt och bekvämt hemifrån.

Om du bokar din hyrbil hemifrån står den klar och väntar på dig när du landar på flygplatsen. TRANSPORT I STOCKHOLM

Det är enkelt att ta sig runt i Stockholm tack vare den imponerande kollektivtrafiken. Det finns många olika transportmedel såsom bussar, tunnelbana, pendeltåg, spårvagn och färjor.

Det enklaste sättet att ta sig runt är utan tvekan med tunnelbanan. Det finns totalt 3 tunnelbanelinjer och det går att byta mellan dem. Det går dock bara att göra på vissa stationer.

Det finns 3 zoner i staden och du kan köpa zonbiljetter som gäller för en begränsad tidsperiod. Du kan använda din biljett hur många gånger du vill under den här begränsade perioden.

Att pendla med båt, eller färja i det här fallet, är väldigt speciellt. Det är även en mycket naturskön upplevelse, så lokalbefolkningen föredrar ofta den här typen av transportmedel när de har tid. Ibland är färjan faktiskt det snabbaste sättet att ta sig från A till B.

Du kan få en enkel och bra översikt över alla möjliga transportmedel på Stockholm Public Transport, SL. Företaget ansvarar för all kollektivtrafik i Stockholm. 

Hitta billiga flygbiljetter till Stockholm

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Övrigt

Flyg till Sverige
Reseförsäkring

Fler SAS destinationer