Flyg till Stockholm

SAS flyger direkt till Stockholm i Sverige eller från/via Oslo eller Köpenhamn (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Stockholm

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe i vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Stockholm med barnen. På SAS kan du hitta barnbiljetter med upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att resa med familjen.

Flyg till Stockholm – njut av en härlig skärgårdssemester

Stockholm är utspridd över 14 öar och utgör en del av en omfattande skärgård i Östersjön. Den imponerande staden är känd för sina klassiska köttbullar, det stora Kungliga slottet och Gamla stan.

När du inte friskar upp dina kunskaper i stadens marinhistoria på Vasamuseet kan du njuta av långa sommardagar ute på Djurgården, ett imponerande grönområde mitt i stadens hjärta.

Listan över saker att göra i Stockholm är oändlig och det finns något för alla.

Stockholm

Sveriges huvudstad är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo att prova på lokal kokkonst i världsklass, ströva omkring bland pittoreska kullerstensgator och ta foton i Gamla Stan.

Flyg med SAS till Arlanda så anländer du utvilad och redo att utforska Stockholm.

Stockholm Arlanda

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Stockholm

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och trevlig resa som möjligt. Oavsett biljettyp ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Stockholm är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden