sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Sverige

Flyg inom Sverige

Flyg med SAS inom Sverige

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Sverige är ett land fullt av kontraster. Där finns allt ifrån klassiska röda stugor till modern storstadskultur. En semester i Sverige ger dig tillfälle att uppleva både fantastisk natur och modern konst och kultur. Boka din flygresa till Sverige idag och få öppet köp i 24 timmar på din flygbiljett, upp till 90% rabatt för barn och incheckning 22 timmar före avgång samt fritt val av sittplats. 

 

Billiga flygbiljetter till hela Sverige

SAS flyger direkt från Stockholm till Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Visby, Östersund, Örnsköldsvik och Ängelholm. Med flera avgångar dagligen till båda destinationerna kan du lätt hitta en avgång som passar dina resplaner.

Flyg till Sverige med SAS Business eller SAS Plus och kom igenom säkerhetskontrollen snabbare med Fast Track.

 

Kvalitet och service

SAS inrikesflyg håller hög kvalitet och god service. Destinationen nås snabbt och bekvämt, och när du är ombord på ett SAS flygplan sitter du alltid bekvämt på din sittplats. Mat & dryck, underhållning och ett stort urval av digital lektyr finns alltid ombord. För din bekvämlighet kan du samtidigt som du bokar flygbiljetten också boka hotell, hyrbil och reseförsäkring på sas.se. Ladda gärna ner vår app för många bekväma mobila tjänster och boka på så sätt enkelt din biljett direkt i mobilen.

Hos SAS flyger barn under två år gratis eller med barnrabatt på alla våra avgångar. Du får dessutom ta med en barnvagn gratis som incheckat bagage om du reser med barn under två år och vid längre resor är det också möjligt att boka en speciell barnmeny.
 

Boka inrikesflyg idag

Hitta enkelt pris och avgångar på inrikesflyg till någon av de många städer SAS flyger till i vår bokningsdialog. Genom att boka ett inrikesflyg online kan du också checka in och skriva ut ditt boardingkort innan resan. På så sätt sparar du tid eftersom du slipper checka in på flygplatsen. Du har också 24 timmars öppet köp så att du har möjlighet att boka om din resa om dina planer skulle ändras.

Om du är medlem i EuroBonus har du också möjlighet att tjäna EuroBonus-poäng på din biljett.

 

Skidåkning i Sverige

I Sverige finns det många skidorter där du både kan åka längdåkning och utförsåkning. Idre Fjäll, Åre och Sälen är bland de mest populära ställena. Om du vill åka skidor i Sverige kan du flyga från Köpenhamn till Östersund/Åre via Stockholm – en resa som bara tar tre timmar totalt och är ett utmärkt alternativ till skidåkning i Alperna. Skidområdet i Åre har 90 kilometer nedfarter och passar bra för barnfamiljer. Det är exempelvis en fördel att barnen förstår språket när de tar skidlektioner. 

 

Flyg till Stockholm – en av de vackraste huvudstäderna i världen

Sveriges huvudstad Stockholm är otroligt vacker och fängslar sina besökare med sitt unika läge vid Stockholms skärgård. Om du besöker Stockholm får du uppleva en modern metropol med utmärkta shoppingmöjligheter, bra restauranger och trendiga barer i området runt Stureplan.

I Stockholm kan du även utforska Nationalmuseum och Vasamuseet, samt besöka eleganta slott och kyrkor. 
 

Kultur och musik i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och den förtrollar alla besökare med sin charm. Om du besöker Göteborg på sommaren finns det gott om tillfällen att solbada på varma klippor, och om du besöker staden på vintern kan du snöra på dig dina skridskor och ta en uppfriskande åktur på isen. Staden bjuder även på ett rikt kulturliv och en fantastisk musikscen. I synnerhet Göteborgsoperan är berömd för sitt moderna program och sin arkitektur. Dessutom har staden ett populärt konserthus som är hem för Sveriges nationalorkester.

Övrigt 

Reseförsäkring