Flyg till Sverige

Norrsken, midsommar och köttbullar. Flyg med SAS för att uppleva Sverige. Besök hamnen i Smygehuk, Sverige sydligaste punkt. Eller ta dig så långt norrut du kan, till Treriksröset. Det är den punkt där gränsen mellan Sverige, Norge och Finland sammanfaller. När du är så långt norrut har du också goda chanser att se norrsken eller midnattssol.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till/inom Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Göteborg, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall, Sälen, Umeå, Visby, Ängelholm och Åre/Östersund.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Sverige – upplev Abisko nationalpark

Besök den vackra Abisko nationalpark i norra Sverige. Vandra längs Kungsleden genom nationalparken. Ta med dig snöskor eller skidor för att ta dig genom parken under vintermånaderna och ta chansen att åka skridskor på sjön Torneträsk. Ta linbanan upp till fjället Nuolja för att njuta av utsikten över Torneträsk i norr och Lapporten i öst.

Svensk mat är mer än bara köttbullar

Sverige må vara känt för sina köttbullar och sin surströmming. Men det svenska köket har mycket mer att erbjuda än så. Prova hembakade kanelbullar, drick en kopp varm glögg och beställ in raggmunkar, potatispannkakor som serveras med stekt fläsk och lingonsylt.

Om du är på besök under midsommarafton (sommarsolståndet), kommer du med all sannolikhet att få prova inlagd sill, potatis och gräddfil – den klassiska midsommarmaten. Skölj sedan ner maten med öl och snaps.

Flyg till <em>Sverige</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Skandinavien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Sverige.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.