sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till/inom Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).    

SAS flyger till Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby/Karlskrona, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall/Timrå, Sälen, Umeå, VisbyÄngelholm/Helsingborg och Åre/Östersund i Sverige.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Stockholm, Göteborg eller Malmö

Norrsken, midsommar och köttbullar. Flyg med Scandinavian Airlines för att uppleva Sverige. 

Besök hamnen i Smygehuk, Sverige sydligaste punkt. Eller ta dig så långt norrut du kan, till Treriksröset. Det är den punkt där gränsen mellan Sverige, Norge och Finland sammanfaller. När du är så långt norrut har du också goda chanser att se norrskenet eller midnattssolen.

  • cl--locator Huvudstad: Stockholm
  • cl--credit Valuta: Svensk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Svensk mat är mer än bara köttbullar

Sverige må vara känt för sina köttbullar och sin surströmming. Men det svenska köket har mycket mer att erbjuda än så. Prova hembakade kanelbullar, drick en kopp varm glögg och beställ in raggmunkar, potatispannkakor som serveras med stekt fläsk och lingonsylt. 

Om du är på besök under midsommarafton (sommarsolståndet), kommer du med all sannolikhet att få prova inlagd sill, potatis och gräddfil – den klassiska midsommarmaten. Skölj sedan ner maten med öl och snaps.

Flyg till Sverige med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Sverige