sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Malmö i Sverige från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Malmö – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i förväg, är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare. 

 • cl--plane-right Flygplats: Malmö Airport (MMX)
 • cl--credit Valuta: Svensk krona
 • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
 • cl--globe Officiellt språk: Svenska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Malmö med barnen. Vi erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Malmö. 

flyg till Malmö och upplev Sveriges tredje största stad

Kuststaden Malmö ligger i sydvästra Sverige och erbjuder både gammalt och nytt på semestern. Denna livliga stad erbjuder ett perfekt smakprov på Skandinavien, med dess moderna byggnader, arkitektur i nederländsk renässansstil och den berömda Öresundsbron mellan Sverige och Danmark. 

När du inte är ute och fotograferar Öresundsbron eller skyskrapan Turning Torso kommer du antagligen att besöka Malmöhus slott eller promenera i stadens äldsta park. 

Det finns mycket att göra och se för alla i Malmö!  

Weekend i Malmö
 • Utforska Malmö
 • Stadsutsikt över Malmö
 • Turning Torso i Malmö
 • Varför Malmö?
 • Flyg med SAS till Malmö Airport (MMX)
 • Gör din resa enklare med SAS App
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Malmö

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Malmö. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är vårt bonusprogram för resenärer. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt arbete med hållbarhet

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Malmö

Vill du göra de slutliga bokningarna nu? Boka en hyrbil här på vår partnersida, så är den klar att hämtas när du anländer till Malmö. Eller boka ett hotellrum – så att allt är förberett för din resa. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Malmö