sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Malmö

flyg till Malmö

Billiga flyg till Malmö – boka tidigt

Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att hitta flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka direkt om du hittar ett bra erbjudande – för att sedan ta reda på om datum, tid och pris passar din familj eller dina vänner.

Malmö andas framtidstro. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn är värdefull och många malmöiter pendlar dagligen över bron för att arbeta. I och med Citytunneln är kommunikationsbanden med övriga Skåne starka. Flyg till Malmö, boka billiga flygbiljetter här på sas.se.

Turning Torso sträcker sig upp mot skyn från sitt guldläge vid Västra hamnen. Byggnaden dominerar området. De gamla varvskvarteren i Västra hamnen har blivit hippa och atmosfären är modern. Lyxiga restauranger och hippa företag flockas i området kring Turning Torso, den kanske mest tydliga symbolen för det ”nya” Malmö.
 

Inkluderat i din flygbiljett till Malmö

Det tar bara lite drygt en timme att flyga från Stockholm till Malmö, men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar via att läsa i vår app.

Det mesta före, under och efter resan är inkluderat när du flyger till Malmö med oss:

 

Flyg till Malmö och gå på Malmöfestivalen

Årligen arrangeras Malmöfestivalen i augusti – en vecka som fylls med drakbåtstävlingar, konserter, shower, dans, teater och mycket mer. Alla konserter är gratis och i Malmö finns det många parker att hänga i. Den största är Pildammsparken som är en 45 hektar stor och vacker park, är belägen kring en damm.

Malmö är Sveriges tredje största stad och var länge en industri- och handelsstad av vikt. I dag lockar Malmö Högskola studenter till staden och kommunen marknadsför sig själv som ”mångfaldens och möjligheternas stad”. Passande med tanke på att det i kommunen bor över 160 nationaliteter som tillsammans talar fler än hundra språk. Bästa stället att uppleva denna internationella stämning är vid Möllevångstorget.

SAS flyger till Malmö–Sturup

Malmös flygplats Sturup har avgångar till hundratals destinationer runt om i världen och SAS har flera flygningar varje dag till och från Malmö. Det finns flera olika alternativ för att ta dig till och från flygplatsen, välj mellan flygbussar, tåg eller taxi.

Belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Som medlem får du hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden och mobila tjänster med praktisk information om din resa.

Tjäna poäng inför din flygresa till Malmö – gå med kostnadsfritt i EuroBonus och få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Inspiration till din resa

Ta sig från flygplatsen

Till flygplatsen Malmö Airport, tidigare Malmö-Sturup, tre mil utanför Malmö, flyger SAS. Det går också utmärkt att flyga till Köpenhamn, Kastrup.

Transportera dig till och från Malmö Airport med Flygbussarna och från Kastrup är det tåg som gäller.

Ta sig runt

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. Boka hyrbil

Skånetrafiken trafikerar ett flertal busslinjer i centrala Malmö. Det går också utmärkt att se Malmö till fots eller med cykel. 

Se Malmö från kanalvägen genom att hyra en trampbåt, kanadensare eller kajak.

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg inrikes

 

Fler SAS destinationer