Flyg till Malmö

SAS flyger till Malmö i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Malmö

Om du bokar din resa med SAS i förväg, är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Malmö med barnen. Vi erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Malmö.

Flyg till Malmö och upplev Sveriges tredje största stad

Kuststaden Malmö ligger i sydvästra Sverige och erbjuder både gammalt och nytt på semestern. Denna livliga stad erbjuder ett perfekt smakprov på Skandinavien, med dess moderna byggnader, arkitektur i nederländsk renässansstil och den berömda Öresundsbron mellan Sverige och Danmark.

När du inte är ute och fotograferar Öresundsbron eller skyskrapan Turning Torso kommer du antagligen att besöka Malmöhus slott eller promenera i stadens äldsta park.

Det finns mycket att göra och se för alla i Malmö!

Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och full av historia och kultur. Förbered dig på att lära dig mer om Sveriges rikliga historia på ett av Malmös många museer, njuta av dess arkitektur i nederländsk renässansstil och köpa trendiga skandinaviska märkesvaror.

Flyg med SAS till Malmö Airport så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Malmö Airport

Malmö erbjuder fantastiska gallerier, parker och museer som är väl värda ett besök. Även om staden är relativt liten har den en kosmopolitisk känsla – och en promenad på dess gator kommer att få dig att uppskatta de progressiva och dynamiska kvarteren i Malmö.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Malmö

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Malmö.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden