Flyg till Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och full av historia och kultur. Förbered dig på att lära dig mer om Sveriges rikliga historia på ett av Malmös många museer, njuta av dess arkitektur i nederländsk renässansstil och köpa trendiga skandinaviska märkesvaror.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Malmö i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Malmö

Om du bokar din resa med SAS i förväg, är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Malmö med barnen. Vi erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Malmö.

Flyg till Malmö och upplev Sveriges tredje största stad

Kuststaden Malmö ligger i sydvästra Sverige och erbjuder både gammalt och nytt på semestern. Denna livliga stad erbjuder ett perfekt smakprov på Skandinavien, med dess moderna byggnader, arkitektur i nederländsk renässansstil och den berömda Öresundsbron mellan Sverige och Danmark.

När du inte är ute och fotograferar Öresundsbron eller skyskrapan Turning Torso kommer du antagligen att besöka Malmöhus slott eller promenera i stadens äldsta park.

Det finns mycket att göra och se för alla i Malmö!

Flyg till <em>Malmö</em>

Flyg med SAS till Malmö flygplats och anländ redo att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Malmö flygplats

Malmö erbjuder fantastiska gallerier, parker och museer som är väl värda ett besök. Även om staden är relativt liten har den en kosmopolitisk känsla – och en promenad på dess gator kommer att få dig att uppskatta de progressiva och dynamiska kvarteren i Malmö.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Malmö

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Malmö.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.