sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Boston i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (ChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Boston – boka nu

Boka din semesterresa med SAS till Boston i förväg, så har du större chans att hitta billiga flygbiljetter. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder kan dra fördel av 24 timmars öppet köp, så om du ser ett fantastiskt erbjudande bör du boka det nu och bestämma dig nästa dag.   

 • cl--plane-right Flygplats: Boston Logan International Airport (BOS)
 • cl--credit Valuta: USA-dollar
 • cl--clock Tidszon: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
 • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Boston med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till USA. 

flyg till Boston och njut av en amerikansk stadsutflykt 

Boston lockar miljontals besökare varje år och är en av de äldsta städerna i USA som spelade en viktig roll i den amerikanska revolutionen. Boston har mycket att erbjuda besökare, med ett stort antal historiska platser och reliker, ett livligt hamnområde och några av världens bästa universitet.

När du inte promenerar längs Freedom Trail eller besöker lokala museer eller handlar på Faneuil Hall Marketplace kommer du antagligen att koppla av i grönskan i Boston Public Garden eller besöka Museum of Fine Arts för att se intressanta egyptiska konstskatter. 

Listan med saker att göra i Boston är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Utforska Boston
 • Bostons natur
 • Flyg till Boston med SAS
 • Bostons stadssilhuett
 • Varför Boston?
 • Flyg med SAS till Boston Logan International Airport (BOS)
 • Gör din resa enklare med SAS App
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Boston

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att ha tillgång till vissa kundförmåner med SAS. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Boston.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig extra förmåner som exempelvis tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt). 

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Boston

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Boston