Flyg till Boston

We are travelers.

SAS flyger till Boston i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Boston – boka nu

Boka din semesterresa med SAS till Boston i förväg, så har du större chans att hitta billiga flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Boston med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till USA.

Flyg till Boston och njut av en amerikansk stadsutflykt

Boston lockar miljontals besökare varje år och är en av de äldsta städerna i USA som spelade en viktig roll i den amerikanska revolutionen. Boston har mycket att erbjuda besökare, med ett stort antal historiska platser och reliker, ett livligt hamnområde och några av världens bästa universitet.

När du inte promenerar längs Freedom Trail eller besöker lokala museer eller handlar på Faneuil Hall Marketplace kommer du antagligen att koppla av i grönskan i Boston Public Garden eller besöka Museum of Fine Arts för att se intressanta egyptiska konstskatter.

Listan med saker att göra i Boston är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Boston

Boston har en opretentiös känsla och kan faktiskt vara en av USA:s coolaste städer. Oavsett om du är där för att äta gourmeträtter, njuta av sötsaker i en av stadens glassbarer, besöka kulturella utställningar eller uppleva en baseballmatch i Fenway Park har du ett oändligt antal saker att uppleva och sevärda platser att besöka i Boston.

Flyg med SAS till Boston Logan International Airport så kommer du att känna dig utvilad när du landar.

Boston Logan International Airport

Boston är en unik amerikansk stad. Tack vare riklig historia, unik arkitektur, mångfaldiga stadsdelar och vackra grönområden är denna stad verkligen väl värd ett besök. Upplev en stadsutflykt med familjen eller vänner. Boston passar perfekt för alla.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Boston

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Boston.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig extra förmåner som exempelvis tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt).

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden