sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

T/R FRÅN
Boston

Flyg till Boston

Hitta billiga flygbiljetter till Boston

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg från/via Köpenmhamn till Boston. Välj mellan flera dagliga avgångar i vår lågpriskalender.  
 

Billiga flygbiljetter till Boston

Hitta billiga flygbiljetter till fantastiska Boston och upplev Massachusetts huvudstad. I vår lågpriskalender får du enkelt en översikt över våra avgångar och priser så att du kan hitta den avgång som passar dig bäst. När du kikar på biljetter och hittar ett bra erbjudande kan du känna dig fri att boka. Vi har nämligen 24 timmars öppet köp. Om tidpunkten trots allt inte passar in i dina planer kan du därför enkelt ändra dina biljetter.

Boka dina flygbiljetter till Boston nu


Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg med SAS och visa världen för dina barn. Vi erbjuder förmånliga priser på flygbiljetter till barn. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt om de sitter i knäet av en vuxen medresenär, medan barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen plats till ett barn som är yngre än 2 år, är priset samma som för äldre barn.

Mer om att resa med barn

Upplev fördelarna med SAS Plus

Gör din resa extra bekväm från start med SAS Plus där du bland annat får en bredare sittplats med justerbara nack – och fotstöd samt mer utrymme för benen. Ytterligare kan du ta med 2 x 23 kg incheckat bagage, samt att mat och dryck ingår i biljetten. Är du medlem i SAS EuroBonus tjänar du dessutom fler poäng i SAS Plus jämfört med SAS Go.  

Mer om fördelarna med SAS Plus

Res mer med EuroBonus

Med EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS och våra partner i Star Alliance. Ju mer du flyger, desto fler fördelar får du. De poäng som du tjänar kan du använda till exempelvis nya flygbiljetter eller hotellvistelser, men du kan också använda dem till att uppgradera din SAS Plus-biljett till SAS Business så att du kan flyga ännu mer bekvämt.

Läs mer och bli medlem i SAS EuroBonus

 

Boston flygplats – Boston Logan International Airport 

Boston Logan International Airport öppnades 1923 och har fungerat som flygplats i cirka 100 år. Flygplatsen betjänar varje år mer än 30 000 000 passagerare. På flygplatsen hittar du många matställen och shoppingmöjligheter. Flygplatsen ligger också nära city, så transport till och från flygplatsen är således kort.

Kontakt:

Postadresse: 

Massachusetts Port Authority

One Harborside Drive, Suite 200S

East Boston, MA 02128

Tfn.: +1 800 23 56426

Webbplats

 

Transport till och från flygplatsen i Boston

Det finns många olika transportalternativ till och från flygplatsen i Boston. Tunnelbana, offentliga bussar, privata bussar, olika shuttlebussar, vattenbussar samt taxi på flygplatsen. Vilken transportalternativ som passar dig bäst beror på din slutdestination.

Mer om transport till och från flygplatsen

Biluthyrning på Boston flygplats 

Det är också möjligt att hyra bil på flygplatsen. På Boston flytplats hittar du alla stora biluthyrningsfirmor. De ligger alla på ett hyrbilscenter som du kan ta en buss till från flygplatsen. Bussen hittar du utanför terminalen. Vi rekommenderar att du bokar din hyrbil innan du reser. På så sätt får du det bästa priset och bilen är klar när du anländer. 

Boka din hyrbil i Boston nu

Fakta om Boston

Valuta: US dollar
Tidsskillnad: -6 timmar
Landsnummer: +1
Språk: engelska

Den amerikanska ambassaden i Stockholm:
Dag Hammarskjölds Väg 31,
SE-115 89 Stockholm
Tfn.: +46 08-783 53 00
Webbsida 

Det svenska konsulatet i Massachusetts:
326 A Street, Suite 2C
Boston, MA 02210
Tfn.: +1 (617) 451-3456
Webbsida
 

Övrigt

Flyg till USA
Reseförsäkring

 

Fler USA-destinationer