Flyg till Washington

Washington DC är mycket mer än en huvudstad. Den är också känd som ett kulinariskt centrum med gastronomiska läckerheter och några av landets bästa restauranger. Utöver matkulturen är detta en stad som är fylld med monument och minnesmärken, färgrika kvarter och storslagen arkitektur, så om du är där på ditt första eller tionde besök kommer du alltid att kunna uppleva något nytt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Washington DC i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Washington

Boka din semesterresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köppå sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Washington med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Washington.

Flyg till Washington och upplev USA:s huvudstad

Washington DC är en stad med byggnader i nyklassisk stil, minnesmärken och imponerande museer. Staden är känd över hela världen och lockar miljontals besökare varje år.

När du inte besöker parlamentsbyggnaden Kapitolium eller promenerar till Lincoln Memorial och Washington Monument kommer du antagligen att bege dig till National Mall för att besöka Smithsonian och Vita huset.

Listan med saker att göra i Washington är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>Washington</em>

Flyg med SAS till Dulles International Airport så kommer du att landa beredd på att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Dulles International Airport

Det finns så mycket att se och göra i Washington DC. Om du besöker staden på våren får du inte gå miste om att se körsbärsträden i blomning som ger Washington en vacker rosa färg. Men Washington är också en stad som är värd ett besök året runt, tack vare oändliga shoppingmöjligheter och restauranger som serverar aptitretande rätter. Ett besök i Washington DC är trevligt för alla resenärer.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Washington

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Washington.

Gillar du att resa med ännu högre komfort? Uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig extra förmåner som exempelvis tillgång till Fast Track, SAS Lounge och prioriterad ombordstigning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.