Flyg till Washington

We are travelers.

SAS flyger till Washington DC i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York och San Francisco) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Washington – boka nu

Boka din semesterresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köppå sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Washington med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Washington.

Flyg till Washington och upplev USA:s huvudstad

Washington DC är en stad med byggnader i nyklassisk stil, minnesmärken och imponerande museer. Staden är känd över hela världen och lockar miljontals besökare varje år.

När du inte besöker parlamentsbyggnaden Kapitolium eller promenerar till Lincoln Memorial och Washington Monument kommer du antagligen att bege dig till National Mall för att besöka Smithsonian och Vita huset.

Listan med saker att göra i Washington är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Washington

Washington DC är mycket mer än en huvudstad. Den är också känd som ett kulinariskt centrum med gastronomiska läckerheter och några av landets bästa restauranger. Utöver matkulturen är detta en stad som är fylld med monument och minnesmärken, färgrika kvarter och storslagen arkitektur, så om du är där på ditt första eller tionde besök kommer du alltid att kunna uppleva något nytt.

Flyg med SAS till Dulles International Airport så kommer du att landa beredd på att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Dulles International Airport

Det finns så mycket att se och göra i Washington DC. Om du besöker staden på våren får du inte gå miste om att se körsbärsträden i blomning som ger Washington en vacker rosa färg. Men Washington är också en stad som är värd ett besök året runt, tack vare oändliga shoppingmöjligheter och restauranger som serverar aptitretande rätter. Ett besök i Washington DC är trevligt för alla resenärer.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Washington

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Washington.

Gillar du att resa med ännu högre komfort? Uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig extra förmåner som exempelvis tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och gratis WiFi (om tillgängligt).

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden