sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Washington DC i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew York och San Francisco) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Washington – boka nu

Boka din semesterresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande online kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Dulles International Airport (IAD)
  • cl--credit Valuta: USA-dollar
  • cl--clock Tidszon: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Washington med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Washington.  

flyg till Washington och upplev USA:s huvudstad 

Washington DC är en stad med byggnader i nyklassisk stil, minnesmärken och imponerande museer. Staden är känd över hela världen och lockar miljontals besökare varje år.

När du inte besöker parlamentsbyggnaden Kapitolium eller promenerar till Lincoln Memorial och Washington Monument kommer du antagligen att bege dig till National Mall för att besöka Smithsonian och Vita huset.  

Listan med saker att göra i Washington är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Utforska Washington
  • Varför Washington?
  • Flyg med SAS till Dulles International Airport (IAD)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Washington

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Washington.

Gillar du att resa med ännu högre komfort? Du kan gärna uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig extra förmåner som exempelvis tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt). 

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Registrera dig för EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan.  Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Washington

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Washington