Programförmåner

Utnyttja förmånerna i SAS For Business. Du får omedelbara rabatter på dina affärsresor, tillgång till SAS Travel Pass och branschspecifika koncept som Windmill- och Marine-priser.

Programöversikt

Omedelbara rabatter

SAS For Business erbjuder omedelbar rabatt på medlemmars affärsresor och enkel administration. När du har gått med i programmet och fått din företagskod får du genast rabatt på alla destinationer som ingår i programmet. Rabatten tillämpas på det offentliga nettobiljettpriset och varierar beroende på reseklass.

Ju mer du reser, desto högre rabatt får du

Nivåerna SAS For Business-medlem och SAS For Business Select som framställs nedan är beroende av ditt företags årliga utgifter för SAS produkter och tjänster. För att nå medlemsnivån Select måste minst 1 miljon SEK spenderas varje år. För länder utanför Skandinavien är denna gräns 0,5 miljoner SEK.

SAS Business / SAS Plus

SAS Go

SAS For Business Select

6%

2%

SAS For Business Member

2%

1%


Vissa undantag gäller, se villkoren.

Vi erbjuder specifika rabatter för företag som spenderar mer än 4 miljoner SEK per år (1 miljon SEK för företag utanför Skandinavien). SAS kommer att kontakta dig när du når den nivån.

Nätverk med över 130 destinationer

SAS For Business gäller på SAS omfattande nätverk av destinationer i Skandinavien och Europa, såväl som viktiga affärsdestinationer i USA och Asien. Du får rabatt på alla destinationer som ingår i SAS For Business. Vissa flygningar utförs av våra partners.

Se tillgängliga destinationer (PDF, 57KB)

SAS Corporate Portal

I vår online-lösning för SAS For Business-medlemmar får du en fullständig översikt över ditt företags resor, enkel administration, statistik och direkt tillgång till dina rabatterade biljettpriser. Allt utan kostnad.

Företagsgrupper

Om du reser i arbetet tillsammans med minst tio andra personer kan du boka som en grupp med företagsrabatt, förutsatt att ni reser till samma destination.

Ta reda på mer om företagsgrupper

Windmill- and Marine-priser

SAS Marine-priser är ett koncept som är tillgängligt för sjömän och offshore-personal som reser till och från fartyg till havs och offshore-installationer. SAS Windmill-biljettpriser är tillgängliga för personal som reser till och från land- och havsbaserade vindkraftsparker. Genom att resa med SAS Marine- eller Windmill-biljetter får du flexibilitet, extra bagage och möjlighet att avboka biljetter utan extra kostnad.

Tjäna EuroBonus-poäng

Utöver förmånerna i vårt företagsprogram kan du också dra nytta av vårt bonusprogram, SAS EuroBonus. Genom att köpa ett klipp- eller periodkort får du också möjlighet att nå en högre medlemsnivå i EuroBonus.

Kontakta oss

Om du har frågor om SAS For Business eller våra företagsprodukter hjälper vårt Corporate Sales Center gärna till.

Kontakta oss