Flyg till Miami

Listan med saker att se och göra i Miami är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. Lär dig mer om kulturen på Vizcaya-museet, ta en dagstur till Key West och njut av fisk- och skaldjursrätter i världsklass.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Miami i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Miami

Öka dina chanser att hitta billigare flygbiljetter – boka din biljett i förväg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Miami med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Miami, där det finns många trevliga saker att göra för hela familjen.

Flyg till Miami och njut av en strandsemester

Frodiga gröna palmer som svajar i vinden, mjuka sandstränder kantade med vackra människor och välbesökta barer där musiken spiller ut på gatan vid alla tider på dagen. Miami är en stad för alla som är ute efter en annorlunda strandsemester.

När du inte är ute och utforskar art déco-kvarteren vid Ocean Drive och det historiska distriktet Lummus Park eller shoppar så länge du orkar på Bayside Marketplace kommer du antagligen att ta en simtur i Venetian Pools eller njuta av solen på Miami Beach.

Flyg till <em>Miami</em>

Flyg med SAS till Miami International Airport så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Miami International Airport

Det finns mycket att utforska i Miami. Staden är känd för dess moderna kultur, arkitektur och design. Njut av de vackra omgivningarna medan du låter solstrålarna värma dig.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Miami

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Miami.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.