sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Miami i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Miami – boka nu

Öka dina chanser att hitta billigare flygbiljetter – boka din biljett i förväg. Se en översikt över alla SAS-destinationer på en och samma plats genom att gå till vår lågpriskalender. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på varje bokning. Tveka inte om du hittar ett fantastiskt erbjudande – boka det nu och gör alla arrangemang senare.

 • cl--plane-right Flygplats: Miami International Airport (MIA)
 • cl--credit Valuta: USA-dollar
 • cl--clock Tidszon: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
 • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Miami med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Miami, där det finns många trevliga saker att göra för hela familjen när du anländer. 

Boka en flygresa till Miami och njut av en strandsemester 

Frodiga gröna palmer som svajar i vinden, mjuka sandstränder kantade med vackra människor och välbesökta barer där musiken spiller ut på gatan vid alla tider på dagen. Miami är en stad för alla som är ute efter en annorlunda strandsemester. 

När du inte är ute och utforskar art déco-kvarteren vid Ocean Drive och det historiska distriktet Lummus Park eller shoppar så länge du orkar på Bayside Marketplace kommer du antagligen att ta en simtur i Venetian Pools eller njuta av solen på Miami Beach.   

Flyg till Miami med SAS
 • Utforska Miami
 • Miami Beach
 • Kusten i Miami
 • Varför Miami?
 • Flyg med SAS till Miami International Airport (MIA)
 • Vill du ha mer komfort?
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Miami

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha den mest avkopplande resan de kan få. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Miami.  

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på alla dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar varje gång du köper en biljett med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Miami

Vill du göra några slutliga bokningar hemifrån? Boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Eller boka ett rum på ett av de hotell vi rekommenderar.  

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Miami