LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  T/R FRÅN
  Miami

  flyg till miami

  SAS erbjuder direktflyg på vintern från/via Oslo till Miami 4 dagar i veckan och direktflyg från/via Köpenhamn till Miami 3 dagar i veckan. Sommartid ändras det så att det istället går 4 direktflyg i veckan fr. Köpenhamn samt 3 gånger i veckan fr. Oslo. 

  Nyhet!  

  Med start den 29 oktober 2017 och med avgång en gång i veckan, på söndagar, öppnar vi en direktlinje till Miami från Stockholm. 

  Det tar cirka 10 timmar och 20 minuter att flyga till oerhört populära och klimatvänliga Miami beläget i södra Florida. Men oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på mat & dryck ombord samt ger dig bästa möjliga service. WiFi, ett stort underhållningsutbud i form av video on demand samt musik finns att tillgå för att göra resan extra trivsam.


  Mycket ingår i din flygbiljett (SAS Go) när du flyger till USA med oss. Vi tänker på det mesta före, under och efter flygresan:

  Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i bokningsdialogen här på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Miami direkt från mobilen.
   

  Oslo/Köpenhamn – Miami, totalt 7 dagar i veckan

  SAS flyger till Miami International Airport som ligger ca 1,3 mil utanför stadskärnan. Från Oslo avgår direktflyg till Miami 4 dagar i veckan och från/via Köpenhamn erbjuder vi direktflyg till Miami 3 dagar i veckan. I sommarprogrammet ändras sedan detta så att det avgår direktflyg från Köpenhamn 4 dagar i veckan och direktflyg från Oslo 3 dagar i veckan.

  BILLIGA FLYG TILL MIAMI – BOKA TIDIGT

  Spara tid när du flyger till Miami genom att boka din flygbiljett i god tid - på det sättet kan du öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning - för att sedan ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner.

  Håll koll på våra aktuella erbjudanden
   

  TA SIG FRÅN FLYGPLATSEN

  Det finns en rad alternativ att välja bland när man vill ta sig till centrala Miami från Miami International Airport, här listar vi några av dom.

  • Så kallade supershuttle-bussar belägna utanför bagagehallen och som avgår dygnet runt till både Downtown Miami samt South Beach.
  • Buss J som går direkt till South Beach med en timmes resväg.
  • Övriga bussar.

  Avgår från Miami Central Station dit du kan ta dig med MIA Mover train från MIA Mover Station på flygplatsen. MIA Mover Station hittar du mellan garagen Dolphin och Flamingo.

  Ett antal zoner till fast pris.

  VIKTIGA RÅD INFÖR DIN USA-RESA

  Inför din resa till USA finns det några saker du behöver tänka på så som exempelvis adress den första natten samt att du behöver ett inresetillstånd, ett s.k. ESTA. I vår USA-guide tipsar vi dig om bra saker att tänka på
   


  SAS PLUS-BILJETT FÖR MER KOMFORT

  Flyger du långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och ett bredare säte. Förutom det ger det dig även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom gaten, och loungen i Stockholm där det finns snabb internetuppkoppling, mat och dryck. Mer om SAS Plus


  UPP TILL 90 % BARNRABATT

  Flyg med SAS till Miami, med oss får du alltid dina barns flygbiljetter till rabatterade priser. Har du barn under två år får de upp till 90 % rabatt och barn mellan 2-11 år får rabatt på upp till 25 % på flygbiljetten. Om ditt barn är under 2 år får du dessutom alltid ta med en sittvagn eller barnvagn gratis som incheckat bagage.

  Är det första gången du flyger med barn? Kontakta gärna besättningen på flygplatsen, de vet hur de ska ta väl hand om er under flygningen.

  Mer om att resa med barn


  TJÄNA POÄNG PÅ DIN RESA TILL MIAMI

  Som medlem i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus tjänar du poäng när du flyger med SAS. Flyger du till Miami, som är en lite längre resa, tjänar du naturligtvis extra många poäng. Dina ihoptjänade poäng kan du välja att spendera på flygresor, shopping ombord, hotell eller i vår online shop.

  Som medlem får du också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post. Du får även tillgång till användbara sms-tjänster med information om flygresan. Tjäna poäng på din flygresa till Miami, gå med kostnadsfritt i EuroBonus


  KORT OM MIAMI

  Valuta: US Dollar (USD)
  Tidsskillnad: - 6
  Landsnummer: 1
  Språk: engelska  Hitta billiga flygbiljetter till Miami

  Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.  Övrigt

  Flyg till USA
  Reseförsäkring

   


  Fler USA destinationer

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy