sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till New York i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Oavsett om du vill besöka New York mitt på sommaren eller uppleva Rockefeller Plaza under de blinkande ljusen på vintern har SAS en flygning för dig. 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till New York – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Newark Liberty International Airport (EWR)
  • cl--credit Valuta: USA-dollar
  • cl--clock Tidszon: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev New York med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till New York. 

flyg till New York och njut av en semester i en cementdjungel

New York lockar miljontals besökare varje år och är en av världens mest mångsidiga städer. Den är också en plats med kulturella sevärdheter, restauranger och barer som är öppna hela natten, fantastiska grönområden och oändliga shoppingmöjligheter. När du inte promenerar på 5th Avenue och tittar i skyltfönstren kommer du antagligen att utforska Central Park till fots eller på en cykel! 

Oavsett om du är en matälskare, en kulturfantast eller historieintresserad är listan med saker att göra i New York oändlig och det finns något för alla där. 

New Yorks stadssilhuett
  • Central Park i New York
  • Brooklyn Bridge i New York
  • New York på kvällen

Ingår alltid i din resa till New York

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygbiljett till New York. 

Dra fördel av ännu högre komfort genom att uppgradera din reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track genom säkerhetskontrollen, SAS Lounge på flygplatsen, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.  

Ingår i din reseklass till USA och Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck Måltid 3-rätters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*I mån av tillgång
**Ännu inte införd på flygplanstypen SE-REH A330E

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus har du tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS eller våra flygbolagspartners i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning, hyra en bil och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i New York

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om New York