sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till New York i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Oavsett om du vill besöka New York mitt på sommaren eller uppleva Rockefeller Plaza under de blinkande ljusen på vintern har SAS en flygning för dig. 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till New York – boka nu

Boka din resa med SAS tidigt, så kommer du sannolikt att hitta en billigare flygbiljett. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en fullständig översikt över samtliga av SAS destinationer. 

Som kund hos SAS har du alltid tillgång till 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Tveka inte med att boka om du hittar ett fantastiskt erbjudande – du kan alltid göra ändringar senare om det visar sig att datumet eller tidpunkten inte passar. 

  • cl--plane-right Flygplats: Newark Liberty International Airport (EWR)
  • cl--credit Valuta: USA-dollar
  • cl--clock Tidszon: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev New York med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till New York. 

flyg till New York och njut av en semester i en cementdjungel

New York lockar miljontals besökare varje år och är en av världens mest mångsidiga städer. Den är också en plats med kulturella sevärdheter, restauranger och barer som är öppna hela natten, fantastiska grönområden och oändliga shoppingmöjligheter. När du inte promenerar på 5th Avenue och tittar i skyltfönstren kommer du antagligen att utforska Central Park till fots eller på en cykel! 

Oavsett om du är en matälskare, en kulturfantast eller historieintresserad är listan med saker att göra i New York oändlig och det finns något för alla där. 

New Yorks stadssilhuett
  • Central Park i New York
  • Brooklyn Bridge i New York
  • New York på kvällen

Ingår alltid i din resa till New York

SAS vill alltid se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du dra fördel av vissa av SAS förmåner. Enkel incheckning online, kostnadsfritt kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygbiljett till New York. 

Dra fördel av ännu högre komfort genom att uppgradera din reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track genom säkerhetskontrollen, SAS Lounge på flygplatsen, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt kostnadsfria måltider och snacks ombord.  

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus har du tillgång till mer av världen. Som medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng varje gång du flyger med SAS eller våra flygbolagspartners i Star Alliance. Alla dina poäng kan användas för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning, hyra en bil och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i New York

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om New York