Flyg till New York

New York är verkligen staden som aldrig sover, så oavsett när du anländer finns det alltid något att göra där! Planera att bege dig till utsiktsplattformen överst på Empire State Building, njuta av stadens finaste pizza och beundra Statue of Liberty.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till New York i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco och Washington DC.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till New York

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev New York med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till New York.

Boka en resa till New York och njut av shopping och kultur

New York lockar miljontals besökare varje år och är en av världens mest mångsidiga städer. Den är också en plats med kulturella sevärdheter, restauranger och barer som är öppna hela natten, fantastiska grönområden och oändliga shoppingmöjligheter. När du inte promenerar på 5th Avenue och tittar i skyltfönstren kommer du antagligen att utforska Central Park till fots eller på en cykel!

Oavsett om du är en matälskare, en kulturfantast eller historieintresserad är listan med saker att göra i New York oändlig och det finns något för alla där.

Flyg till <em>New York</em>

Flyg med SAS till Newark Liberty International Airport eller John F. Kennedy International Airport så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Newark Liberty International Airport

John F. Kennedy International Airport

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till New York

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygbiljett till New York.

Dra fördel av ännu högre komfort genom att uppgradera din reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track genom säkerhetskontrollen, SAS Lounge på flygplatsen samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.