Flyg till New York

SAS flyger till New York i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Oavsett om du vill besöka New York mitt på sommaren eller uppleva Rockefeller Plaza under de blinkande ljusen på vintern har SAS en flygning för dig.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till New York

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev New York med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till New York.

Flyg till New York och njut av en semester i en cementdjungel

New York lockar miljontals besökare varje år och är en av världens mest mångsidiga städer. Den är också en plats med kulturella sevärdheter, restauranger och barer som är öppna hela natten, fantastiska grönområden och oändliga shoppingmöjligheter. När du inte promenerar på 5th Avenue och tittar i skyltfönstren kommer du antagligen att utforska Central Park till fots eller på en cykel!

Oavsett om du är en matälskare, en kulturfantast eller historieintresserad är listan med saker att göra i New York oändlig och det finns något för alla där.

New York

New York är verkligen staden som aldrig sover, så oavsett när du anländer finns det alltid något att göra där! Planera att bege dig till utsiktsplattformen överst på Empire State Building, njuta av stadens finaste pizza och beundra Statue of Liberty.

Flyg med SAS till Newark Liberty International Airport så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Newark Liberty International Airport

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till New York

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygbiljett till New York.

Dra fördel av ännu högre komfort genom att uppgradera din reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track genom säkerhetskontrollen, SAS Lounge på flygplatsen, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden