sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
New York

Flyg till New York med SAS

Flyg New York och USA tur och retur från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. SAS erbjuder flyg till New York året runt. Du tar dig till den amerikanska metropolen på endast 8 timmar och 50 minuter (fr. Stockholm). New York är en dynamisk stad med något för det flesta och passar perfekt för en weekendresa, eller varför inte låta New York bli starten på ett längre äventyr? Din resa till staterna börjar enkelt och billigt när du bokar flyg till New York med SAS.
 

Hitta billiga flyg till New York

Flyg till New York billigt och enkelt med SAS. Om du är ute i god tid och spanar in lågpriskalendern så har du bäst möjlighet att hitta bra biljetter. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt och erbjuder dig alltid de bästa priserna. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp så att du har möjlighet att boka biljetter direkt när du hittar en avgång för att sedan dubbelkolla med kalender och ditt resesällskap att tiderna verkligen passar. Boka din resa med flyg New York tur och retur redan idag med SAS!

Vi önskar alltid att du ska ha en sådan bekväm flygresa som möjligt när du flyger till New York med oss. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i din flygbiljett:

Flyg till New York, sevärdheternas stad

New York har några av de mest besökta sevärdheterna i världen. Flyg till New York och ta chansen att se de omtalade platserna som återses på vykort i hela världen. Åk till Manhattans sydvästra spets och se Frihetsgudinnans mäktigt utsträckta fackla, symbolen för friheten som lyser upp världen. Om kön ut till statyn är för lång kan det vara en god idé att åka Staten Island Ferry då du får snabb bild av Frihetsgudinnan från första parkett utan att behöva köa. Ett stenkast norrut från Frihetsgudinnan finner du södra Manhattan där New Yorks omtalade finansiella distrikt finns. Se Wall Street och den karakteristiska tjuren som fångad mitt i en rusning, med vansinnig blick, tittar ut över en av de med inflytelserika gatorna i världen.

Flyg till New York och upplev en stad som har något för alla. Ett bra tips är att utforska staden till fots då det finns otroligt många häftiga caféer, barer, restauranger, museer och sevärdheter att utforska längs gatorna i miljonstaden. Gå runt Times Square och känn skyskraporna blicka ner över dig. Tröttnar du på intensiteten på Manhattan kan du gå över den karakteristiska Brooklyn Bridge till Brooklyn Hights för att se den magiska horisonten. Fortsätt in i Brooklyn och känn farten, dynamiken och rytmen som stadsdelen har. Det finns en uppsjö av bra restauranger och barer på båda sidorna av bron. Ge dig i kast med en gastronomisk upplevelse i världsklass, ge dig i kast med New York.

En metropol genom tiderna

Flyg till New York och upplev USA:s mest folkrika stad. New York är en världsstad och det brukar sägas att staden har starkt globalt inflytande. Området som vi idag känner som New York har bebotts i över 11 000 år och under de första tusen åren var det främst olika indianstammar som bebodde området. År 1625 började européer en kolonialisering av området och en snabb utveckling började ske på platsen. Staden utvecklades gradvis genom frihetskriget, industrialiseringen och de båda världskrigen. Efter 1945 etablerade staden sig på riktigt som världsmetropol och har sedan dess varit ett centrum för såväl beslutsfattande som turister som vill se det dynamiska utbud som världsstaden erbjuder. Flyg till New York och upplev den amerikanska historien som har influerat världen. Se alla de monument och sevärdheter som turister världen över väljer att åka till New York för att se. Hitta billiga flyg till New York med SAS och upplev en världsmetropol!
 

Flyg till New York och upplev staden som aldrig sover

Det är inte för inget som New York kallas för staden som aldrig sover. Staden har ett utbrett nattliv som fortsätter långt in på morgontimmarna för den kvällspigga besökaren. Det är inte bara dova toner och blinkande lampor som staden erbjuder. Flyg till New York och upplev Broadway, en gata som har några av de mest omtalade teatrarna i världen. Även om det kan vara svårt att få biljetter till de populära föreställningarna är det en mäktig upplevelse att känna kulturens vingslag längs hela gatan. Fortsätt upplevelsen med att besöka några av de tusentals barer i staden, du kommer garanterat att hitta något som passar dig!
 

Barnrabatt på flyg till New York

Flyg till New York med hela familjen och visa världen för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om resa med barn

SAS Plus-biljett för mer komfort

När du flyger långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och en bredare sittplats på ditt flyg till New York. Förutom det ingår även Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och garanterat ger dig en smidig start på resan.

Vidare ger en SAS Plus-biljett tillgång till SAS Lounge i Stockholm där du hittar gratis WiFi, mat, dryck och en lugn atmosfär. Med en SAS Plus-biljett får du tid till det du behöver på resan, oavsett om det är vila eller produktivitet.

Mer om SAS Plus

Kom igång med EuroBonus 

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Ju mer flygfrekvent resenär du är med SAS eller våra partner i Star Alliance, ju fler förmåner får du – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis.

Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till New York för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Mer inspiration till din resa

Övrigt

Reseförsäkring
SAS Ungdom
Pass och visum


Fler SAS destinationer