Flyg till Oslo

SAS flyger direkt till Oslo i Norge eller från/via Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Oslo

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill se alla destinationer vi flyger till, kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Oslo med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Oslo.

Flyg till Oslo och njut av en semester i Norges huvudstad

Oslo lockar miljontals besökare varje år och är en av Norges mest besökta städer. Huvudstaden är omgiven av berg och havet, och här hittar du toppmoderna restauranger, designerbutiker och en rad olika kulturhus och museer.

När du inte fördjupar dig i landets historia på Vikingskipshuset eller Kungliga slottet kan du beundra skulpturerna i Frognerparken eller besöka Akershus fästning.

Listan över saker att göra i Oslo är oändlig och det finns något för alla.

Oslo

Oslo är en huvudstad som är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo för en djupdykning i den norska kulturen när du äter färsk fisk och skaldjur, roar dig på de lokala uteställena och utforskar staden i lugn och ro.

Flyg med SAS till Oslo flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Oslo flygplats, Gardermoen

I huvudstaden kan du se fantastisk nordisk arkitektur, såsom Operahuset vid havet. Promenera på stadens gator, drick utsökt kaffe på ett av de många kaféerna eller lär dig mer om vikingalivet.

Det finns mycket att se och göra i Oslo.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Oslo

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Oslo är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden