sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Oslo

Flyg Oslo tur och retur

Är du sugen på en weekend till den norska huvudstaden Oslo i Norge? Med SAS kan du flyga Oslo tur och retur från Stockholm samt från/via Köpenhamn. Om du bokar flyg till Oslo kan du välja mellan flera olika avgångstider varje dag, året runt. Så missa inte chansen att boka ditt flyg till Oslo redan idag för att få uppleva ett brett utbud av museer, restauranger, barer och häpnadsväckande arkitektur!
 

Boka billiga flyg till Oslo i SAS lågpriskalender

Vi jobbar ständigt med att erbjuda dig som kund de bästa priserna när du bokar flyg till Oslo. Vår lågpriskalender uppdateras därför kontinuerligt för att erbjuda dig marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Om du har möjlighet att boka ditt flyg till Oslo i god tid och om du kan vara flexibel med avresedatum så har du ännu större chans att hitta riktigt bra priser. När du bokar flyg med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp.

Hitta din resa i lågpriskalendern

Flyg till Oslo och upplev en pulserande stad

Även om det bara tar drygt en timme att åka flyg till Oslo från Stockholm så är det fullt möjligt att säga att Oslo kommer att ge dig nya intryck och upplevelser. Oslo har inom loppet av några år utvecklats till att bli en hektisk, närmast sprudlande liten storstad. Staden erbjuder idag häpnadsväckande modern arkitektur och ett pulserande nattliv – samtidigt som den ligger nära till lugnet och naturen. Ta dig en tripp upp på trapporna på Operahuset eller bege dig ut på en shoppingtur i hippa området Grünerløkka. Om du bokar flyg till Oslo vintertid är det också varmt rekommenderat att besöka Holmenkollen och njuta av den fantastiska utsikten. Boka flyg Oslo tur och retur redan idag!
 

Oslo – en blandning av natur och kultur

Oslo bjuder på en fantastisk natur, omringad av fjordar och en ofta vinterklädd skrud. Passa på att åka ut i Oslofjorden med en färja eller en hyr en bil för att bege dig ut på en vandringstur i de norska bergen. Om du däremot känner mer för att insupa norsk kultur så har Oslo även en rad museum som är värda ett besök. Gå och se välkända ”Skriet” på Munch museet eller lär dig mer om upptäcktsresaren Thor Heyerdahl på Kon-Tiki museet. Om du bokar flyg till Oslo med barn så är ett tips att även besöka stadens Tekniska museum. 

Boka flyg till Oslo och njut av mat och dryck i världsklass

Även om Norge historiskt sett inte har varit speciellt kända för gastronomi - så är detta något som blomstrat upp på senare år. Det finns idag fem Michelin-restauranger i Oslo, varav den nyaste, ”Galt”, drivs av en svensk kock. Galt är en restaurang som är ett måste för matälskaren att besöka. För turisten med en mindre budget så finns det även en rad andra prisvärda restauranger runt om i staden. Ej att förglömma så är Norge ett land med en lång kust och därför måste självfallet fisk, och skaldjur avnjutas när du är i Oslo. Ta chansen och boka ditt flyg till Oslo idag och upplev gastronomi i världsklass!
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Oslo

När du bokar flyg till Oslo vill vi att din resa ska vara så smidig och bekväm som möjligt. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar flyg med oss. Detta ingår alltid i din flygbiljett: 

 

Barnrabatt på flyg Oslo tur och retur

Självklart så ska dina barn också få uppleva Oslo! Boka därför ditt flyg till Oslo med vår barnrabatt. Om dina barn är under 2 år kan de ta del av SAS barnrabatt och du kan få upp till 90% rabatt på deras biljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygfärden.  Barn mellan 2 och 11 år får dessutom upp till 25% rabatt på flyg till Oslo. Om det skulle vara så att du vill ha en egen sittplats till dina barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka flyg Oslo tur och retur och låt hela familjen följa med!

Mer information om att resa med barn  

Mer inspiration till din resa

Kom igång med SAS EuroBonus

Med vårt lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus kan du tjäna poäng på alla dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar. Du kan dessutom tjäna poäng på alla dina inköp under resan! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att hitta alla ställen där du kan tjäna Extrapoäng på dina inköp under din vistelse i Oslo. Medlemskapet i SAS EuroBonus är gratis och desto mer poäng du tjänar – desto fler förmåner får du. Om du flyger frekvent kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och påbörja din resa i vår härliga SAS Lounge på flygplatsen. Där kan du få en lugn och bekväm start på din flygresa. I loungen erbjuds ett brett utbud av mat, dryck och tidningar. Det finns dessutom gratis WiFi. Bli EuroBonus-medlem redan idag när du bokar ditt flyg till Oslo och ta del av alla fantastiska förmåner!  


Bli medlem i EuroBonus