Flyg till Oslo

Oslo är en huvudstad som är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo för en djupdykning i den norska kulturen när du äter färsk fisk och skaldjur, roar dig på de lokala uteställena och utforskar staden i lugn och ro.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Oslo i Norge eller från/via Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Oslo

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill se alla destinationer vi flyger till, kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Oslo med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Oslo.

Flyg till Oslo och njut av Norges huvudstad

Oslo lockar miljontals besökare varje år och är en av Norges mest besökta städer. Huvudstaden är omgiven av berg och havet, och här hittar du toppmoderna restauranger, designerbutiker och en rad olika kulturhus och museer.

När du inte fördjupar dig i landets historia på Vikingskipshuset eller Kungliga slottet kan du beundra skulpturerna i Frognerparken eller besöka Akershus fästning.

Listan över saker att göra i Oslo är oändlig och det finns något för alla.

Ta dig vidare ut i Europa från Oslo

Letar du Medelhavsväder, flyg till Grekland och besök vackra stränder och antika sevärdheter. Akropolis i Aten har byggnader som är byggda 400 f.Kr. som du kan besöka och du hittar otroligt strandliv på Mykonos, Rhodos och Kreta.

Med flyg till Italien kommer du till ett land fullt av mat, kultur och konst. Njut av vacker natur och stränder på Sicilien eller besök klassiska Colosseum och Fontana Di Trevi i Rom.

Flyg till Paris för att uppleva en av världens mest romantiska städer, med några av de mest välkända sevärdheterna så som Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren. Ta ett glas vin vid Seine eller promenera längs de pittoreska gatorna.

Flyg till <em>Oslo</em>

Flyg med SAS till Oslo flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Oslo flygplats, Gardermoen

I huvudstaden kan du se fantastisk nordisk arkitektur, såsom Operahuset vid havet. Promenera på stadens gator, drick utsökt kaffe på ett av de många kaféerna eller lär dig mer om vikingalivet.

Det finns mycket att se och göra i Oslo.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Oslo

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Oslo är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.