sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Oslo

Flyg till oslo

Hitta billiga flygbiljetter till Oslo

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Oslo har inom loppet av några år utvecklats från en lite sömnig huvudstad till att bli en hektisk, närmast sprudlande liten storstad. Oslo är en stad med många fasetter. Våren och sommaren är gröna årstider och vintern är ofta vit. Inte långt från staden väntar härliga natur med skog och berg. Inom stadens gränser finns ett brett spektrum av museer, restauranger, butiker och kultur. Oslo är en riktig pärla och perfekt för en weekend. Hos SAS kan du boka billiga flyg till Oslo och övriga Norge!

Det tar inte mer än knappt en timme att flyga från Stockholm till Oslo. Men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm resa som möjligt när du flyger med oss.

Faktum är att vi tänker på det mesta för att din flygresa ska vara så bekväm som möjligt. Mycket ingår i din flygbiljett när du flyger till Oslo med oss:


Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i vår lågpriskalender eller ladda ner vår app – på det sättet hittar du alltid din nästa resa till Oslo med SAS direkt från mobilen.

SAS flyger dagligen till Oslo

SAS har flera dagliga avgångar till Oslo, både morgon, lunch, eftermiddag och kväll. Därför kan du garanterat hitta ett flyg som passar ditt tidsschema. Vi flyger direkt från Stockholm och från/via Köpenhamn till Oslos flygplats Gardermoen som ligger 47 km från centrum. Det går både bussar och tåg till och från flygplatsen och du kan även ta dig fram och tillbaka med hyrbil eller taxi.

Billiga flyg till Oslo

Det är enkelt för dig att resa billigt till den lilla storstaden Oslo, som med sitt rika kulturliv och stora utbud av butiker passar perfekt för en weekendresa. Vi rekommenderar att du bokar dina flygbiljetter i god tid. Då kan du spara både tid och pengar och ökar dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka resan direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att sedan ta reda på om datum och avgång passar din familj eller dina vänner.

Erbjudanden och fördelar

Gå med i vårt förmånsprogram EuroBonus och tjäna poäng varje gång du flyger med oss ller våra partner.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner runt om i världen. Dessutom får du en hel del fördelar så som exklusiva medlemserbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa.

Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop

Tjäna poäng inför din flygresa till Oslo – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Flygplats Gardermoen

Flygplatsen Oslo Gardermoen hör till de största flygplatserna i Norge och ligger 47 km från huvudstaden Oslo. Alla passagerarflyg använder en och samma terminal på Oslo flygplats.

Centralt beläget i ankomsthallen finner du en bemannad informationsdisk. Här kan du också få information om aktuell flygtrafik och erbjudanden på Oslo flygplats.

Artiklar från Scandinavian Traveler

Transport till/från Oslo flygplats – Gardermoen

Oslo flygplats ligger drygt fem mil nordost om city. Härifrån tar du dig enkelt med antingen buss, tåg, taxi eller hyrbil.

Ta sig runt i Oslo

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier, boka hyrbil.

Allra smidigast tar du dig genom Oslo via tunnelbanan (T-banen) eller stadens många busslinjer. Det går även bra att ta sig fram till fots då mycket ligger på nära avstånd från varandra.
 

Reisekortet

Reisekortet är ett plastkort som du laddar med biljetter eller pengar. När biljetterna eller pengarna tar slut fyller du på kortet vid en maskin eller en Ruter-återförsäljare – Ruter är namnet på bolaget som hanterar kollektivtrafiken i Oslo.

Reisekortet är ett smidigt alternativ för dig som på förhand vet att du kommer att resa mycket med kollektivtrafiken under ditt besök. Biljetter finns att köpa som enkel resa alternativt en tidsbestämd period på 24 timmar, 7 dagar, 30 dagar eller 365 dagar.

Oslo med färja

För den som vill besöka de vackra öarna i Oslos fjordar under sitt besök går det utmärkt att ta Oslofärjorna från Vippetangen. Linje 92 och 93 är öppna året runt.

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg till Norge


Fler SAS destinationer