Flyg till Norge

Berg och fjordar, norrsken och midnattssol. Flyg med SAS för att uppleva Norges fantastiska natur. Oavsett om du vill se norra eller södra Norge så har vi ett flyg som tar dig dit.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Alta, Bergen, Bodø, Harstad-Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen (Svalbard), Oslo, Sandefjord, Stavanger, Tromsö, Trondheim och Ålesund.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Fånga norrskenet – och se midnattssolen

Ta dig bort från stadsljusen och försök att fånga norrskenet. Från slutet av september till slutet av mars är Nordnorge mörkt från tidig eftermiddag till sent på morgonen. Norrskenet dansar då ofta över himlen. Under sommarmånaderna får du 24 timmars solljus norr om polcirkeln eftersom solen aldrig går ner. Under denna tid på året har norra Norge 76 dagar med midnattssol. Ännu längre norrut, på Svalbard, har de midnattssol i hela fyra månader.

Ta Flåmsbanan

Hoppa på Flåmsbanan och njut av en av de vackraste tågresorna i ditt liv. Tåget går från slutet av Aurlandsfjorden upp till de höga bergen vid Myrdal och tar dig genom hisnande norska landskap. Om du tittar ut genom fönstret ser du vattenfallet Kjosfossen, som förser Flåmsbanan med ström.

Flyg till <em>Norge</em>

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Upplev Norges natursköna landskap med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.