Flyg till Kristiansand

Kristiansand är känd som ”barnstaden” tack vare alla sina familjevänliga aktiviteter och attraktioner som gör den till den perfekta destinationen för de som reser med familjen. Besök Kristiansand för en äventyrsfylld semester som passar barn i alla åldrar.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kristiansand i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Kristiansand

Boka din resa till Kristiansand med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en fullständig överblick över alla SAS destinationer kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Norge med barnen till lägre pris. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kristiansand.

Flyg till Kristiansand och njut av en familjesemester

Kristiansand är en familjevänlig destination och den största staden i Sørlandet. Hit lockas tusentals turister varje år. Här finns en stor djur- och nöjespark, friluftsmuseer och närliggande avskilda stränder.

När du inte vandrar omkring i den pittoreska Gamla stan och beundrar de traditionella trähusen eller friskar upp dina historiekunskaper på Sørlandets Museum, kan du koppla av på stranden Bystranda eller gå till den lokala djurparken, Kilden teater- och konserthus eller Aquarama med barnen.

Listan över saker att göra i Kristiansand är imponerande och det finns något för alla.

Flyg till <em>Kristiansand</em>

Flyg med SAS till Kristiansands flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Kristiansand flygplats

Kristiansand är en riktigt charmig stad som erbjuder allt du kan förvänta dig av en stadsresa, särskilt för friluftsentusiaster.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Kristiansand

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kristiansand är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.