sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Kristiansand i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Kristiansand – boka nu

Boka din resa till Kristiansand med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en fullständig överblick över alla SAS destinationer kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

  • cl--plane-right Flygplats: Kristiansand flygplats (KRS)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Norge med barnen till lägre pris. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kristiansand. 

flyg till Kristiansand och njut av en familjesemester 

Kristiansand är en familjevänlig destination och den största staden i Sørlandet. Hit lockas tusentals turister varje år. Här finns en stor djur- och nöjespark, friluftsmuseer och närliggande avskilda stränder. 

När du inte vandrar omkring i den pittoreska Gamla stan och beundrar de traditionella trähusen eller friskar upp dina historiekunskaper på Sørlandets Museum, kan du koppla av på stranden Bystranda eller gå till den lokala djurparken, Kilden teater- och konserthus eller Aquarama med barnen.

Listan över saker att göra i Kristiansand är imponerande och det finns något för alla. 

Weekend i Kristiansand

Ingår alltid i din resa till Kristiansand

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kristiansand är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Som medlem i EuroBonus får du mer av världen och du tjänar poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa,  uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Kristiansand

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan.

Andra populära SAS-destinationer