Flyg till San Francisco

San Francisco har lite av allt. Oavsett om det är första gången du är där eller om du är en erfaren regelbunden besökare finns det alltid något nytt att upptäcka under varje besök i staden vid Golden Gate-sundet. Planera att äta fisk och skaldjur på Fisherman’s Wharf, ta en åktur i staden med de välkända spårvagnarna och beundra den spektakulära Golden Gate-bron.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till San Francisco i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York och Washington DC.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till San Francisco

Boka din semesterresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev San Francisco och Kalifornien med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till USA.

Flyg till San Francisco och njut av historia och god mat

San Francisco är en av världens bästa städer och berömd för dess storslagna hus i viktoriansk stil, mångfaldiga kokkonst med allt från restauranger med Michelin-stjärnor till läckerheter i gatukök samt den välkända Golden Gate-bron.

När du inte besöker den ökända fängelseön Alcatraz och promenerar i fångarnas fotspår eller cyklar i Golden Gate-parken kommer du antagligen att vara ute och fotografera den röda bron i art déco-stil eller titta på krabbstånden på Fisherman’s Wharf.

Listan med saker att göra i San Francisco är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>San Francisco</em>

Flyg med SAS till San Francisco International Airport så kommer du att landa i USA väl förberedd för ditt amerikanska äventyr.

San Francisco International Airport

Det finns något trevligt att göra för alla i denna vackra stad. Den är en plats som måste besökas, med fantastiska restauranger, en livlig konstscen, många shoppinggator och vacker arkitektur.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till San Francisco

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till San Francisco. Om du vill ha fler förmåner kan du uppgradera din biljett med SAS.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.