sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
San Francisco

Flyg till San Francisco

Hitta billiga flygbiljetter till San Francisco

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Inkluderat i din flygbiljett till San Francisco

SAS erbjuder direktflyg till San Francisco från/via Köpenhamn.

På en långdistansflygning ska allt vara extra praktiskt och bekvämt. Därför gör vi allt för att ge dig en sådan trevlig och behaglig resa som möjligt. WiFi finns ombord på alla våra flyg till USA (förutom till Boston). När du flyger med SAS till USA är det här inkluderat i din flygbiljett:

Se priser och avgångar till San Francisco redan nu med hjälp av kalendern här på sidan, eller ladda ner vår app – på det sättet hittar du enkelt din resa till San Francisco direkt från mobilen.

SAS erbjuder direktflyg till San Francisco från/via Köpenhamn 6 gånger i veckan. Destinationer som nu är mycket mer tillgängliga via San Francisco är bland andra Los Angeles, Las Vegas, San Diego, Hawaii, Seattle, Phoenix, Vancouver och Mexico City.

 

Välj en SAS Plus-biljett för mer benutrymme 

Med en SAS Plus-biljett får du ännu mer komfort under en lång resa. SAS Plus-biljetten ger dig mer benutrymme, en bredare sittplats och bland många andra fördelar ger det dig också tillgång till Lounge samt Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. 

Mer om olika typer av biljetter och alla fördelar med SAS Plus

Flyg till San Francisco på USA:s västkust

Låt inte smeknamnet: ”den dimmiga staden” lura dig. San Francisco är otroligt vackert, framför allt under sommaren. Dimman ger stadssiluetten en ovanlig mystik som du sällan ser någon annanstans. Det finns dessutom massor av aktiviteter för dig och hela din familj. Ta en spårvagn utmed branta gator, ner till Fisherman’s Wharf och färjan över till Alcatraz – en mycket minnesvärd och häftig upplevelse. Missa heller inte den uråldriga Redwoodskogen med 100 meter höga träd i Muir Woods. Garanterat unikt!

 

Fakta Köpenhamn–San Francisco

Rutten trafikeras av en Airbus A340-300 med 245 sittplatser i tre reseklasser: SAS Business, SAS Plus och SAS Go. Flygtiden beräknas till 11 timmar och 20 minuter.

  • 6 avgångar per vecka, alla dagar utom tisdagar.

  • SK935 avgår från Köpenhamn kl. 12.25 och landar i San Fransisco klockan 14.35 alla dagar utom tisdagar och lördagar.

  • På lördagar avgår SK935 kl. 12.55 och landar 15.15.

  • SK936 avgår från San Francisco alla dagar utom tisdagar kl 17.35 och landar i Köpenhamn 13.15 dagen efter.

Inspiration till din resa

Direktflyg 6 gånger i veckan till San Francisco

SAS erbjuder direktflyg till San Francisco från/via Köpenhamn 6 gånger i veckan. Vi trafikerar sträckan med en Airbus A340-300 med 245 sittplatser som tar dig från Köpenhamn till San Francisco på cirka 11 timmar. Vi landar på flygplatsen San Francisco International Airport som ligger ungefär 20 km från city.
 

Upp till 90 % barnrabatt

Med SAS får du alltid ett bra pris på dina barns flygbiljetter till San Francisco. För barn under 2 år kan du få upp till 90 % barnrabatt, och det är gratis att ta med en barnvagn/sittvagn som incheckat bagage. För barn mellan 2–11 år får du upp till 25 % rabatt på flygbiljetten.

Kontakta gärna vår besättning på flygplatsen om det är första gången du flyger med barn. De vet hur de ska ta extra väl hand om dig och ditt yngre resesällskap under flygningen.

Mer om att resa med barn och våra barnrabatter

San Francisco, Kalifornien

San Francisco har länge porträtterats i Amerikansk populärkultur och otaliga filmer, men samtidigt varit något av en doldis för oss svenska turister – fram till idag. San Franciscos tid är nu, med ikoniska platser som Golden Gate, Alcatraz och dess ikoniska, nästan vertikala gator. Flyg till San Francisco med SAS och upplev livet i den norra delen av det soliga Kalifornien. Boka flygbiljetter med direktflyg här på sas.se.

Tjäna poäng på din resa till San Francisco

Med vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med oss och på en långresa tjänar du självklart extra många poäng. Som medlem kan du dra nytta av fördelar som exklusiva erbjudanden och rabatter och praktiska sms-tjänster med information om din flygresa. Dina ihoptjänade poäng kan du spendera på allt från flygresor till shopping ombord eller i vår online shop.

Gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Övrigt

USA
Reseförsäkring


Fler SAS destinationer