sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till San Francisco i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew York och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till San Francisco – boka nu

Boka din semesterresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. 

 • cl--plane-right Flygplats: San Francisco International Airport (SFO)
 • cl--credit Valuta: USA-dollar
 • cl--clock Tidszon: PST: UTC-8/PDT: UTC-7
 • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev San Francisco och Kalifornien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till USA. 

flyg till San Francisco och njut av en skön semester i Kalifornien 

San Francisco är en av världens bästa städer och berömd för dess storslagna hus i viktoriansk stil, mångfaldiga kokkonst med allt från restauranger med Michelin-stjärnor till läckerheter i gatukök samt den välkända Golden Gate-bron. 

När du inte besöker den ökända fängelseön Alcatraz och promenerar i fångarnas fotspår eller cyklar i Golden Gate-parken kommer du antagligen att vara ute och fotografera den röda bron i art déco-stil eller titta på krabbstånden på Fisherman’s Wharf. 

Listan med saker att göra i San Francisco är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till San Francisco med SAS
 • Golden Gate-bron i San Francisco
 • Spårvagn i San Francisco
 • Utforska San Francisco
 • Varför San Francisco?
 • Flyg med SAS till San Francisco International Airport (SFO)
 • Vill du ha mer komfort?
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till San Francisco

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till San Francisco. Om du vill ha fler förmåner kan du uppgradera din biljett med SAS. 

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i San Francisco

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till San Francisco blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om San Francisco