Flyg till Köpenhamn

SAS flyger direkt till Köpenhamn i Danmark eller från/via Oslo eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Köpenhamn

Om du bokar dina biljetter i förväg är det mer sannolikt att du hittar ett lägre pris på din resa. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Köpenhamn med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern i Köpenhamn.

Flyg till Köpenhamn och upplev en semester full av kultur

Köpenhamn är en perfekt plats för en stadsutflykt som varje år lockar miljontals besökare som längtar efter att uppleva Danmarks kultur, sedvanor och kokkonst. Där hittar du färgrika hus vid vattenbrynet, ett historiskt centrum, charmiga kvarter från 1700-talet och den danska kungafamiljens hem.

När du inte åker längs kanalen i en traditionell båt kommer du antagligen att besöka nöjesparken Tivoli med anor från 1800-talet, åka på en slottstur runt staden eller utforska kullerstensgatorna till fots.

Listan med saker att göra i Köpenhamn är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Köpenhamn

Köpenhamn är ett perfekt resmål för en unik europeisk stadsutflykt, eftersom denna huvudstad är belägen på öarna Själland och Amager och erbjuder en spektakulär skandinavisk känsla. Om du vill utforska landet med cool nordisk atmosfär på djupet behöver du inte resa längre än till Köpenhamn!

Flyg med SAS till Köpenhamn Kastrup flygplats så kommer du att landa beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Köpenhamn Kastrup flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Köpenhamn

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en trevlig och behaglig resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Köpenhamn.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden