sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger direkt till Köpenhamn i Danmark eller från/via Oslo eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Köpenhamn – boka nu

Om du bokar dina biljetter tidigt är det mer sannolikt att du hittar ett lägre pris på din resa. Gå till vår lågpriskalender för att se en fullständig översikt över alla SAS-destinationer på en och samma plats. Som kund hos SAS erbjuder vi dig 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Tveka därför inte om du hittar ett erbjudande som du inte kan motstå. Boka det nu och planera detaljerna senare.

  • cl--plane-right Flygplats: Köpenhamn Kastrup flygplats (CPH)
  • cl--credit Valuta: Danska kronor
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Danska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Köpenhamn med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det ännu billigare att ta med barnen på semestern i Köpenhamn. 

flyg till Köpenhamn för att uppleva en semester full av kultur

Köpenhamn är en perfekt plats för en stadsutflykt som varje år lockar miljontals besökare som längtar efter att uppleva Danmarks kultur, sedvanor och kokkonst. Där hittar du färgrika hus vid vattenbrynet, ett historiskt centrum, charmiga kvarter från 1700-talet och den danska kungafamiljens hem. 

När du inte åker längs kanalen i en traditionell båt kommer du antagligen att besöka nöjesparken Tivoli med anor från 1800-talet, åka på en slottstur runt staden eller utforska kullerstensgatorna till fots. 

Listan med saker att göra i Köpenhamn är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. 

Nyhavn i Köpenhamn
  • Weekend i Köpenhamn
  • Cykeltur i Köpenhamn
  • Utsikt över Köpenhamn

Ingår alltid i din resa till Köpenhamn

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en trevlig och behaglig resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa förmåner när du flyger med SAS. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Köpenhamn. 

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast TrackSAS Lounge, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du få tillgång till mer av världen. Som medlem kommer du att tjäna poäng varje gång du flyger med SAS och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Använd dina poäng för att bland annat betala för en ny resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Köpenhamn

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Köpenhamn