Flyg till Köpenhamn

Köpenhamn är ett perfekt resmål för en unik europeisk stadsutflykt, eftersom denna huvudstad är belägen på öarna Själland och Amager och erbjuder en spektakulär skandinavisk känsla. Om du vill utforska landet med cool nordisk atmosfär på djupet behöver du inte resa längre än till Köpenhamn!

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger direkt till Köpenhamn i Danmark eller från/via Oslo eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Köpenhamn

Om du bokar dina biljetter i förväg är det mer sannolikt att du hittar ett lägre pris på din resa. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Köpenhamn med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern i Köpenhamn.

Flyg till Köpenhamn och njut av en kulturfylld semester

Köpenhamn är perfekt för en storstadsweekend och lockar miljontals besökare varje år som längtar efter att uppleva Danmarks kultur, sedvanor och kokkonst. Här hittar du färgrika hus vid vattenbrynet, ett historiskt centrum, charmiga kvarter från 1700-talet och den danska kungafamiljens hem.

När du inte åker längs kanalen i en traditionell båt kommer du antagligen att besöka nöjesparken Tivoli med anor från 1800-talet, åka på en slottstur runt staden eller utforska kullerstensgatorna till fots.

Listan med saker att göra i Köpenhamn är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Upplev mer av Skandinavien

Flyg till Norge och upplev fantastisk natur. Här kan du hitta några av världens vackraste vandringsleder och njuta av den otroliga nordiska naturen.

Gillar du den svenska västkusten? Flyg till Göteborg som ett första steg för att komma närmare västkustens skärgård. Har du inte en egen båt så kan du lätt ta dig ut i Göteborgs skärgård med färja för att besöka ett flertal av öarna.

Flyg till <em>Köpenhamn</em>

Flyg med SAS till Köpenhamn Kastrup flygplats så kommer du att landa beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Köpenhamn Kastrup flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Köpenhamn

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en trevlig och behaglig resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Köpenhamn.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.