sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Köpenhamn

flyg till köpenhamn

Hitta billiga flygbiljetter till Köpenhamn

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Trots att Danmark numera är sammanfogat med Sverige via Öresundsbron så är det en annorlunda, mer kontinental, atmosfär som möter redan när planet landar på Kastrups flygplats. Köpenhamn har de senaste årtiondena växt från att vara en lite sömnig medelstor stad till att bli Nordens kanske modernaste metropol. Köpenhamn erbjuder ett rikt utbud av kulturupplevelser, nattliv och shoppingmöjligheter, för att inte nämna en lång och intressant historia att upptäcka.

SAS flyger alla dagar i veckan till Köpenhamn och erbjuder direktflyg från Stockholm, Oslo och Helsingfors. Flyg till Köpenhamn och Danmark på en trevlig weekendresa och storstadsresa, boka billiga flygbiljetter här på sas.se!

Från Stockholm till Köpenhamn tar det endast lite drygt en timme att flyga, men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi serverar kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa i vår app.

Mycket är inkluderat i din flygbiljett (SAS Go) när du flyger till Köpenhamn med oss. Vi har tänkt på det mesta före, under och efter flygningen:


Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i kalendern på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Köpenhamn direkt från mobilen. 

Billiga flyg till Köpenhamn

Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Köpenhamn. Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid – på det sättet ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka en resa direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att senare ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner. 

Håll koll på våra aktuella erbjudandenBelöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss eller våra partner. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan även tjäna poäng när du gör reservationer för hotell och hyrbil hos våra partner över hela världen. Och glöm inte möjligheterna att tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang. På Köpenhams flygplats tjänar du upp till 100 EuroBonus-poäng per spenderad krona hos exempelvis Delicious By Nordic, SAND, Burberry, Apair och GUCCI.

I Köpenhamn city tjänar du också Extrapoäng i många butiker, restauranger och cafér så som Bahne, Cafè Vivaldi, Karma Sushi och Formel B. Ett tips är att ladda ner SAS App och se kartan "Where to Earn points" för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Köpenhamn – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Information om Kastrup flygplats

Köpenhamn flygplats ligger 10 km sydost om centrala Köpenhamn. I ankomsthallen finns en informationsdisk som är öppen dagligen från 06.00 till 22.00. Där kan du som resenär hitta flyginformation för avgångar och ankomster, kartor över terminaler och andra anläggningar samt en flygplanerare som skräddarsyr din resa baserat på avresort.

Artiklar från Scandinavian Traveler

Ta sig från flygplatsen

SAS flyger till Köpenhamns flygplats som ligger i Kastrup, ca 8 km från city. Åker du bil eller taxi tar resan ungefär 10 minuter.

En gratis transitbuss kör mellan alla tre terminalerna och Terminal 1 och 2 är ihopkopplade med en korridor.

Ta sig runt i Köpenhamn


Hyrbil

Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier, boka hyrbil
 

Transportzoner i Köpenhamn

Köpenhamnsregionen är uppdelad i zoner. När du reser med Köpenhamns lokaltrafik betalar du en avgift baserat på hur många zonringar du passerar genom. Om du till exempel reser från flygplatsen (zon 3) till centrala Köpenhamn (zon 1) så betalar du för tre zoner - zonen du börjar din resa i samt antal zoner du passerar genom.

Zonringarna är uppdelade efter färger och du finner en karta över dessa vid varje busshållplats och tågstation. Om du planerar att enbart besöka centrala Köpenhamn räcker det som regel med högst två zoner per resa.

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg till Danmark Fler SAS destinationer