sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Köpenhamn

Flyg Köpenhamn tur och retur med SAS

Hitta billiga flyg till Köpenhamn med vår lågpriskalender

Med SAS kan du flyga till Köpenhamn varje dag, året runt. Om du vill hitta billiga flyg till Köpenhamn bör du kika lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda de bästa priserna på marknaden. Om du kan vara flexibel med avgångstider och är ute i god tid kan du därför fynda riktiga billiga biljetter. Du har dessutom alltid 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS. På så sätt kan du boka dina biljetter redan idag och kolla med ditt resesällskap imorgon.

Hitta din resa med SAS lågpriskalender
 

Boka flyg till Köpenhamn och upplev en pulserande huvudstad

Trots att Danmark numera är sammanfogat med Sverige via Öresundsbron så är det en annorlunda, mer kontinental atmosfär som möter dig redan när planet landar på Kastrups flygplats. Köpenhamn har de senaste årtiondena växt från att vara en lite sömnig medelstor stad till att bli Nordens kanske modernaste metropol. Köpenhamn erbjuder ett rikt utbud av kulturupplevelser, nattliv och shoppingmöjligheter, för att inte nämna en lång och intressant historia att upptäcka. När du bokar ditt flyg till Köpenhamn kommer du således inte att bli besviken, staden är således en perfekt destination för en romantisk weekend eller för den som bara vill uppleva en mer kontinental atmosfär.
 

Köpenhamn – en stad full av god mat och dryck

Om du är intresserad av mat och dryck i världsklass gör du helt rätt i att boka flyg till Köpenhamn. Staden erbjuder några av världens bästa restauranger, såsom välkända Noma och Geranium, men även flera bra budgetalternativ. Du bör dessutom inte heller glömma bort att Danmark är känd för sin goda öl vilket gör att staden har ett oändligt utbud av barer. Hyr en cykel och ta dig till hippa Nørrebro och börja din kväll på Ravnsborggade. När du känner dig redo för dans kan du senare bege dig till Vesterbro och Kødbyen där du kan dansa till gryningen i en avslappnad och alternativ miljö.  
 

Flyg till Köpenhamn med familjen

Köpenhamn är även ett perfekt resmål för barnfamiljen. Om du flyger till Köpenhamn med hela familjen kan ni passa på att besöka den välkända nöjesparken Tivoli. Tivoli fungerat utmärkt att besöka året runt då nöjesparken även är öppen under vinterhalvåret och bjuder in till julmarknad. Förutom att besöka Tivoli erbjuder Köpenhamn dessutom oändligt med lekplatser som är gratis att leka i. Så passa på att ta med hela familjen när du bokar ditt flyg till Köpenhamn! 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Att flyga till Köpenhamn från Stockholm tar endast drygt en timme,  men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi serverar kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa i vår app. 

Detta är alltid inkluderat i din flygbiljett när du bokar med SAS: 

Boka flyg till Köpenhamn med vår barnrabatt

Ta med barnen på flygresan till Köpenhamn! Med vår barnrabatt kan du boka dina barns biljetter till lägre priser. Om du har barn som är yngre än 2 år gamla och kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan du få upp till 90% rabatt på deras biljetter. Du kan dessutom få upp till 25% rabatt om dina barn är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller för barn under 2 år om du vill att de ska ha en egen sittplats.  Boka flyg till Köpenhamn redan idag och låt hela familjen få följa med! 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus när du bokar ditt flyg till Köpenhamn

Om du inte redan är medlem i SAS EuroBonus bör du bli det när du bokar ditt flyg till Köpenhamn. Som medlem i SAS lojalitets- och frequent flyer-program kan du få ta del utav ett stort antal förmåner. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.  Genom att bli medlem kan du tjäna poäng på alla flygresor som du gör med SAS eller våra partner i Star Alliance. Du kan dessutom tjäna Extrapoäng på inköp som du gör under din resa. 

Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem. Som Guld eller Diamantmedlem får du tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I loungen kan du få en lugn och avslappnande start på din resa och avnjuta ett stort utbud av mat och dryck. Du kan dessutom passa på att arbeta med hjälp av WiFi som är gratis eller passa på att läsa tidningen i lugn och ro.

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring 
Flyg till Danmark

Inspiration till din resa

Fler SAS destinationer