Flyg till Danmark

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till/inom Danmark från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

SAS flyger till Ålborg, Århus, Billund, Köpenhamn och Färöarna i Danmark.

Flyg med SAS till Köpenhamn, Århus, Ålborg, Billund och Färöarna

Danmark rankas som ett av världens lyckligaste länder i internationella undersökningar. Flyg med SAS för att uppleva hygge och ta reda på varför danskarna är så glada.

Scandinavian Airlines flyger till Ålborg, Århus eller Billund på Jylland och till den danska huvudstaden Köpenhamn på Själland. Vi flyger också till Färöarna som ligger i Nordatlanten, halvvägs mellan Island och Skottland.

Shopping, mat och vacker natur

Strandliv i Århus, fiskebyar i Ålborg, familjesemester i Billund eller shopping i Köpenhamn. SAS destinationer i Danmark ger dig möjlighet att göra det du tycker bäst om. Res längre norrut för att uppleva landskapet på de 18 vulkanöar som bildar Färöarna, en självstyrd region inom det danska kungariket.

Upplev Danmark via maten och besök pittoreska Nyhavn i Köpenhamn för att prova smørrebrød – smörgåsar med rågbröd. Skölj ner dem med dansk öl. Och glöm inte bort att prova traditionella danska röda pølser.

Flyg till Danmark

De båda danska nöjesparkerna Legoland och Lalandia Aquadome ligger i området runt Billund. Massor av kul för barnen gör denna lilla stad till ett populärt resmål för familjer.

Glöm inte bort att besöka skulpturparken när du är där. Parken har 19 permanenta skulpturer och ligger mellan stadens centrum och nöjesparkerna. Perfekt för att ta en paus från Lego och vattenrutschkanorna.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Upplev Danmark med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Köpenhamn, Århus, Ålborg, Billund eller Färöarna.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete