sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till/inom Danmark från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).  
 

SAS flyger till Billund, ÅlborgÅrhus och Färöarna i Danmark.

Flyg med SAS till Köpenhamn, Århus, Ålborg, Billund och Färöarna

Danmark rankas som ett av världens lyckligaste länder i internationella undersökningar. Flyg med SAS för att uppleva hygge och ta reda på varför danskarna är så glada.

Scandinavian Airlines flyger till Ålborg, Århus eller Billund på Jylland och till den danska huvudstaden Köpenhamn på Själland. Vi flyger också till Färöarna som ligger i Nordatlanten, halvvägs mellan Island och Skottland.

  • cl--locator Huvudstad: Köpenhamn
  • cl--credit Valuta: Danska kronor
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Danska

Shopping, mat och vacker natur

Strandliv i Århus, fiskebyar i Ålborg, familjesemester i Billund eller shopping i Köpenhamn. SAS destinationer i Danmark ger dig möjlighet att göra det du tycker bäst om. Res längre norrut för att uppleva landskapet på de 18 vulkanöar som bildar Färöarna, en självstyrd region inom det danska kungariket. 

Upplev Danmark via maten och besök pittoreska Nyhavn i Köpenhamn för att prova smørrebrød – smörgåsar med rågbröd. Skölj ner dem med dansk öl. Och glöm inte bort att prova traditionella danska röda pølser.

Flyg till Danmark med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Danmark