sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Ålborg i Danmark från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Ålborg – boka nu

Boka dina biljetter i förväg, så är det mer sannolikt att du kan flyga billigare än om du bokar i sista minuten. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Ålborgs flygplats (AAL)
  • cl--credit Valuta: Danska kronor
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Danska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ålborg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ålborg.

flyg till Ålborg och njut av en utflykt till en vikingastad 

Den danska staden Ålborg är känd för det imponerande läget vid Limfjorden, Utzon-centret som håller kulturella utställningar året runt och det närbelägna slottet Ålborgshus från 1500-talet. 

När du inte är ute för att lära dig mer om områdets historia på Ålborgs historiska museum eller njuter av futuristiska konserter i Musikkens Hus kommer du antagligen att besöka forntida vikingagravar eller upptäcka danska maritima maskiner. 

Ålborg och dess omnejd erbjuder många saker att göra som passar alla budgetar. 

Weekend i Ålborg
  • Varför Ålborg?
  • Flyg med SAS till Ålborgs flygplats (AAL)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Ålborg

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Ålborg. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan när biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Ålborg

Gör de slutliga bokningarna för din resa här hos SAS. Vi ger dig tillgång till hotell och biluthyrningstjänster, vilket gör det trevligt och enkelt att boka allt hemifrån. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Ålborg