Flyg till Ålborg

Ålborg är en liten dansk stad med ett stort hjärta och det finns en lång lista med saker att se och göra som passar alla smaker. Förbered dig på att uppleva vikingarnas historia, njuta av utflykter till ön Egholm och se den vackra utsikten över staden från Ålborg-tornet.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Ålborg i Danmark från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Ålborg

Boka dina biljetter i förväg, så är det mer sannolikt att du kan flyga billigare än om du bokar i sista minuten. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ålborg med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ålborg.

Flyg till Ålborg och njut av en vikingastad

Den danska staden Ålborg är känd för det imponerande läget vid Limfjorden, Utzon-centret som håller kulturella utställningar året runt och det närbelägna slottet Ålborgshus från 1500-talet.

När du inte är ute för att lära dig mer om områdets historia på Ålborgs historiska museum eller njuter av futuristiska konserter i Musikkens Hus kommer du antagligen att besöka forntida vikingagravar eller upptäcka danska maritima maskiner.

Ålborg och dess omnejd erbjuder många saker att göra som passar alla budgetar.

Flyg till <em>Ålborg</em>

Flyg med SAS till Ålborgs flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Ålborgs flygplats

Upplev modern konst eller ta med barnen till Ålborgs zoo. Denna lilla stad har något trevligt för alla. Gör den till ditt semestermål oavsett om du kommer att resa med familjen, vänner eller din närmaste – du kommer säkert att njuta av omgivningarna och stämningen i Ålborg.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Ålborg

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Ålborg.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.