Flyg till Ålborg

We are travelers.

SAS flyger till Ålborg i Danmark från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai, Peking och Singapore).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Ålborg – boka nu

Boka dina biljetter i förväg, så är det mer sannolikt att du kan flyga billigare än om du bokar i sista minuten. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ålborg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ålborg.

Flyg till Ålborg och njut av en utflykt till en vikingastad

Den danska staden Ålborg är känd för det imponerande läget vid Limfjorden, Utzon-centret som håller kulturella utställningar året runt och det närbelägna slottet Ålborgshus från 1500-talet.

När du inte är ute för att lära dig mer om områdets historia på Ålborgs historiska museum eller njuter av futuristiska konserter i Musikkens Hus kommer du antagligen att besöka forntida vikingagravar eller upptäcka danska maritima maskiner.

Ålborg och dess omnejd erbjuder många saker att göra som passar alla budgetar.

Ålborg

Ålborg är en liten dansk stad med ett stort hjärta och det finns en lång lista med saker att se och göra som passar alla smaker. Förbered dig på att uppleva vikingarnas historia, njuta av utflykter till ön Egholm och se den vackra utsikten över staden från Ålborg-tornet.

Flyg med SAS till Ålborgs flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Ålborgs flygplats

Upplev modern konst eller ta med barnen till Ålborgs zoo. Denna lilla stad har något trevligt för alla. Gör den till ditt semestermål oavsett om du kommer att resa med familjen, vänner eller din närmaste – du kommer säkert att njuta av omgivningarna och stämningen i Ålborg.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Ålborg

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Ålborg.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden