Flyg till Toronto

Toronto är en stad med ett brett utbud av aktiviteter som passar många olika intressen. Från dess mångkulturella samhällen, som inkluderar restauranger med mat från hela världen, till dess konkurrenskraftiga högskolor, som tillgodoser studenter med alla möjliga intressen. Staden, ofta känd som New York North, erbjuder den perfekta blandningen av affärer, kultur och underhållning.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Toronto i Kanada från/via Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington D.C.) samt Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Toronto

Boka din semesterresa med SAS till Toronto i förväg, så har du större chans att hitta billiga flygbiljetter. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder kan dra fördel av 24 timmars öppet köp, så om du ser ett fantastiskt erbjudande bör du boka det nu och bestämma dig nästa dag.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Toronto med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Toronto.

Flyg till Toronto och uppskatta den mångkulturella kanadensiska metropolen

Besök Toronto och se stadens ikoniska skyline vid vattnet, livliga gator och skyhöga byggnader som domineras av det 553 meter höga CN Tower. Toronto ligger strax norr om USA:s gräns i Ontario och är känd för sin hamn på Lake Ontario, en av Nordamerikas stora sjöar.

Toronto är ett mångkulturellt centrum, där nästan hälften av befolkningen identifierar sig som asiatisk, men också hem för en stor befolkning av karibiska och afrikanska kanadensare. Om du letar efter en pulserande stad med tillgång till allt bör Toronto vara ditt förstahandsval.

Listan med saker att göra i Toronto är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Toronto</em>

Flyg med SAS till Toronto Pearson International Airport så landar du i Kanada utvilad och redo att utforska staden.

Besök Toronto Pearson International Airports webbplats.

Toronto är en av Kanadas mest populära städer. Toronto, som är en livlig kosmopolitisk stad, erbjuder sina besökare gott om historiska byggnader, hisnande landskap och fantastiska shoppingmöjligheter.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Toronto

Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att ha tillgång till vissa kundförmåner med SAS. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid på din flygning till Toronto.

Om du vill resa med ännu mer komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass med SAS och få fler fördelar. Få tillgång till SAS Lounge, Fast Track, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.