Flyg till Kanada

Flyg med SAS till Toronto, en av Kanadas mest populära städer. Toronto, som är en livlig kosmopolitisk stad, erbjuder sina besökare gott om historiska byggnader, hisnande landskap och fantastiska shoppingmöjligheter. Under sommarmånaderna erbjuder Toronto många kulturella aktiviteter som festivaler och utställningar!

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kanada från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Toronto.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Kanada – Utforska Kanadas natur

Förutom alla Kanadas moderna städer är landet fullt av orörd vildmark. Kom därför ihåg att utforska Rocky Mountains, promenera genom de kustnära regnskogarna på Vancouver Island eller paddla genom sjöarna i Ontario. Faktum är att Kanada har fler sjöar än resten av världen tillsammans.

Ett bra sätt att utforska Kanada är genom bilresor. En av de mest natursköna rutterna är från Vancouver till Alaska, genom British Columbia och Yukon Territory där du kan förvänta dig att se koboltblå bergssjöar. En mer ovanlig bilresa till Okanagan Valley tar dig till Osoyoos-öknen, där du kan se skallerormar och smaka på fina viner.

Kanada – världens näst största land

Kanada är det näst största landet i världen, efter Ryssland och består av tio provinser, tre territorier och sträcker sig över sex tidszoner! Vi rekommenderar att du hyr en bil om du planerar en bilresa och fokuserar på en eller två provinser om du bara är i landet en kort period. Kanada har också världens längsta kustlinje och den längsta internationella gränsen.

Även på sommaren är Kanada ett av de kallare länderna. Även om temperaturen varierar mycket från plats till plats är det viktigt att ta med sig flera lager av kläder. Den bästa årstiden för dig att besöka Kanada beror på vilken typ av semester du vill ha. Om du är en person som gillar att vara utomhus är Kanada en drömdestination oavsett årstid.

Kanada är också en monarki och eftersom landet är medlem i brittiska samväldet är Storbritanniens drottning, Elizabeth II, även drottning i Kanada. Kanada har två officiella språk, och även om större delen av befolkningen talar engelska som sitt första språk har hela 20 % franska som modersmål.

Flyg till <em>Kanada</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Kanada med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.