Flyg till Los Angeles

Starka ljus, kändisar och utbredda förorter bildar den glamorösa staden Los Angeles och ingen resa till Kalifornien blir fullständig utan att bocka av detta resmål på din lista med platser att besöka. Där kan du se rika och kända människor, uppleva livsstilar med fantastiska bostäder vid stränderna och lära dig mer om tv- och filmvärlden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Los Angeles i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Atlanta, Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco och Washington DC.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Los Angeles

Boka din resa med SAS till Los Angeles i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Los Angeles med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Los Angeles.

Flyg till Los Angeles och njut av en semester i Kalifornien

Änglarnas stad lockar miljontals besökare varje år och har alltid varit ett eftertraktat resmål, tack vare de vackra stränderna, Hollywood-glamour och fantastiskt uteliv. Los Angeles och dess nöjesparker, utmärkta museer, kulturbyggnader och flera välkända landmärken är en plats som många har på sin önskelista.

När du inte blickar mot stjärnorna i Griffith-observatoriet eller vandrar upp till Hollywood-skylten kommer du antagligen att ta en promenad längs Walk of Fame i Hollywood eller titta på folkvimlet på Santa Monica Beach.

Listan med saker att göra i Los Angeles är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>Los Angeles</em>

Flyg med SAS till Los Angeles International Airport så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Los Angeles International Airport

I sin roll som USA:s näst största stad är Los Angeles en metropol som erbjuder mycket att göra och se. När du är där kan du besöka stränderna i Santa Monica och Venice. Vi rekommenderar att du hyr en bil för att få ut det mesta av din resa till Los Angeles.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Los Angeles

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Los Angeles.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.