Flyg till Chicago

SAS flyger till Chicago i USA från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Chicago

Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. Om du bokar din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. SAS kunder har dessutom alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Chicago med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Chicago.

Flyg till Chicago för att besöka ”the windy city”

Den vindsvepta staden Chicago lockar miljontals besökare året runt och är belägen vid Lake Michigans sydvästra strand. Staden är världsberömd som hemvisten för djärv arkitektur, häftiga skyskrapor och ett stort antal museer.

När du inte utforskar Millennium Park eller Navy Pier till fots kommer du antagligen att bege dig upp till toppen av den enorma skyskrapan Willis Tower eller Skydeck Chicago. Om du är ute efter konst och kultur kan du dessutom besöka Art Institute of Chicago, Field-museet och Alder Planetarium.

Chicago

Chicago är en amerikansk stad som inte gör dig besviken. Oavsett om du är en matälskare som vill provsmaka äkta Chicago-pizza, en kulturfantast som vill besöka de världsberömda gallerierna på din önskelista eller en friluftsentusiast som är intresserad av Lake Michigan och djurlivet i stadens omgivningar finns det mycket att göra för alla.

Flyg med SAS till O’Hare International Airport så kommer du att landa beredd på att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

O’Hare International Airport

Chicago erbjuder allt man kan förvänta sig i en stor stad – museer i världsklass, de bästa shoppingkvarteren och utsökt mat för alla smaker. Ta en tur på floden för att uppleva staden från vattnet. En fröjd för ögonen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Chicago

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Chicago.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden