sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Chicago i USA från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Chicago – boka nu

Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Om du bokar din resa med SAS i förväg finns det en god chans att du kan dra fördel av lägre biljettpriser. SAS kunder får dessutom 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det omedelbart och bestämma dig senare.    

  • cl--plane-right Flygplats: O’Hare International Airport (ORD)
  • cl--credit Valuta: USA-dollar
  • cl--clock Tidszon: CST: UTC-6/CDT: UTC-5
  • cl--globe Officiellt språk: Amerikansk engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Chicago med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Chicago. 

flyg till Chicago för att besöka ”the windy city”  

Den vindsvepta staden Chicago lockar miljontals besökare året runt och är belägen vid Lake Michigans sydvästra strand. Staden är världsberömd som hemvisten för djärv arkitektur, häftiga skyskrapor och ett stort antal museer. 

När du inte utforskar Millennium Park eller Navy Pier till fots kommer du antagligen att bege dig upp till toppen av den enorma skyskrapan Willis Tower eller Skydeck Chicago. Om du är ute efter konst och kultur kan du dessutom besöka Art Institute of Chicago, Field-museet och Alder Planetarium.   

Utforska Chicago
  • Varför Chicago?
  • Flyg med SAS till O’Hare International Airport (ORD)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Chicago

Hos SAS vill vi att alla kunder ska ha en minnesvärd och avkopplande resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Chicago.

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är ett av de mest populära lojalitetsprogrammen för resenärer i Skandinavien och ger dig mer av världen. Medlemmar tjänar poäng på flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som köps med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Chicago

Gör de slutliga bokningarna här hos SAS. Vi ger dig tillgång till några av de bästa hotellen i Chicago. Gör dina bokningar enkelt här hos SAS. 

Du kan också boka en hyrbil hemifrån. Boka nu, så är bilen klar att hämtas när du anländer till Chicago.  

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Chicago