Flyg till Färöarna

Färöarna erbjuder en inblick i livet på den danska landsbygden med imponerande berg, dramatiska dalar och branta kustklippor som lockar sjöfåglar från när och fjärran. Öarna anses vara Europas bäst bevarade hemlighet och erbjuder ett överflöd av aktiviteter för alla som älskar friluftsliv.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Färöarna i Danmark via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Färöarna

Boka dina biljetter i förväg, så är det mer sannolikt att du kan flyga billigare än om du bokar i sista minuten. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare.

Rabatterade biljetter för barn

Vad hindrar dig från att uppleva Färöarna med barnen? SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter så att drömresan med barnen till Färöarna blir mer prisvärd.

Flyg till Färöarna och njut av en dansk ösemester

De danska Färöarna består av 18 bergiga vulkanöar i Nordatlanten, mellan Island och Norge, och utgör ett paradis för både fågelskådare och naturälskare. Om du älskar naturen, det lantliga ölivet, vandringar längs kusten och att utforska havets djup så är en semester på Färöarna det perfekta valet för dig.

Det finns oändligt med saker att göra på Färöarna!

Flyg till <em>Färöarna</em>

Flyg med SAS till Vágar flygplats så anländer du utvilad och redo att njuta av semestern.

Vágar flygplats

Storslagna vyer med skarpa klippor och gröna dalar – Färöarna är en fröjd för ögat. Utforska Färöarnas högland där varje vy är spektakulär.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Färöarna

Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. 
Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Färöarna.

Om du vill resa med högre komfort har du alltid möjlighet att uppgradera din biljett till nästa reseklass och få tillgång till Fast Track, SAS Lounge samt snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.