sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Århus i Danmark från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Århus – boka nu

Om du bokar din resa med SAS i förväg är det mer sannolikt att du kan flyga till lägre pris. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Århus flygplats (AAR)
  • cl--credit Valuta: Danska kronor
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Danska

Rabatterade biljetter för barn

Boka en barnbiljett med SAS så får du upp till 90 % rabatt för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Århus. 

flyg till Århus och spendera din tid i en traditionell dansk stad 

Århus är den näst största staden i Danmark och är belägen på Jyllands östra kust. I denna typiska danska stad hittar du en gammal stadsdel som även fungerar som ett friluftsmuseum, flera hundra år gamla timmerstugor och en vacker botanisk trädgård. 

När du inte spenderar din tid i det vackra friluftsmuseet Den Gamle By eller lär dig mer om lokal historia på ARoS Aarhus konstmuseum kommer du antagligen att besöka sommarslottet Marselisborg eller njuta av stadens botaniska trädgård med inspiration från olika länder. 

Det finns mycket att göra för alla i Århus.

Weekend i Århus
  • Varför Århus?
  • Flyg med SAS till Århus flygplats (AAR)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Århus

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Århus. 

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt snacks och måltider ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Bli medlem i EuroBonus, ett populärt lojalitetsprogram för resenärer, så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och Hyrbil i Århus

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer