Flyg till Århus

We are travelers.

SAS flyger till Århus i Danmark från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Århus – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Boka en barnbiljett med SAS så får du upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Århus.

Flyg till Århus och upplev en traditionell dansk stad

Århus är den näst största staden i Danmark och är belägen på Jyllands östra kust. I denna typiska danska stad hittar du en gammal stadsdel som även fungerar som ett friluftsmuseum, flera hundra år gamla timmerstugor och en vacker botanisk trädgård.

När du inte spenderar din tid i det vackra friluftsmuseet Den Gamle By eller lär dig mer om lokal historia på ARoS Aarhus konstmuseum kommer du antagligen att besöka sommarslottet Marselisborg eller njuta av stadens botaniska trädgård med inspiration från olika länder.

Det finns mycket att göra för alla i Århus.

Århus

Århus är hemvisten för några av Danmarks bästa kulturella sevärdheter, en gastronomisk scen som erbjuder den lokala regionens smaker och en livlig stämning varje dag som gör staden till en konkurrent till huvudstaden Köpenhamn.

Flyg med SAS till Århus flygplats så kommer du att anlända utvilad efter en avkopplande resa.

Århus flygplats

Århus är en stad som passar perfekt för utforskningar till fots. Även om den är full av saker att se och göra är det enkelt att promenera mellan de olika stadsdelarna. En liten stad i stor skala – och en stad med fantastiska sevärdheter.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Århus

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Århus.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden