Flyg till Århus

Århus är hemvisten för några av Danmarks bästa kulturella sevärdheter, en gastronomisk scen som erbjuder den lokala regionens smaker och en livlig stämning varje dag som gör staden till en konkurrent till huvudstaden Köpenhamn.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Århus i Danmark från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Århus

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Boka en barnbiljett med SAS så får du upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Århus.

Flyg till Århus och upplev Danmarks näst största stad

Århus är den näst största staden i Danmark och är belägen på Jyllands östra kust. I denna typiska danska stad hittar du en gammal stadsdel som även fungerar som ett friluftsmuseum, flera hundra år gamla timmerstugor och en vacker botanisk trädgård.

När du inte spenderar din tid i det vackra friluftsmuseet Den Gamle By eller lär dig mer om lokal historia på ARoS Aarhus konstmuseum kommer du antagligen att besöka sommarslottet Marselisborg eller njuta av stadens botaniska trädgård med inspiration från olika länder.

Det finns mycket att göra för alla i Århus.

Flyg till <em>Århus</em>

Flyg med SAS till Århus flygplats så kommer du att anlända utvilad efter en avkopplande resa.

Århus flygplats

Århus är en stad som passar perfekt för utforskningar till fots. Även om den är full av saker att se och göra är det enkelt att promenera mellan de olika stadsdelarna. En liten stad i stor skala – och en stad med fantastiska sevärdheter.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Århus

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Århus.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.