sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Julmarknader

Vi erbjuder julshoppingresor till många populära destinationer med välbesökta julmarknader.

Njut av julstämningen och hitta julklappar till dina närmaste. Boka din resa med Scandinavian Airlines idag!

Julshoppingresor

 • SAS erbjuder populära destinationer för julshopping som alla har välbesökta julmarknader. Res till London och besök Winter Wonderland, smaka på lite glögg i Prag eller handla julklappar i Berlin.

  Vi flyger alltid till centralt belägna flygplatser så att du inte behöver slösa tid på transport till och från flygplatsen.

Populära julmarknader i Europa

 • Julmarknader i London

  London
  Handla till julen i London, en av Europas absolut bästa städer för både julshopping och shopping i allmänhet.

  Winter Wonderland i Hyde Park har allt och mer. Charmiga julmarknader tillsammans med skridskoåkning, åkattraktioner och familjeshower– det bästa juläventyret för hela familjen!

 • Julmarknader i Prag

  Prag
  Prag har många julmarknader att välja mellan. Några av de största är de som finns på torget i den gamla stadsdelen. I dussintals stugor av trä hittar du alla typer av julvaror, t.ex. träleksaker och produkter med glaspärlor. Varför inte prova lite traditionell tjeckisk mat som grillad korv eller en kopp vinglögg?

  En annan berömd julmarknad finns på Václavplatsen i centrala Prag. Upplev julshopping i trevliga stadsmiljöer.

 • Julmarknader i Berlin

  Berlin
  Julshopping i Berlin passar perfekt runt julen. Staden är fylld med mysiga julmarknader som de som ligger på Alexanderplatz och Opernpalais.

  De tyska julmarknaderna erbjuder sagolik julglädje med klassisk vinglögg, julgranar och många marknadsstånd där man säljer tvålar, stearinljus, juldekorationer och mycket mer.

  Julmarknaderna är mycket populära i Tyskland och verkligen värda ett besök!

 • Julmarknader i Köpenhamn

  Köpenhamn
  Kombinera julshopping i Köpenhamn med shopping på traditionella julmarknader.

  En av de mest populära julmarknaderna finns på Tivoli. Det centralt belägna Tivoli grundades 1843 och är den femte mest besökta nöjesparken i Europa. Walt Disney besökte den många gånger och hittade till och med inspiration för sitt eget Disney World!

  Njut av tusentals vackra julbelysningar som lyser upp Tivoli. Prova några juldelikatesser eller gör ett besök hos jultomten. Vissa dagar vintertid kan du även se en parad och lyssna på julmelodier som spelas av ungdomsorkestern Tivoli-Garden.

  På Tivoli kommer du garanterat att få en smak av julen! Både ung som gammal.

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Ge bort hela världen med SAS Gift Cards

Den perfekta gåvan! Välj ett resepresentkort och ge det till släkt och vänner.

Alltid med SAS

 • Rabatter för barn

  Rabatter för barn
  Ta med barnen på din julutflykt. Dra fördel av upp till 90 % rabatt på barnbiljetter.

 • Öppet köp

  24 timmars öppet köp
  Boka din julutflykt nu! Hos Scandinavian Airlines får du alltid 24 timmars öppet köp.

 • SAS lågpriskalender

  SAS lågpriskalender
  Boka dina drömmars julsemester i god tid för att dra fördel av billigare flygresor. Använd vår lågpriskalender för att få det lägsta priset.

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete