Flyg till Harstad-Narvik

Med öar i väst och berg som breder ut sig i alla andra riktningar är Narvik ett paradis för friluftsentusiaster. Det finns otaliga sightseeingaktiviteter och natursköna omgivningar att uppleva, såsom att fiska i Ofotfjorden, åka skidor i bergen och vandra längs storslagna landsbygdsleder. Så gör dig redo för ett minnesvärt norskt äventyr.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Harstad-Narvik i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Harstad-Narvik

Hitta billigare flyg med SAS genom att boka biljett till Harstad-Narvik i god tid. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Harstad-Narvik med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till Harstad-Narvik och förbered dig på ett friluftsäventyr

Kuststaden Narvik ligger inbäddad bland mäktiga fjordar på Norges nordvästkust och är en plats som är som gjord för friluftsäventyr. Mellan bergen och fjordarna finns det många kulturella och historiska sevärdheter och aktiviteter.

När du inte fördjupar dig i den lokala historien på Narvik Krigsmuseum eller Narvik Museum, kan du utforska det omgivande landskapet till fots eller på skidor. Om du gillar utmaningar kan du klättra upp till toppen av Fagernesfjellet, Rombakstøtta eller Veggfjeldet (tre av Narviks mest imponerande bergstoppar). Där väntar dig en imponerande utsikt över staden och fjordarna.

Flyg till <em>Harstad-Narvik</em>

Flyg med SAS till Harstad-Narviks flygplats så anländer du i Norge utvilad och redo att börja semestern.

Harstad-Narviks flygplats

Att uppleva det vackra och dramatiska landskapet som omger Narvik är en av de absoluta höjdpunkterna på semestern i denna stad. Njut av all naturskönhet från en linbanevagn där du har utsikt över Narvik och naturomgivningarna ovanifrån.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Harstad-Narvik

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Narvik är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill ha det ännu bekvämare är det bara att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.