sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Harstad-Narvik i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Harstad-Narvik – boka nu

Hitta billigare flyg med SAS genom att boka biljett till Harstad-Narvik i god tid. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Harstad-Narviks flygplats (EVE)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Harstad-Narvik med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.  

flyg till Harstad-Narvik och förbered dig på ett friluftsäventyr

Kuststaden Narvik ligger inbäddad bland mäktiga fjordar på Norges nordvästkust och är en plats som är som gjord för friluftsäventyr. Mellan bergen och fjordarna finns det många kulturella och historiska sevärdheter och aktiviteter.

När du inte fördjupar dig i den lokala historien på Narvik Krigsmuseum eller Narvik Museum, kan du utforska det omgivande landskapet till fots eller på skidor. Om du gillar utmaningar kan du klättra upp till toppen av Fagernesfjellet, Rombakstøtta eller Veggfjeldet (tre av Narviks mest imponerande bergstoppar). Där väntar dig en imponerande utsikt över staden och fjordarna.    

Utforska Harstad-Narvik
  • Varför Harstad-Narvik?
  • Flyg med SAS till Harstad-Narviks flygplats (EVE)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Harstad-Narvik

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Narvik är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill ha det ännu bekvämare är det bara att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Harstad-Narvik

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer