sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Haugesund i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Haugesund – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma vad du ska göra senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Haugesunds flygplats (HAU)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Haugesund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på semestern till Haugesund.  

flyg till Haugesund och njut av en vikingasemester  

Den pittoreska staden Haugesund ligger på Norges västkust och är omgiven av fjordar och berg, vilket gör den till ett populärt resmål för både äventyrssökare och friluftsentusiaster. Mellan floran och faunan finns också en stad med en rik vikingahistoria och en sprudlande film- och musikscen. 

När du är färdig med att utforska Haugesunds centrum kan du ta dig till den spektakulära glaciären Folgefonna, fördjupa dig i Vikingatiden i Avaldsnes eller besöka byn Skudeneshavn.    

Listan över saker att göra i och kring Haugesundregionen är oändlig och det finns något för alla.

Weekend i Haugesund

ingår alltid i din resa till Haugesund

Vad som alltid ingår i ditt flyg till Haugesund är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.   

Om du vill ha det ännu bekvämare är det bara att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i  EuroBonus för att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetterna bokas med ett EuroBonus-nummer kan vi nu koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Haugesund

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Haugesund blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer