Flyg till Haugesund

We are travelers.

SAS flyger till Haugesund i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Haugesund – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Haugesund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Haugesund.

Flyg till Haugesund och njut av en vikingasemester

Den pittoreska staden Haugesund ligger på Norges västkust och är omgiven av fjordar och berg, vilket gör den till ett populärt resmål för både äventyrssökare och friluftsentusiaster. Mellan floran och faunan finns också en stad med en rik vikingahistoria och en sprudlande film- och musikscen.

När du är färdig med att utforska Haugesunds centrum kan du ta dig till den spektakulära glaciären Folgefonna, fördjupa dig i Vikingatiden i Avaldsnes eller besöka byn Skudeneshavn.

Listan över saker att göra i och kring Haugesundregionen är oändlig och det finns något för alla.

Haugesund

Haugesund brukade kallas för vikingakungarnas hemtrakter och området har en rik historia och ett överflöd av vackra naturlandskap. Staden ger en autentisk inblick i Norges förflutna och erbjuder den perfekta blandningen mellan stadsliv och friluftsäventyr.

Flyg med SAS till Haugesunds flygplats (HAU) så landar du i Norge redo att börja semestern.

Haugesunds flygplats

Haugesund ståtar med imponerande landskap och när du besöker staden har du möjlighet att uppleva Norges mångskiftande landsbygd.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Haugesund

Vad som alltid ingår i ditt flyg till Haugesund är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Om du vill ha det ännu bekvämare är det bara att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden