Flyg till Haugesund

Haugesund brukade kallas för vikingakungarnas hemtrakter och området har en rik historia och ett överflöd av vackra naturlandskap. Staden ger en autentisk inblick i Norges förflutna och erbjuder den perfekta blandningen mellan stadsliv och friluftsäventyr.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Haugesund i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Haugesund

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Haugesund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Haugesund.

Flyg till Haugesund och njut av en vikingasemester

Den pittoreska staden Haugesund ligger på Norges västkust och är omgiven av fjordar och berg, vilket gör den till ett populärt resmål för både äventyrssökare och friluftsentusiaster. Mellan floran och faunan finns också en stad med en rik vikingahistoria och en sprudlande film- och musikscen.

När du är färdig med att utforska Haugesunds centrum kan du ta dig till den spektakulära glaciären Folgefonna, fördjupa dig i Vikingatiden i Avaldsnes eller besöka byn Skudeneshavn.

Listan över saker att göra i och kring Haugesundregionen är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Haugesund</em>

Flyg med SAS till Haugesunds flygplats så landar du i Norge redo att börja semestern.

Haugesunds flygplats

Haugesund ståtar med imponerande landskap och när du besöker staden har du möjlighet att uppleva Norges mångskiftande landsbygd.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Haugesund

Vad som alltid ingår i ditt flyg till Haugesund är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Om du vill ha det ännu bekvämare är det bara att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass för att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.