sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Kirkenes i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Kirkenes – boka nu

Boka din resa till Kirkenes i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Mer information om våra destinationer och priser hittar du i vår lågpriskalender. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma vad du ska göra senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Kirkenes flygplats (KKN)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kirkenes med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Kirkenes.  

flyg till Kirkenes och ge dig ut på norrskensjakt   

Den lilla staden Kirkenes ligger i nordöstra Norge nära den ryska gränsen. Kirkenes är känd för att vara en utmärkt plats att skåda norrskenets magiska skådespel och är hemvisten för det berömda snöhotellet. Staden är ett populärt resmål för de som vill uppleva Norges spektakulära landskap. 

För att lära dig mer om det lokala området kan du besöka Gränsmuseet när du anländer till Kirkenes innan du tar dig till Russermonumentet som sattes upp till minne av områdets befrielse från nazisterna under andra världskriget.  

Utforska Kirkenes
  • Varför Kirkenes?
  • Flyg med SAS till Kirkenes flygplats (KKN)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Kirkenes


Hos SAS strävar vi alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kirkenes är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.  

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus för att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

När biljetterna bokas med ett EuroBonus-nummer kan vi nu koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Kirkenes

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer