Flyg till Kirkenes

We are travelers.

SAS flyger till Kirkenes i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Kirkenes – boka nu

Boka din resa till Kirkenes i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kirkenes med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kirkenes.

Flyg till Kirkenes och ge dig ut på norrskensjakt

Den lilla staden Kirkenes ligger i nordöstra Norge nära den ryska gränsen. Kirkenes är känd för att vara en utmärkt plats att skåda norrskenets magiska skådespel och är hemvisten för det berömda snöhotellet. Staden är ett populärt resmål för de som vill uppleva Norges spektakulära landskap.

För att lära dig mer om det lokala området kan du besöka Gränsmuseet när du anländer till Kirkenes innan du tar dig till Russermonumentet som sattes upp till minne av områdets befrielse från nazisterna under andra världskriget.

Kirkenes

Kirkenes är inte bara en vacker liten stad full av historia, utan även en inkörsport till en av Norges bästa vildmarker och man kan utan problem ägna en vecka åt att utforska det omgivande området. Se till att fågelberget Ekkerøy, ön Hornøya och Varangerhalvön finns med på din måste-se-lista i Kirkenes.

Flyg med SAS till Kirkenes flygplats så landar du i Norge redo för ett äventyr.

Kirkenes flygplats

Om du är ute efter en aktiv semester i naturen är Kirkenes den perfekta destinationen för dig. Ge dig ut på snöskovandring och utforska det vackra landskapet eller ta en guidad slädtur, en tur du sent ska glömma.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Kirkenes

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kirkenes är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden