sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Alta i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Alta – boka nu

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare. Boka din resa till Alta i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats.

  • cl--plane-right Flygplats: Alta flygplats (ALF)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Alta med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Alta. 

flyg till Alta och utforska norra Norge 

Alta är den största staden i norra Norge och även om den verkar ganska avlägsen är staden lättillgänglig med bil eller flyg. I Alta finns frodigt gröna skogar, stora bergsplatåer och norrsken, vilket gör den till en fristad för friluftsentusiaster. 

Besök Alta på sommaren för att njuta av långa dagar under en midnattssolsvandring och cykla i den omgivande landsbygden. Om du besöker staden på vintern kan du ge dig ut på snöskotersafari eller ett hundspannsäventyr innan du ger dig ut på jakt efter norrsken på natten.  

Listan över saker att göra i Alta är oändlig och det finns något för alla.

Utforska Alta

ingår alltid i din resa till Alta

På SAS vill vi att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Det är därför vi erbjuder utvalda kundförmåner oavsett vilken biljettyp du har. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Alta är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.  

Om du vill resa ännu bekvämare är det bara att uppgradera din befintliga biljett till nästa reseklass för att få fler förmåner. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider som ingår ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem i EuroBonus, det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien, så kan du tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetterna bokas med ett EuroBonus-nummer kan vi nu koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Alta

Vill du göra några ändringar i sista minuten? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer