Flyg till Alta

Alta är ett vintersagoland som är rikt på historia, kultur och sevärdheter. Gör dig redo att komma nära den samiska kulturen, se Unesco-skyddade hällristningar och tillbringa natten på ett ishotell innan du jagar norrsken.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Alta i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Alta

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare. Boka din resa till Alta i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Norge med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Alta.

Flyg till Alta och utforska norra Norge

Alta är den största staden i norra Norge och även om den verkar ganska avlägsen är staden lättillgänglig med bil eller flyg. I Alta finns frodigt gröna skogar, stora bergsplatåer och norrsken, vilket gör den till en fristad för friluftsentusiaster.

Besök Alta på sommaren för att njuta av långa dagar under en midnattssolsvandring och cykla i den omgivande landsbygden. Om du besöker staden på vintern kan du ge dig ut på snöskotersafari eller ett hundspannsäventyr innan du ger dig ut på jakt efter norrsken på natten.

Listan över saker att göra i Alta är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Alta</em>

Flyg med SAS till Alta flygplats för att anlända utvilad och återhämtad.

Alta flygplats

Alta är ett äventyr för alla friluftsentusiaster. Om du är ute efter en aktiv semester i naturen är Alta den perfekta destinationen för dig.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Alta

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Alta är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare är det bara att uppgradera din befintliga biljett till nästa reseklass för att få fler förmåner. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och tilltugg och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.