sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Trondheim i norra Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Trondheim – boka nu

Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Trondheims flygplats (TRD)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Trondheim. Gör dig redo att utforska Norge med familjen. 

Flyg till till Trondheim för att besöka en stad från 1000-talet 

Denna livliga stad lockar miljontals besökare varje år med alla sina sevärdheter, och listan över saker att se och göra i och runt omkring Trondheim är imponerande.

Historiefantaster bör gå raka spåret till Kristianstens fästning eller den lilla men historierika ön Munkholmen. Föredrar du däremot kulturhistoria är Trøndelag Folkemuseum eller musikmuseet Rockheim ett måste. Om du hellre ger dig av på ett friluftsäventyr, varför inte tillbringa en dag med kajakpaddling på Nidälven?

Weekend i Trondheim
  • Varför Trondheim?
  • Flyg med SAS till Trondheims flygplats (TRD)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Trondheim

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Trondheim är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du ha en bekvämare resa? Se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och mat och dryck ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och transport i Trondheim

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Trondheim