Flyg till Trondheim

We are travelers.

SAS flyger till Trondheim i norra Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Trondheim – boka nu

Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Trondheim. Gör dig redo att utforska Norge med familjen.

Flyg till till Trondheim för att besöka en stad från 1000-talet

Denna livliga stad lockar miljontals besökare varje år med alla sina sevärdheter, och listan över saker att se och göra i och runt omkring Trondheim är imponerande.

Historiefantaster bör gå raka spåret till Kristianstens fästning eller den lilla men historierika ön Munkholmen. Föredrar du däremot kulturhistoria är Trøndelag Folkemuseum eller musikmuseet Rockheim ett måste. Om du hellre ger dig av på ett friluftsäventyr, varför inte tillbringa en dag med kajakpaddling på Nidälven?

Trondheim

Trondheim är Norges tredje största stad och är full av historia, kultur och attraktioner. Listan över saker att se och göra är helt enkelt oändlig. Gör dig redo att vandra nedför mysiga butikskantade gator, äta på ett stort urval av restauranger och gå på ett av stadens många kulturevenemang som det finns gott om året runt.

Flyg med SAS till Trondheims flygplats så landar du redo att börja semestern.

Trondheims flygplats

Om det är en sak som denna stad värnar om, så är det minnet av alla historiska händelser. Upplev arkitekturen som skiljer sig från allt annat i Norge och låt dig hänföras av den vackra kulturhuvudstaden som Trondheim verkligen är.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Trondheim

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Trondheim är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha en bekvämare resa? Se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och mat och dryck ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden