Flyg till Trondheim

Trondheim är Norges tredje största stad och är full av historia, kultur och attraktioner. Listan över saker att se och göra är helt enkelt oändlig. Gör dig redo att vandra nedför mysiga butikskantade gator, äta på ett stort urval av restauranger och gå på ett av stadens många kulturevenemang som det finns gott om året runt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Trondheim i norra Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Trondheim

Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Trondheim. Gör dig redo att utforska Norge med familjen.

Flyg till till Trondheim för att besöka en stad från 1000-talet

Denna livliga stad lockar miljontals besökare varje år med alla sina sevärdheter, och listan över saker att se och göra i och runt omkring Trondheim är imponerande.

Historiefantaster bör gå raka spåret till Kristianstens fästning eller den lilla men historierika ön Munkholmen. Föredrar du däremot kulturhistoria är Trøndelag Folkemuseum eller musikmuseet Rockheim ett måste. Om du hellre ger dig av på ett friluftsäventyr, varför inte tillbringa en dag med kajakpaddling på Nidälven?

Flyg till <em>Trondheim</em>

Flyg med SAS till Trondheims flygplats så landar du redo att börja semestern.

Trondheims flygplats

Om det är en sak som denna stad värnar om, så är det minnet av alla historiska händelser. Upplev arkitekturen som skiljer sig från allt annat i Norge och låt dig hänföras av den vackra kulturhuvudstaden som Trondheim verkligen är.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Trondheim

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Trondheim är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du ha en bekvämare resa? Se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt mat och dryck ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.