sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Trondheim i norra Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Trondheim – boka nu

Om du vill få en översikt över alla våra destinationer samlade på ett ställe, ber vi dig att besöka vår lågpriskalender. Kom ihåg att boka din resa med SAS i förväg för att få billigare flygpriser. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Trondheims flygplats (TRD)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Trondheim. Gör dig redo att utforska Norge med familjen. 

flyg till Trondheim för att besöka en stad från 1000-talet 

Denna livliga stad lockar miljontals besökare varje år med alla sina sevärdheter, och listan över saker att se och göra i och runt omkring Trondheim är imponerande.

Historiefantaster kan gå raka spåret till den historiska Kristianstens fästning medan kulturentusiaster kan ta närmaste vägen till Rockheim musikmuseum, Trøndelag Folkemuseum eller Munkholmen kloster. Om du föredrar ett friluftsäventyr, varför inte ägna en dag åt att paddla kajak längs Nidälven?

Weekend i Trondheim
  • Varför Trondheim?
  • Flyg med SAS till Trondheims flygplats (TRD)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Trondheim

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Trondheim är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du ha det bekvämare på resan? Se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och mat och dryck ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Trondheim

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Trondheim