Flyg till Ålesund

Den pittoreska staden Ålesund är en plats där norska fjordar och berg möter havet, där majoriteten av resenärerna i Norge så småningom hamnar och det är där du kan vandra i berg, beundra arkitekturen och utforska Unescos världsarvsplatser på en och samma dag.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Ålesund i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Ålesund

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe är det bara att besöka vår lågpriskalender.

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ålesund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till Ålesund och utforska de norska fjordarna

Hamnstaden Ålesund ligger på Norges västkust vid början av den majestätiska Geirangerfjorden och är känd för sin jugendarkitektur. Från centrum kan besökare utforska den omgivande skärgården, fjordarna och det närliggande berget Aksla.

När du inte vandrar upp till Akslas utsiktspunkt för att insupa den spektakulära utsikten över staden och de omgivande fjordarna kan du besöka Sunnmøre Museum, Atlanthavsparken eller Molja fyr.

Oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast finns det något för alla smaker i Ålesund.

Flyg till <em>Ålesund</em>

Flyg med SAS till Ålesunds flygplats så anländer du till Norge utvilad och redo att börja semestern.

Ålesunds flygplats

Ålesund är en mycket vacker stad och ligger i närheten av några av Norges mest imponerande natursevärdheter. Det är den perfekta platsen att besöka om du vill se det bästa av den norska naturen.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Ålesund

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Ålesund är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du få fler förmåner? Res ännu bekvämare genom att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, måltider och tilltugg ombord och mycket mer.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.