sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Ålesund i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Ålesund – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe är det bara att besöka vår lågpriskalender

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.  

  • cl--plane-right Flygplats: Ålesunds flygplats (AES)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ålesund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge. 

flyg till Ålesund och utforska de norska fjordarna 

Hamnstaden Ålesund ligger på Norges västkust vid början av den majestätiska Geirangerfjorden och är känd för sin jugendarkitektur. Från centrum kan besökare utforska den omgivande skärgården, fjordarna och det närliggande berget Aksla.    

När du inte vandrar upp till Akslas utsiktspunkt för att insupa den spektakulära utsikten över staden och de omgivande fjordarna kan du besöka Sunnmøre Museum, Atlanthavsparken eller Molja fyr.

Oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast finns det något för alla smaker i Ålesund.

Utforska Ålesund
  • Varför Ålesund?
  • Flyg med SAS till Ålesunds flygplats (AES)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Ålesund

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Ålesund är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du få fler förmåner? Res ännu bekvämare genom att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt), måltider och tilltugg ombord och mycket mer. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är ett lojalitetsprogram som ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Ålesund

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Ålesund