Flyg till Ålesund

We are travelers.

SAS flyger till Ålesund i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Ålesund – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe är det bara att besöka vår lågpriskalender.

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Ålesund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till Ålesund och utforska de norska fjordarna

Hamnstaden Ålesund ligger på Norges västkust vid början av den majestätiska Geirangerfjorden och är känd för sin jugendarkitektur. Från centrum kan besökare utforska den omgivande skärgården, fjordarna och det närliggande berget Aksla.

När du inte vandrar upp till Akslas utsiktspunkt för att insupa den spektakulära utsikten över staden och de omgivande fjordarna kan du besöka Sunnmøre Museum, Atlanthavsparken eller Molja fyr.

Oavsett om du är en historiefantast, kulturälskare eller friluftsentusiast finns det något för alla smaker i Ålesund.

Ålesund

Den pittoreska staden Ålesund är en plats där norska fjordar och berg möter havet, där majoriteten av resenärerna i Norge så småningom hamnar och det är där du kan vandra i berg, beundra arkitekturen och utforska Unescos världsarvsplatser på en och samma dag.

Flyg med SAS till Ålesunds flygplats så anländer du till Norge utvilad och redo att börja semestern.

Ålesunds flygplats

Ålesund är en mycket vacker stad och ligger i närheten av några av Norges mest imponerande natursevärdheter. Det är den perfekta platsen att besöka om du vill se det bästa av den norska naturen.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Ålesund

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Ålesund är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du få fler förmåner? Res ännu bekvämare genom att uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt), måltider och tilltugg ombord och mycket mer.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden