Flyg till Svalbard

We are travelers.

SAS flyger till Longyearbyen/Svalbard i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Longyearbyen/Svalbard

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygpriser. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Longyearbyen/Svalbard med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

flyg till Longyearbyen/Svalbard – upplev norrsken eller midnattssol

Den norska ögruppen Svalbard ligger i Norra ishavet mellan Norge och Nordpolen, vilket gör den till en av världens nordligaste bebodda områden. Svalbard är en plats med kuperad och avlägsen terräng, enorma glaciärer och tillräckligt med flora och fauna för att underhålla dig i en månad. Svalbard är en dröm för friluftsentusiaster.

När du inte letar efter isbjörnar på den frusna tundran eller spanar efter fjällrävar och renar i vildmarken, kan du jaga norrsken eller roa dig med olika kvällsaktiviteter under midnattssolen.

Listan över saker att göra på Svalbard är oändlig och det finns något för alla året runt.

Longyearbyen/Svalbard

Svalbard är ett isparadis med istäckta fjordar, skyhöga berg och ett sällsynt djurliv som inkluderar isbjörnar. Om du någonsin drömt om ett arktiskt äventyr i den storslagna skandinaviska vildmarken, drömde du troligen om en semester i Svalbards arkipelag.

Flyg med SAS till Svalbards flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Svalbards flygplats

Detta polarparadis är förvånansvärt kosmopolitiskt, även om det ligger ganska avlägset. Beundra stadens utomordentliga design och upplev gastronomi i världsklass i detta vinterlandskap.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Longyearbyen/Svalbard

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Svalbard är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track genom säkerhetskontrollen, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) samt tilltugg och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden