sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Stavanger i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Stavanger – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Stavangers flygplats (SVG)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Stavanger med barnen genom att boka en rabatterad barnbiljett med SAS. Vi erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Stavanger.  

flyg till Stavanger för att uppleva Norges vackra natur 

Den charmiga staden Stavanger ligger i sydvästra Norge och är för det mesta en inkörsport till några av landets bästa naturreservat, naturområden och stränder. Gör dig redo att bestiga branta berg, njuta av utsikten över fjordarna och vandra längs stränderna vid Jærens kust. 

Ingen resa till Stavanger är komplett utan ett besök till närliggande Preikestolen, ett landmärke som erbjuder en fantastisk utsikt över Rogaland fylke. Andra natursevärdheter inkluderar Lysefjorden och Solastranden.

Listan över saker att göra i och runt Stavanger är lång och det finns något för alla. 

Preikestolen i Stavanger

ingår alltid i din resa till Stavanger

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till förmåner som Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen och erbjuder ett hållbart resande. Som medlem tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Stavanger

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Stavanger