Flyg till Stavanger

En semester i Stavanger är perfekt för att utforska Norges fjärde största stad och uppleva den omgivande landsbygden och småstadscharmen. Stavangerregionen är känd för alla sina natursevärdheter och bör vara på alla besökares radar.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Stavanger i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner som ingår på din flygning till Stavanger

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Stavanger med barnen genom att boka en rabatterad barnbiljett med SAS. Vi erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Stavanger.

Flyg till Stavanger och upplev Norges vackra natur

Den charmiga staden Stavanger ligger i sydvästra Norge och är för det mesta en inkörsport till några av landets bästa naturreservat, naturområden och stränder. Gör dig redo att bestiga branta berg, njuta av utsikten över fjordarna och vandra längs stränderna vid Jærens kust.

Ingen resa till Stavanger är komplett utan ett besök till närliggande Preikestolen, ett landmärke som erbjuder en fantastisk utsikt över Rogaland fylke. Andra natursevärdheter inkluderar Lysefjorden och Solastranden.

Listan över saker att göra i och runt Stavanger är lång och det finns något för alla.

Flyg till <em>Stavanger</em>

Flyg med SAS till Stavangers flygplats så landar du i Norge redo för ett äventyr.

Stavangers flygplats

När du är i Stavanger är Gamla Stavanger en upplevelse du inte får missa. Det lilla historiska området i Stavanger är vackert med alla sina träbyggnader, färgglada blommor på sommaren och välskötta små trädgårdar.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Stavanger

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till förmåner som Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete