Flyg till Stavanger

We are travelers.

SAS flyger till Stavanger i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Stavanger – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS, desto större chans har du att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Stavanger med barnen genom att boka en rabatterad barnbiljett med SAS. Vi erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Stavanger.

Flyg till Stavanger och upplev Norges vackra natur

Den charmiga staden Stavanger ligger i sydvästra Norge och är för det mesta en inkörsport till några av landets bästa naturreservat, naturområden och stränder. Gör dig redo att bestiga branta berg, njuta av utsikten över fjordarna och vandra längs stränderna vid Jærens kust.

Ingen resa till Stavanger är komplett utan ett besök till närliggande Preikestolen, ett landmärke som erbjuder en fantastisk utsikt över Rogaland fylke. Andra natursevärdheter inkluderar Lysefjorden och Solastranden.

Listan över saker att göra i och runt Stavanger är lång och det finns något för alla.

Stavanger

En semester i Stavanger är perfekt för att utforska Norges fjärde största stad och uppleva den omgivande landsbygden och småstadscharmen. Stavangerregionen är känd för alla sina natursevärdheter och bör vara på alla besökares radar.

Flyg med SAS till Stavangers flygplats så landar du i Norge redo för ett äventyr.

Stavangers flygplats

När du är i Stavanger är Gamla Stavanger en upplevelse du inte får missa. Det lilla historiska området i Stavanger är vackert med alla sina träbyggnader, färgglada blommor på sommaren och välskötta små trädgårdar.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Stavanger

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till förmåner som Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden