Flyg till Tromsö

Tromsö är en perfekt destination för att se norrsken, äta skaldjur i världsklass och njuta av allt som Norge har att erbjuda. Gör dig redo att njuta av en modern blandning av friluftsaktiviteter, livliga barer och många kvalitetsmuseer.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Tromsö i norra Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Tromsö

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tromsö med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till till Tromsö och njut av en norsk stadssemester

Tromsö i norra Norge är ett kulturnav som är känt för sina goda förutsättningar att skåda färgrika norrsken. Tromsö har mycket att erbjuda för en så liten stad. Förutom sekelgamla trähus har Tromsö även ett pulserande nattliv och många fisk- och skaldjursrestauranger.

När du inte beundrar Ishavskatedralen från 1960-talet eller besöker Norges arktiska universitetsmuseum, kan du utforska de närliggande bergen Tromsdalstinden och Fløya på ett friluftsäventyr.

Det finns gott om saker att se och göra i Tromsö som passar alla typer av resenärer.

Flyg till <em>Tromsö</em>

Flyg med SAS till Tromsö flygplats för att anlända utvilad och redo att börja semestern.

Tromsö flygplats

När du besöker Tromsö finns det något att göra för alla. Gå på stadens museer, ge dig ut på ett hundspannsäventyr eller bara njut av att utforska den vackra staden.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Tromsö

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Tromsö är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.