Flyg till Tromsö

We are travelers.

SAS flyger till Tromsö i norra Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Tromsö – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tromsö med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till till Tromsö och njut av en norsk stadssemester

Tromsö i norra Norge är ett kulturnav som är känt för sina goda förutsättningar att skåda färgrika norrsken. Tromsö har mycket att erbjuda för en så liten stad. Förutom sekelgamla trähus har Tromsö även ett pulserande nattliv och många fisk- och skaldjursrestauranger.

När du inte beundrar Ishavskatedralen från 1960-talet eller besöker Norges arktiska universitetsmuseum, kan du utforska de närliggande bergen Tromsdalstinden och Fløya på ett friluftsäventyr.

Det finns gott om saker att se och göra i Tromsö som passar alla typer av resenärer.

Tromsø

Tromsö är en perfekt destination för att se norrsken, äta skaldjur i världsklass och njuta av allt som Norge har att erbjuda. Gör dig redo att njuta av en modern blandning av friluftsaktiviteter, livliga barer och många kvalitetsmuseer.

Flyg med SAS till Tromsö flygplats för att anlända utvilad och redo att börja semestern.

Tromsö flygplats

När du besöker Tromsö finns det något att göra för alla. Gå på stadens museer, ge dig ut på ett hundspannsäventyr eller bara njut av att utforska den vackra staden.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Tromsö

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Tromsö är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden