sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Tromsö i norra Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Tromsö – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

 • cl--plane-right Flygplats: Tromsö flygplats (TOS)
 • cl--credit Valuta: Norsk krona
 • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
 • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tromsö med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Norge. 

flyg till Tromsö och njut av en norsk stadssemester 

Tromsö i norra Norge är ett kulturnav som är känt för sina goda förutsättningar att skåda färgrika norrsken. Tromsö har mycket att erbjuda för en så liten stad. Förutom sekelgamla trähus har Tromsö även ett pulserande nattliv och många fisk- och skaldjursrestauranger.   

När du inte beundrar Ishavskatedralen från 1960-talet eller besöker Norges arktiska universitetsmuseum, kan du ge dig ut på ett friluftsäventyr till det närliggande berget Fjellheisen. 

Det finns gott om saker att se och göra i Tromsö som passar alla typer av resenärer.

Weekend i Tromsö
 • Flyg med SAS till Tromsö
 • Tromsös landskap
 • Tromsös natur
 • Varför Tromsö?
 • Flyg med SAS till Tromsö flygplats (TOS)
 • Vill du ha mer komfort?
 • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Tromsö 

Oavsett vilken biljettyp du har vill vi att du får en bekväm resa med SAS. Det innebär att du alltid kan dra nytta av SAS utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Tromsö är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Tromsö 

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Tromsö