Flyg till Sandefjord

Sandefjord ligger inbäddat längs Norges vackra kust och erbjuder en perfekt blandning av utomhusäventyr, kulturella upplevelser och kulinariska läckerheter. Staden är en perfekt destination för resenärer som söker efter en autentisk skandinavisk utflykt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Sandefjord i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington, DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Sandefjord

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygningar. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Barnrabatt

Upplev Sandefjord på en familjeresa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Sandefjord.

Flyg till Sandefjord och upplev äkta skandinavisk charm

Sandefjord erbjuder allt från en av Norges största stränder med rullande stenar, skogar och vandringsleder till färsk fisk och skaldjur, festivaler och kulturella evenemang. Staden är ett fantastiskt resmål för resenärer som söker efter en utflykt till Skandinaviens lugna skönhet.

Oavsett om du vill vandra längs fantastiska kustleder, paddla i kristallklart vatten eller njuta av nyfångad fisk och skaldjur på lokala restauranger, erbjuder Sandefjord en perfekt blandning av utomhusäventyr och kulinariska fröjder. Sandefjord hälsar besökare välkomna till att uppleva dess rikliga sjöfartshistoria och livliga konstscen och njuta av äkta norskt kustliv.

Flyg till <em>Sandefjord</em>

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Det här ingår alltid med din resa till Sandefjord

Om du reser med SAS kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner, oavsett vilken biljettyp du har köpt. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Sandefjord.

Om du vill resa ännu bekvämare rekommenderar vi att du uppgraderar din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.