Flyg till Bodö

Bodö är en av de snabbast växande städerna i Norge och till följd därav har den en framväxande och livlig stadsscen, en välutvecklad musikscen och många ställen att äta och dricka på. Om du är ute efter ett norskt äventyr som blandar en modern stad med den omgivande vildmarken, då är Bodö platsen för dig.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Bodö i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Bodö

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender.

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Vill du uppleva Bodö med barnen? SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen till Norge.

Flyg till Bodö och utforska norra Norge

Bodö är den största staden i Nordland fylke och betraktas allmänt som en inkörsport till norr. I Bodö finns alla möjliga slags inomhus- och utomhusaktiviteter precis utanför dörren, såsom åtskilliga museer och den imponerande bergskedjan Børvasstindan.

När du inte njuter av en lokal öl på kajen eller besöker Norsk Luftfartsmuseum kan du utforska Sjunkhatten nationalpark till fots eller ge dig ut på en båttur runt den omgivande skärgården.

Oavsett om du är en kulturälskare, historiefantast eller friluftsentusiast i jakt på ett äventyr, finns det något i Bodö för alla.

Flyg till Bodö

Flyg med SAS till Bodö flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Bodö flygplats

Stadens otroliga natur kommer att ge dig en upplevelse som saknar motstycke. Utforska Norges sanna natur i all sin härlighet genom att besöka den vackra staden Bodö.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Bodö

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så minnesvärd och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Bodö är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.