sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Bodø i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Bodø – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

  • cl--plane-right Flygplats: Bodø flygplats (BOO)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Vill du uppleva Bodø med barnen? SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen till Norge.  

flyg till Bodø och utforska norra Norge

Bodø är den största staden i Nordland fylke och betraktas allmänt som en inkörsport till norr. I Bodø finns alla möjliga slags inomhus- och utomhusaktiviteter precis utanför dörren, såsom åtskilliga museer och den imponerande bergskedjan Børvasstindan. 

När du inte njuter av en lokal öl på kajen eller besöker Norsk Luftfartsmuseum kan du utforska Sjunkhatten nationalpark till fots eller ge dig ut på en båttur runt den omgivande skärgården.

Oavsett om du är en kulturälskare, historiefantast eller friluftsentusiast i jakt på ett äventyr, finns det något i Bodø för alla.

Utforska Bodø
  • Varför Bodø?
  • Flyg med SAS till Bodø flygplats (BOO)
  • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Bodø

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så minnesvärd och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Bodø är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det populäraste lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien och det ger dig mer av världen. Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. 

Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Bodø

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer