Flyg till Bodø

We are travelers.

SAS flyger till Bodø i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Bodø – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flygpriser. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till lågpriskalender.

SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Vill du uppleva Bodø med barnen? SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen till Norge.

Flyg till Bodø och utforska norra Norge

Bodø är den största staden i Nordland fylke och betraktas allmänt som en inkörsport till norr. I Bodø finns alla möjliga slags inomhus- och utomhusaktiviteter precis utanför dörren, såsom åtskilliga museer och den imponerande bergskedjan Børvasstindan.

När du inte njuter av en lokal öl på kajen eller besöker Norsk Luftfartsmuseum kan du utforska Sjunkhatten nationalpark till fots eller ge dig ut på en båttur runt den omgivande skärgården.

Oavsett om du är en kulturälskare, historiefantast eller friluftsentusiast i jakt på ett äventyr, finns det något i Bodø för alla.

Bodø

Bodø är en av de snabbast växande städerna i Norge och till följd därav har den en framväxande och livlig stadsscen, en välutvecklad musikscen och många ställen att äta och dricka på. Om du är ute efter ett norskt äventyr som blandar en modern stad med den omgivande vildmarken, då är Bodø platsen för dig.

Flyg med SAS till Bodø flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Bodø flygplats

Stadens otroliga natur kommer att ge dig en upplevelse som saknar motstycke. Utforska Norges sanna natur i all sin härlighet genom att besöka den vackra staden Bodø.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Bodø

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så minnesvärd och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Bodø är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden