sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Kristiansund i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Kristiansund – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så hittar du billigare flygpriser. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.  

  • cl--plane-right Flygplats: Kristiansunds flygplats (KSU)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kristiansund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Norge. 

flyg till Kristiansund för att njuta av en modern stadssemester  

Den norska staden Kristiansund, som inte ska förväxlas med Kristiansand, är en liten fiskestad och kommun på landets västkust. Här finns färgglada hus, en spektakulär hamn och en pittoresk gammal stadsdel.

När du inte tar färjan till de närbelägna öarna eller klättrar upp till toppen av Kvernberget för att insupa utsikten över staden, kan du friska upp dina kunskaper i regionens historia på Nordmøre museum eller Varden utsiktspunkt.

Weekend i Kristiansund
  • Varför Kristiansund?
  • Flyg med SAS till Kristiansunds flygplats (KRS)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Kristiansund

På SAS är vi måna om att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kristiansund är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass för att ta del av fler förmåner. Om du uppgraderar får du tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa,  uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan genom att kompensera alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Kristiansund

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Kristiansund blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer