Flyg till Kristiansund

Resenärer flockas till Kristiansunds kust för att njuta av de vackra omgivningarna, vilket är fullt förståeligt. Detta spektakulära område sträcker sig över fyra öar och har byggts upp under de senaste 50 åren för att återfå sin forna glans efter att stora delar av staden förstördes under andra världskriget. Idag är det en pulserande stad full av liv och det finns gott om saker att se och göra här året runt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kristiansund i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Kristiansund

Boka din resa med SAS i förväg så hittar du billigare flygpriser. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kristiansund med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till Kristiansund och njut av en modern stadssemester

Den norska staden Kristiansund, som inte ska förväxlas med Kristiansand, är en liten fiskestad och kommun på landets västkust. Här finns färgglada hus, en spektakulär hamn och en pittoresk gammal stadsdel.

När du inte tar färjan till de närbelägna öarna eller klättrar upp till toppen av Kvernberget för att insupa utsikten över staden, kan du friska upp dina kunskaper i regionens historia på Nordmøre museum eller Varden utsiktspunkt.

Flyg till <em>Kristiansund</em>

Flyg med SAS till Kristiansunds flygplats så anländer du i Norge redo att ge dig ut på äventyr.

Kristiansunds flygplats

Kristiansund må vara en liten stad, men både dess personlighet och kultur väger upp det med råge. Detta är en vacker stad som har något för alla resenärer. Ta en färjetur och upplev stadens skönhet från kusten.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Kristiansund

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Kristiansund är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass för att ta del av fler förmåner. Om du uppgraderar får du tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.