Flyg till Bergen

Som Norges näst största stad har Bergen mycket att erbjuda. Gör dig redo att vandra genom en levande historia i en modern stad, utforska de närliggande fjordarna och njuta av prisbelönt kokkonst.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Bergen i Norge från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Bergen

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill se andra destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Ta med barnen på resan och upplev Bergen med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Bergen.

Flyg till Bergen och njut av en norsk stadssemester

Bergen är belägen mellan bergsluttningar med utsikt över havet. Här finns färgglada trähus, ett vackert kajområde och staden omges av några av landets bästa naturattraktioner.

När du inte shoppar i stadens centrum eller besöker konstmuseet Kode kan du ta dig ut på landsbygden för att vandra, cykla eller paddla kajak runt fjordarna. Det finns också gott om pittoreska byar att besöka runt omkring området.

Listan över saker att göra i Bergen är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Bergen</em>

Flyg med SAS till Bergens flygplats så anländer du till Norge utvilad och återhämtad.

Bergens flygplats

Den charmiga staden är omgiven av berg och fjordar, vilket gör den till en fantastisk plats att utforska för alla. Med färgglada träbyggnader och fantastisk natur är det inte konstigt att staden har så många besökare varje år.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Bergen

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Bergen är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare rekommenderar vi att du uppgraderar din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.