sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Bergen i Norge från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Bergen – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill se andra destinationer vi flyger till kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Bergens flygplats (BGO)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Ta med barnen på resan och upplev Bergen med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Bergen. 

flyg till Bergen och njut av en norsk stadssemester 

Bergen är belägen mellan bergsluttningar med utsikt över havet. Här finns färgglada trähus, ett vackert kajområde och staden omges av några av landets bästa naturattraktioner. 

 När du inte shoppar i stadens centrum eller besöker konstmuseet Kode kan du ta dig ut på landsbygden för att vandra, cykla eller paddla kajak runt fjordarna. Det finns också gott om pittoreska byar att besöka runt omkring området. 

Listan över saker att göra i Bergen är oändlig och det finns något för alla.

Utforska Bergen

ingår alltid i din resa till Bergen

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Bergen är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare rekommenderar vi att du uppgraderar din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt snacks och måltider ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig fler möjligheter att utforska världen i din egen takt. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Bergen

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Bergen